Novosibirsk – Kunlun 2:4 (kon.) | Barys – Chabarovsk 5:6 (kon.) | Minsk – Magnitogorsk 0:2 (kon.)
Jokerit – Čerepovec 4:0 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 8:2 (kon.) | Soči – Jaroslavl 3:2 (po pr.)
Spartak Moskva – Jekatěrinburg 4:3 (po pr.) | Viťaz – Čeljabinsk 3:4 (po pr.) | Omsk – Dynamo Moskva 0:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
Red Star Kunlun
Středa 14.11.2018, 13:30 • Ledový palác sportu Sibir, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Michael LATTA - 2:4
     
    59:59
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Na Sibiři je definitivně rozhodnuto, čínský klub dnes domácím uštědřil pořádně hořkou porážku! Poslední hřebík do jejich rakve zatloukl MICHAEL LATTA, který z vlastní modré čáry trefil opuštěnou svatyni. Bez asistence.
     
    59:35
    Po vhazování zavládl před Brustovou svatyní naprostý chaos, bývalý gólman Bratislavy si ale nakonec se situací poradil!
    51:47 Justin FONTAIN - 2:3
     
    51:47
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak tohle je pro domácí hodně studená sprcha – Kunlun se prosazuje i z následujícího výpadu a poprvé v zápase jde do vedení! Pod třetí zásah hostujícího celku se podepsal JUSTIN FONTAIN a umlčel tak ochozy novosibirské haly. Asistence: Tomáš Mertl.
    50:39 Oskars BARTULIS - 2:2
     
    50:39
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A máme opět vyrovnáno! Brandon Yip našel na mezikruží nikým nehlídaného OSKARSE BARTULISE a lotyšský bek se prudkou střelou z první nemýlil – 2:2! Jedna ze dvou nejnovějších akvizic Kunlunu se tak prosazuje hned v prvním utkání! Asistence: Brandon Yip.
     
    46:57
    Další přesilovka pro Kunlun, domácí si zahrávají. S dvouminutovým trestem za sekání odjíždí na lavici hanby zámořský forvard Jordan Caron (SIB).
     
    44:59
    K vyrovnání teď nechybělo mnoho! Lajunenova střela se od lapačky Taylora odrazila jen těsně mimo levou tyč novosibirské klece.
     
    43:31
    Konečně se přerušilo, na trestnou lavici míří Vladislav Naumov (SIB). Ten teď bude dvě minuty mimo hru kvůli dost okatému držení.
    37:01 Gilbert BRULÉ - 2:1
     
    37:01
    Sibir právě vstřelil branku!
    Povede, domácí jdou na konci druhé třetiny opět do vedení! Obrana Kunlunu si teď nepohlídala GILBERTA BRULÉHO, který uklidil odraženou střelu od Brustova betonu přímo za záda bezmocného strážce hostující svatyně.
    Bez asistence.
     
    36:14
    Vykázaným hráčem je Tomáš Mertl (KUN), který se dle sudích dopustil podražení. Uvidíme, jestli se Novosibirsku povede tuto přesilovku přetavit v trefu.
     
    32:24
    Hosté se znovu budou dvě minuty bránit. Na trestnou lavici tentokrát odjíždí zkušený Brandon Yip (KUN), který se provinil sekáním.
     
    29:29
    Ondřej Vitásek (KUN) u střídaček podrazil rozjetého Brulého a nadělil tak soupeři přesilovou hru. Vygraduje v ní novosibirský tlak?
     
    24:46
    Tak pozor, Sibir se začíná velmi rychle probírat! Z ničeho nic se v ideální pozici před brankou ocitl Kazakov, který ale přestřelil.
     
    19:50
    Kunlun poslední sekundy první části dohraje se čtyřmi hráči v poli. Špatně totiž střídali a jejich hráčská lavice (KUN) tak dostává trest za příliš mnoho hráčů.
     
    16:56
    Opět se vylučuje, tentokrát se otevírají dvířka hostující trestné lavice. Za naprosto zbytečný krosček je vyloučen Victor Bartley (KUN).
    16:22 Michael LATTA - 1:1
     
    16:22
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Využitá přesilovka, je vyrovnáno! Bránící čtveřice Novosibirsku teď úplně selhala a před Taylorovou klecí zavládl naprostý chaos, kterého naplno využil MICHAEL LATTA. Kanadský forvard pryž za brankáře doslova protlačil – 1:1. Asistence: Tomáš Mertl, Tobias Viklund.
     
    14:31
    Pozor, přesilovka pro Kunlun! Za držení jde na dvě minuty ze hry Danil Romancev (SIB), hosté tak mají ideální šanci vyrovnat stav utkání.
     
    09:22
    Neuvěřitelný zákrok z dílny Dannyho Taylora! Kanadský gólman teď v leže vykryl nebezpečné zakončení Sundströma z bezprostřední blízkosti brankoviště.
     
    03:09
    Novosibirsk si zahraje přesilovku! Lotyš Oskars Bartulis (KUN) ve svém prvním střídání za Kunlun dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    02:07
    To je začátek! Čínský celek nyní nastřelil horní tyč, během následného přerušení pak byla k vidění menší strkanice za brankou!
     
    01:37
    Roman Gofman nekompromisně rozpažil, branka neplatí! Sibir tak stále vede, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    01:37
    A pozor, dost možná máme vyrovnáno! Z prostoru pro vhazování se pravděpodobně prosadil Kane, jehož zásah ještě prošetřuje videorozhodčí.
    01:04 Maxim KAZAKOV - 1:0
     
    01:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Snový vstup do utkání pro domácí, kteří se prosazují hned z první střely na branku! Na modré čáře se kotouče chopil MAXIM KAZAKOV, projel na levý kruh a následně prudkou ranou rozvlnil síť svatyně Kunlunu – 1:0. Asistence: Dmitrij Sajustov.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. Kazakov (Sajustov), 38. Brulé – 17. Latta (Mertl, Viklund), 51. Bartulis (Yip), 52. Fontain (Mertl), 60. Latta


    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Loginov, K. Alexejev (C), Piganovič (A), Naumov, D. Lukin, Vorobej, Demidov, Morozov – Brulé, Caron, J. Peltola (A) – Sajustov, Kazakov, Šarov – Zyrjanov, Pervušin, Romancev – J. Bodrov, A. Jakovlev, Michajlov.
    Red Star Kunlun: Brust (C. Sun) – Järvinen, Vitásek, V. Lajunen, Viklund, Bartulis, Bartley – Fontain, Lundh, Mertl – Wolski, Sundström, Beck (A) – Yip (C), Latta, Kane – Jaw, Lockhart, Squires.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Berseňov, Judin.

    Diváci: 4 650
    bahis siteleri