Poprad – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Miskolc – Trenčín 3:2 (kon.) | Detva – MAC Budapešť 4:5 (kon.)
Zvolen – Nitra 6:4 (kon.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Středa 14.11.2018, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:31
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla hokejová paráda! ANDREAS ŠTRAUCH získal puk, projel středním pásmem a parádní kličkou si obehrál beka Marshalla. Poté vypálil bekhendem a našel prostor u vyrážečky Williamse. Zápas je u konce a dva body teda berou domácí! 3:2. Asistence: Patrick Kudla a Andrej Košarišťan.
     
    48:27
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! PATRICK KUDLA si krásně vyměnil puk se svými spoluhráči, našel si mezi kruhy ideální přihrávku od Bajteka a kličkou do bekhendu překonal v přesilovce Williamse. Druhá využitá přesilovka Nových Zámků v utkání je na světě. 2:2. Asistence: Filip Bajtek a Andreas Štrauch.
     
    22:18
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Je sníženo! Domácí využívají přesilovku poměrně rychle. Štrauch viděl za bránou volného beka Kudlu, který uvolnil v předbrankovém prostoru volného TOMÁŠE URBANA. Urban zkušeně zakončil a snížil skóre. 1:2. Asistence: Patrick Kudla a Andreas Štrauch.
     
    15:55
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Je to o dvě branky! Hosté předvedli ukázkové oslabení, které korunují třešničkou v podobě gólu. Selleck vybojoval puk a přihrál jej BROCKU HIGGSOVI. Higgs projel pravým křídlem a vypálil pak přesně. 0:2. Asistence: Eric Selleck.
     
    12:57
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Banská Bystrica je aktivnější, a tak jde zaslouženě do vedení! Higgs rozjel na pravém křídle akci. Poté posunul kotouč GUILLAUMEMU ASSELINOVI, který okamžitě vypálil a procedil puk za záda brankáře. Košarišťan asi nebude mít u této branky čisté svědomí. 0:1. Asistence: Brock Higgs, Ben Marshall.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 23. Urban (Kudla, Štrauch), 49. Kudla (Bajtek, Štrauch), 64. Štrauch (Kudla, Košarišťan) – 13. Asselin (Higgs, Marshall), 16. Higgs (Selleck)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosar) – Kudla, Andersons, Henderson, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala – Bajtek, Urban, Štrauch – Rogon, Zbořil, Jurík – Slavík, Jakúbek, Nejezchleb – Ondrušek, Fábry, Buc
    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Miller, Marshall, Sloboda, Mihálik, Kubka, Ďatelinka, Biro – Asselin, Higgs, Selleck – Bartánus, Faille, Török – Kabáč, Češík, Gabor – Varga, Šťastný, Lichanec

    Rozhodčí: Baluška, Konc – Výleta, Tvrdoň
    bahis siteleri