Excelsior – Groningen 2:4 (kon.)
konec
SBV Excelsior
2:4 (1:2)
FC Groningen
Pátek 02.11.2018, 20:00 • Van Donge & De Roo Stadion • Nizozemská Eredivisie • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    75. Jannik POHL - 2:4
     
    75
    Groningen právě vstřelil branku!
    Jenže od předchozí situace neuplynula ani minuta a tentokráte už střídající útočník Groningenu zamířil přesně. Lví podíl na této trefě má Zeefuik, po jeho úprku na pravé straně a přetaženém centru se k zakončení dostal osamocený JANNIK POHL, který dostal balon za brankovou čáru s pořádnou dávkou štěstí.
    59. Luigi BRUINS - 2:3
     
    59
    Excelsior právě vstřelil branku!
    Domácí toho ve druhém poločase moc nepředvedli, nyní se ale svému soupeři znovu přiblížili na dostřel. Pokutový kop totiž s přehledem proměnil LUIGI BRUINS, který poslal gólmana Padta k opačné tyči.
    51. Mateo CASSIERRA - 1:3
     
    51
    Groningen právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do druhého poločasu si hostující fotbalisté asi nemohli přát, krátce po jeho začátku totiž přidávají další branku. Mahi ze vzduchu sklepl míč pro MATEA CASSIERRU, jehož parádní rána se zastavila až v horním růžku soupeřovy branky.
    36. Ryan KOOLWIJK - 1:2
     
    36
    Excelsior právě vstřelil branku!
    No vida, v Rotterdamu se nám rozjely pěkné gólové hody, domácí snižují na rozdíl jediné branky. Tato trefa opravdu stála za to, RYAN KOOLWIJK si počíhal na centr od rohového praporku a akrobatickým zakončením propálil Padta.
    29. Ricu DOAN - 0:2
     
    29
    Groningen právě vstřelil branku!
    Tak pozor, s vyhlídkami domácího mužstva to zničehonic vypadá ještě hůře, Groningen totiž navyšuje své vedení. Tečovaný centr si ve vápně zpracoval RICU DOAN, jenž se až příliš jednoduše zbavil Burneta a přesnou ranou k tyči překonal Stevense.
    26. Mimoun MAHI - 0:1
     
    26
    Groningen právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, domácí fotbalisté před pár okamžiky neproměnili přímý kop, do vedení se naopak dostává Groningen. Výtečně to udělal Reis, jenž udržel míč proti dvojici protivníků a navíc jej předložil přesně do míst, kde se pohyboval MIMOUN MAHI. Proti ráně z otočky v podání hostujícího útočníka byl Stevens krátký.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 36. Koolwijk, 59. Bruins (pen.) – 26. Mahi, 29. Doan, 51. Cassierra, 75. Pohl

    Karty:   42. Hadouir (EXC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:9.
    SBV Excelsior: Stevens – Fortes, Oude Kotte (83. Hadouir), Matthys, Burnet – Koolwijk (C), J. Schouten – Edwards (69. Mahmudov), Messaoud, Bruins – Ómarsson (56. El Hamdaoui).
    Náhradníci: Damen, De Fockert – Horemans, van der Meer, Hadouir, Haspolat, Mahmudov, El Hamdaoui.

    FC Groningen: Padt – Zeefuik, Chabot, te Wierik (C), Handwerker – Memišević, Reis, Warmerdam, Doan (90. Mendes Moreira) – Cassierra (87. Hrustic), Mahi (73. Pohl).
    Náhradníci: Begois, Hoekstra – Pohl, Kramer, Antuna, Mendes Moreira, Hrustic, Freriks, Van de Looi, van Kaam.

    Rozhodčí: Dennis Higler – Richard Polman, Richard Brondijk
    bahis siteleri