New Jersey – Pittsburgh 4:2 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 1:2 (kon.)
Buffalo – Tampa 2:1 (kon.) | Detroit – Arizona 6:1 (kon.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Edmonton – Montreal 6:2 (kon.) | Los Angeles – Toronto 1:5 (kon.) | San Jose – Nashville 5:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
Arizona Coyotes
Středa 14.11.2018, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:21 Lawson CROUSE - 6:1
     
    51:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jimmy Howard čisté konto neudrží! Po buly ve vlastním obranném pásmu se dostal k puku LAWSON CROUSE, který ho po levé straně zavezl až do útočné třetiny a zápěstím vypálil přesně do levé šibenice z pohledu domácího brankáře. Asistence: Vinnie Hinostroza a Dylan Strome.
    47:10 Mike GREEN - 6:0
     
    47:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí skórují už pošesté! Debutanta Misku prostřelil ranou z voleje od modré čáry obránce MIKE GREEN – 6:0. Asistence: Andreas Athanasiou a Frans Nielsen.
    41:44 Andreas ATHANASIOU - 5:0
     
    41:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANDREAS ATHANASIOU naskočil z trestné lavice přímo do samostatného úniku, který proměnil! Zvolil bekhendovou kličku a zvedl kotouč do horní části Kuemperovy klece. Asistence: Darren Helm.
    31:32 Luke GLENDENING - 4:0
     
    31:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings vedou už 4:0! V momentě, kdy skákal Danny DeKayser z trestné lavice do hry, poslal Justin Abdelkader do samostatného úniku LUKEA GLENDENINGA, který se prosadil střelou na vyrážečku. Asistence: Justin Abdelkader a Nick Jensen.
    17:22 Michael RASMUSSEN - 3:0
     
    17:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka je nakonec využita! První příležitost MICHAELA RASMUSSENA ještě vyřešil Kuemper, ale Dylan Larkin pak z rohu chytře vrátil puk do brankoviště a Rasmussen ho pohotově dokázal zblízka usměrnit za brankovou čáru – 3:0. Asistence: Dylan Larkin a Mike Green.
    12:24 Dennis CHOLOWSKI - 2:0
     
    12:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Branka platí, domácí tak vedou 2:0! Red Wings v tomto střídání soupeře zmáčkli. DENNIS CHOLOWSKI první střelou minul branku soupeře, ale o pár sekund později na něho posunul puk DeKeyser a mladý obránce vymetl šibenici nad lapačkou Kuempera, který toho navíc mnoho neviděl. Asistence: Danny DeKeyser a Tyler Bertuzzi.
    10:13 Anthony MANTHA - 1:0
     
    10:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Skvěle to udělal ANTHONY MANTHA, který s pukem projel až na levý kruh a krásně se trefil pod víko nad lapačku brankáře Kuempera. Asistence: Frans Nielsen a Mike Green.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Mantha (Nielsen, Green), 13. Cholowski (DeKeyser, Bertuzzi), 18. Rasmussen (D. Larkin, Green), 32. Glendening (Abdelkader, Jensen), 42. Athanasiou (Helm), 48. Green (Athanasiou, Nielsen) – 52. Crouse (Hinostroza, D. Strome)


    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Green, Daley, Cholowski, Kronwall (A), Jensen, DeKeyser – Mantha, D. Larkin (A), Helm – Athanasiou, Nielsen, Nyquist – Bertuzzi, Glendening, Abdelkader (A) – Rasmussen, Megan, Frk.
    Arizona Coyotes: Kuemper (42. Miska) – Demers, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Chychrun, Oesterle, Connauton – Keller, Galchenyuk, Pánik – Fischer, Stepan (A), Cousins – Hinostroza, Richardson, Grabner – Perlini, D. Strome, Crouse.

    Rozhodčí: Rank, Hebert – Kovachik, Devorski

    Diváci: 18257
    thejrc.org