Barys – Vladivostok 2:0 (kon.) | Čeljabinsk – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Novosibirsk 4:2 (kon.)
Petrohrad – Kunlun 5:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 3:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
Spartak Moskva
Úterý 30.10.2018, 15:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:11 Anton GLINKIN - 4:1
     
    28:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku zužitkovali a zase vedou o tři branky! Nikitin nabil na levý kruh ANTONOVI GLINKINOVI, který se z voleje trefil přesně k bližší tyčce – 4:1. Asistence: Nikita Nikitin a Alexandr Rybakov.
    26:26 Anatolij NIKONCEV - 3:1
     
    26:26
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté potvrzují své zlepšení ve druhé části i gólem! Maxim Truňov přenechal na pravém kruhu puk ANATOLIJOVI NIKONCEVOVI, který střelou ke vzdálenější tyčce snižuje na rozdíl dvou branek – 3:1. Asistence: Maxim Truňov.
    17:59 Ryan STOA - 3:0
     
    17:59
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o tři góly! Nick Bailen od pravého mantinelu poslal před branku střílenou přihrávku, do níž vložil pohotově hůl RYAN STOA a na jeho teč už nemohl Hudáček nijak reagovat. Asistence: Jonas Enlund a Nick Bailen.
    15:17 Igor POLYGALOV - 2:0
     
    15:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají! Po přihrávce Kravcova střílel z levého kruhu Anton Glinkin. Hudáček puk stačil jen vyrazit před brankoviště a IGOR POLYGALOV ho doklepával do odkryté klece – 2:0. Asistence: Anton Glinkin a Vitalij Kravcov.
    02:16 Alexandr RYBAKOV - 1:0
     
    02:16
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení, když využili hned svou první větší příležitost! Střela Kokujova z pravého kruhu byla zablokovaná, ale puk se od nohy bránícího hráče odrazil přímo k ALEXANDROVI RYBAKOVOVI a ten ho dorazil do odkryté klece. Asistence: Nikita Chlystov a Semjon Kokujov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Rybakov (N. Chlystov, Kokujov), 16. Polygalov (Glinkin, Kravcov), 18. Stoa (Enlund, Bailen), 29. Glinkin (Nikitin, Rybakov) – 27. Nikoncev (Truňov)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Sudnicin) – Isajev, Bailen, Nikitin, Borodkin, A. Petrov (A), N. Chlystov, Želdakov – Stoa, Dugin, Enlund – Kravcov, Polygalov (A), Glinkin – Kokujov, Rybakov, Gubarev – Šolochov, Šarov, Senťurin – Tridčikov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (21. Truškov) – Kalinin (C), Kulik, Kutějkin (A), Gončarov, Pedan, A. Osipov – Truňov, Zubov, Chochlačov – Daugavinš, R. Hanzl, Karsums – Lisin, Maxwell, Nikoncev – A. Voronin (A), Kosov, Kruženkov – Leščenko.

    Rozhodčí: Naumov, Bukin – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 6760
    bahis siteleri