Ottawa – Tampa 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Buffalo 3:1 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:2 (po pr.)
po prodl.
Ottawa Senators
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 05.11.2018, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:14 Yanni GOURDE - 3:4
     
    60:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Tampa vlétla do prodloužení jako velká voda a ihned rozhoduje o svém vítězství! YANNI GOURDE se po průniku Pointa dostal k odraženému kotouči a dopravil jej do odkryté branky! Asistence: Brayden Point, Ryan McDonagh.
    59:35 Brayden POINT - 3:3
     
    59:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Už to vypadalo, že se domácím podaří vyhodit puk, ale hráči Tampy udrželi útočné pásmo a najednou byli čtyři před brankářem. Přihrávku před branku dostal zcela volný BRAYDEN POINT, který se v jasné pozici nemýlil! Asistence: Tyler Johnson, Ryan McDonagh.
     
    58:35
    Domingue už zůstává na střídačce a Tampa zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:20
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Mikkel Bødker – 2 min., sekání).
    55:16 Cody CECI - 3:2
     
    55:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Ottawa se vrací do vedení! Hosté se zbytečně pustili do potyčky v útočném pásmu. Sudí signalizovali vyloučení, jenže hra pokračovala. CODY CECI si mezitím nabruslil mezi kruhy a procedil puk do sítě! Asistence: Chris Tierney, Mark Stone.
     
    45:08
    Steven Stamkos jel sám na domácího brankáře, přehodil si puk na forhend a zakončil zápěstím. Jeho ránu však Anderson vyrazil!
    43:04 Mathieu JOSEPH - 2:2
     
    43:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Tampa Bay dokázala vsítit potřebnou branku! Před Andersonem se najednou zjevili dva hráči v bílém, kteří si vyměnili kotouč a MATHIEU JOSEPH vyrovnal! Asistence: Anthony Cirelli, Anton Strålman.
     
    39:28
    Steven Stamkos nabral ve středním pásmu obrovskou rychlost, kličkou se zbavil obránce, jenže jeho rána zápěstím těsně minula domácí branku!
     
    31:01
    Anton Strålman dostal krásnou zpětnou přihrávku a vypálil příklepem. Domácí brankář Anderson proti jeho pokusu vytáhl parádní zásah lapačkou!
     
    26:03
    Domingue musel vytáhnout parádní zákrok! Mark Stone před jeho brankou tečoval nepříjemné nahození od mantinelu, ale hostující brankář zasáhl betonem!
     
    25:00
    Adam Erne dostává dvě minuty za nedovolené bránění a nabízí Ottawě třetí přesilovou hru.
     
    21:48
    Tampa Bay si zahraje další přesilovku. Borowiecki dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    20:38 Cédric PAQUETTE - 2:1
     
    20:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Parádní vstup Tampy do druhé třetiny! Hosté dokázali bleskově snížit! Puk se po velkém zmatku povaloval na brankovišti. CÉDRIC PAQUETTE se k němu rychle dostal a překonal ležícího brankáře! Asistence: Ryan Callahan, Ryan McDonagh.
    14:49 Maxime LAJOIE - 2:0
     
    14:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa využívá i svou druhou přesilovku a navyšuje své vedení na 2:0! Ryan Dzingel dostal přihrávku k levé tyči, vybruslil si před branku, našel MAXIMA LAJOIEHO, který doklepl puk do prázdné branky! Asistence: Ryan Dzingel, Mikkel Bødker.
     
    14:05
    Vylučovat se bude také na straně Tampy. Dvě minuty za hákování dostává Nikita Kučerov.
     
    12:15
    Chris Tierney dostává dvě minuty za hákování. První přesilovku si tak zahrají i hosté.
     
    08:21
    Brayden Point dostal přihrávku do samostatného úniku, zkusil překvapit Andersona forhendovým blafákem, jenže domácí brankář jeho pokus vyrazil!
    04:55 Bobby RYAN - 1:0
     
    04:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa bleskově využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Domácí to sehráli opravdu parádně. Stone poslal krásnou přihrávku na levý kruh, kde číhal BOBBY RYAN, který trefil odkrytou klec! Asistence: Mark Stone, Thomas Chabot.
     
    04:32
    Ottawa si zahraje první přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Sergačjov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. B. Ryan (Mark Stone, Chabot), 15. Lajoie (Dzingel, Bødker), 56. Ceci (Tierney, Mark Stone) – 21. Paquette (Callahan, McDonagh), 44. Joseph (Cirelli, Strålman), 60. B. Point (T. Johnson, McDonagh), 61. Gourde (B. Point, McDonagh)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Chabot, DeMelo, Ceci, Borowiecki, Jaroš, Lajoie, Ch. Wideman – Mark Stone, Duchene, Dzingel – B. Ryan, Tierney, Pyatt – Bødker, White, Pääjärvi – N. Paul, M. McCormick.
    Tampa Bay Lightning: Domingue (Vasilevskij) – Girardi, Koekkoek, Strålman, McDonagh, Coburn, Sergačjov – Kučerov, Stamkos, J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Gourde – Joseph, Cirelli, Killorn – Callahan, Paquette, Erne.

    Rozhodčí: St. Pierre, Furlatt – Cameron, Galloway

    Diváci: 11 364
    bahis siteleri