Děčín – Mostečtí Lvi 4:7 (kon.) | Kobra – Bílina 6:7 (3:4 po s.n.) | Sokolov – Řisuty 6:2 (kon.)
Letňany – Trutnov 6:3 (kon.) | Nymburk – Jablonec n/N 3:5 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 3:2 (po pr.)
konec
HC Děčín
4:7 (3:2, 1:2, 0:3)
Mostečtí Lvi
Středa 14.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Nyní je už definitivně hotovo. Hosté ujeli ve dvou na děčínskou prázdnou branku a VÍTĚZSLAV NEDRDA pak z pravého kruhu trefuje děčínské zařízení – 4:7. Asistence: Pavel Smolka a František Bakrlík.
     
    47:43
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách udeřili a jdou do dvoubrankového vedení. PAVEL SMOLKA na pravé straně plácl do kotouče, který se odrazil od Lukáše Lavingera a nakonec se došoural za brankovou čáru – 4:6. Asistence: František Bakrlík a Roman Fučík.
     
    45:14
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Nyní měli před děčínskou brankou tlak hosté a ti ho dokázali přetavit ve vedoucí gól. TOMÁŠ PŘEUČIL z pravé strany svou střelou dokázal poslat puk za Lavingerova záda a hosté tak mají zase o gól navrch – 4:5. Asistence: František Mála a Miroslav Polák.
     
    27:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Zápas plný srovnání a zvratů pokračuje i nadále. Znovu máme v Děčíně vyrovnáno. DANIEL VOLRÁB získal od Hříbala puk a poté ho přízemní střelou umístil za Chabrova záda – 4:4. Asistence: Ondřej Hříbal.
     
    24:12
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Jenže netrvalo dlouho a hosté jdou přeci jenom znovu do vedení. JAKUB ČMOLÍK na pravé straně převzal kotouč a poté opět z těsné blízkosti prostřeluje Lukáše Lavingera – 3:4. Mostečtí tak strhávají vedení na svou stranu. Asistence: František Bakrlík.
     
    23:25
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Potřetí je v tomto utkání vyrovnáno, nyní na hostující straně. TOMÁŠ PŘEUČIL se zjevil sám před Lavingerem a po zisku kotouče ho pohotově dokázal prostřelit – 3:3. Zase se tak začíná od začátku. Asistence: Vladimír Kýhos a Miroslav Polák.
     
    19:04
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se okamžitě přemístili do útočného pásma a nyní se už radují z vedoucí branky. TOMÁŠ FAIGL dostal nabito od Michala Oliveriuse a zblízka prudkou ránou nedal Chabrovi šanci na zákrok – 3:2. Nyní jsou to hosté, kdo musí dohánět manko. Asistence: Michal Oliverius a Pavel Kordule.
     
    15:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Zdeněk Petráš pálil na hostující klec, Chabr jeho pokus vyrazil před sebe a před JANEM BÁRDOŠEM zívala úplně odkrytá branka, kterou poté z bekhendu dokázal trefit, ač mu clonil jeden z hostujících beků – 2:2. Asistence: Zdeněk Petráš a Daniel Volráb.
     
    10:55
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    O chvilku později se ale VÍTĚZSLAV NEDRDA dočkal a dává druhou branku Mostu. Smolka ho našel na pravém kruhu a prvně jmenovaný pak táhlou střelou nedal Lavingerovi šanci – 1:2. Lvi se tak opět ujímají vedení. Asistence: Pavel Smolka a František Mála.
     
    06:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale Medvědům vyšlo a ti se radují z vyrovnání. Po pěkné kombinaci před mosteckou brankou si všiml Michal Oliverius dobře postaveného spoluhráče, kterému poslal puk na pravou stranu. PAVEL KORDULE se svou střelou nemýlil a prostřelil Chabra. Puk umístil ke vzdálenější tyči – 1:1 Asistence: Michal Oliverius.
     
    02:37
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Po nepřesné střele domácích ujeli do přečíslení hosté a Hrdlička před Lavingerem našel volného MARTINA MICALA, který se z první nemýlil – 0:1. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Lukáš Hrdlička.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Kordule (Oliverius), 16. Bárdoš (Petráš, Volráb), 20. Faigl (Oliverius, Kordule), 28. Volráb (Hříbal) – 3. Mical (Hrdlička), 11. Nedrda (Smolka, Mála), 24. Přeučil (Kýhos, Polák), 25. Čmolík (Bakrlík), 46. Přeučil (Mála, Polák), 48. Smolka (Bakrlík, Fučík), 60. Nedrda (Smolka, Bakrlík)


    HC Děčín: Lavinger (Volke) – Hříbal, Hes, Kaltenböck, Loukota, Starý, Vaněk, Procházka – Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule, Čermák
    Mostečtí Lvi: Chabr (Kovařík) – Polák, Urbánek, Sklenička, Havlůj (C), Kuncl, Fučík, Čmolík – Přeučil (A), Hrdlička, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smolka

    Rozhodčí: Velčovský – Goltsch, Janíček
    bahis siteleri