Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Barys – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.) | Ufa – Vladivostok 3:1 (kon.)
Minsk – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 1:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 2:0 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Viťaz – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
po s.n. (3:2)
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 16.11.2018, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Hezké páteční odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HK Sibir Novosibirsk a Amur Chabarovsk.
     
    HK Sibir Novosibirsk

    Domácí hokejisté jsou na tom zatím velmi špatně. Špatný vstup do nového ročníku a je z toho jen třinácté místo ve Východní konferenci. Hráči Sibiru si připsali třináct bodů za pět výher a třiadvacetkrát odešli z ledu jako poražený tým. Přitom Novosibirsk většinou patřil k těm lepším týmům v KHL, nyní je prakticky na samém chvostu. Pokud pomýšlejí Novosibirští o play-off, měli by určitě honem rychle zabrat. Nyní mají za sebou šest proher a doma by tuto nepříznivou sérii rádi přetrhli.

    Nejproduktivnější hráči

    Nikita Michajlov – 11 bodů (6+5)
    Danil Romancev – 8 bodů (7+1)
    Maxim Kazakov – 8 bodů (6+2)
     
    Amur Chabarovsk

    Hosté z Chabarovsku na tom nejsou o nic lépe. Jsou jedenáctí a mají osmnáct bodů na svém kontě. Osmkrát dokázali vyhrát a devatenáctkrát prohráli. Chabarovsk však patří v KHL k průměrným týmům a to letos znovu potvrzují jeho hokejisté. Z jejich soupisky zmizel český brankář Libor Kašík, jenž podepsal v brněnské Kometě a v úterý také Tomáš Filippi, který ve středu podepsal smlouvu v Liberci, kam se vrátil jako jeho odchovanec. Takže hosté mají hráčské ztráty a uvidíme, jak se jim bude dařit v dnešním duelu. V posledním utkání se Chabarovsku dařilo, když v přestřelce udolal 6:5 Astanu.

    Nejproduktivnější hráči

    Alexandr Gorškov – 14 bodů (7+7)
    Igor Ruděnkov – 13 bodů (8+5)
    Valentin Pjanov – 13 bodů (3+10)
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba kluby utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Novosibirsk. Jednou v základní hrací době a jednou pak po samostatných nájezdech. Amur tak má svému soupeři dnes rozhodně co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Zohorna (CHA)
    Michal Jordán (CHA)
    Jan Kolář (CHA)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Loginov, K. Alexejev (A), Ignatovič, Morozov, Piganovič (C), Demidov, D. Lukin – Caron, Brulé, J. Peltola (A) – Kazakov, Sajustov, Michajlov – Bertrand, Pešechonov, Šarov – Pervušin, Romancev, Zyrjanov – Tkačenko.

    Amur Chabarovsk: Murygin (Alikin) – Kondratěv, J. Kolář (A), Turbin, Korjagin, Jordán, Aťušov (C) – A. Lazarev, Pjanov, Fajzullin – T. Zohorna, Rasskazov, Ruděnkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Dědunov, Železkov, Veličkin – Popugajev.

    Rozhodčí: Kulakov, Romaško – Antonov, Nikolajev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hráči obou celků už nastupují na ledovou plochu a po zaznění hymny Ruské federace bude moci samotný duel začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hned po vhazování ve středním pásmu šli domácí hokejisté do útočného pásma, tam však nic nepředvedli a rázem tak na druhou stranu hru otáčejí hosté.
     
    00:30
    Danil Fajzullin si sjel na pravý kruh, jeho pokus nevyšel a obrana Novosibirsku zatáhl puk znovu na druhou stranu.
     
    00:55
    V další akci se ocitli hosté. Tomáš Zohorna dostal přihrávku do jízdy, sjel si před Krasikova, jeho svižné zakončení však mezi třemi tyčemi nekončí.
     
    01:25
    Maxim Ignatovič z pravého kruhu pálil na Murygina, hostující brankář však pohotově zakročil a puk našel v lapačce. Poté nechává hru plynout a posílá spoluhráče do útoku.
     
    02:10
    Domácí se znovu dostali do útočné akce, ta však opět končí na Muryginovi. Hned na to se s pukem na hokejkách přemisťují do útočné třetiny hosté z Chabarovsku.
     
    02:34
    Obrana Chabarovsku držela kotouč před dotěrnými hosty a poté ho po vystřídání kompletní pětky zatáhla do středního pásma. Tam o něj ale záhy přišla.
     
    03:27
    Konstantin Alexejev dostal přihrávku na pravý kruh, kotouč měl sice daleko, ale natáhl hůl a chtěl procpat puk za Muryginova záda, ovšem ten příložníkem zakročil.
     
    04:09
    Ruděnkov sice vystřelil z vrcholu levého kruhu, trefil ale pouze domácího obránce, který poté dokázal kotouč poslat do středního pásma.
     
    04:38
    Na druhé straně proti nenápadné střele Popugajeva musel zasahovat Krasikov, jenž sklapnutím svých betonů neinkasoval.
     
    05:07
    Vladislav Ušenin střílel z prostoru mezi kruhy, jeho projektil ještě tečoval jeho bratr Vjačeslav, ale akce Chabarovsku nebyla přesná.
     
    05:46
    Danil Fajzullin si sjel do těsné blízkosti Krasikova, ale z bekhendu ho prostřelit nedokázal. Pozorný domácí brankář tak podržel svůj tým.
     
    06:41
    Zatím nesledujeme hokej, který by oku lahodil. Je to spíše urputná bitva a čekání na chybu soupeře.
     
    07:00
    Následuje komerční přestávka.
     
    07:08
    Hosté zachytili v obranném pásmu puk, který vyhodili směrem dopředu. Ovšem ve středním pásmu ho dostal pod kontrolu Peltola a útočit tak jdou domácí hokejisté.
     
    07:46
    Alexandr Gorškov se obtočil na levém kruhu a z otočky zakončoval před Krasikovem, ale brankář Novosibirsku byl připraven a jeho lapačka také.
     
    08:22
    A hned na to na druhé straně byl v dobré střelecké pozici Alexander Šarov, jenž z těsné blízkosti Murygina nepřekonal.
     
    08:56
    Romancev číhal u levé tyče Muryginovy branky, ale puku se nedočkal. Nicméně domácí celek stále drží útočnou třetinu a kombinuje před hostující klecí.
     
    09:40
    Chabarovští se dokázali ubránit a po zisku kotouče na svou stranu se vydali do útočného pásma. Proti precizní obraně se však prosadit nedokázali.
     
    10:37
    Jordan Caron už se napřahoval na levé straně, ale Murygin se stihl vrátit zpět a kotouč betonem vykopl.
     
    10:49
    Murygin si připisuje další přesný zákrok. Domácí teď hostům řádně zatopili, ale i tomuto tlaku dobře čelili a Murygin tak stále drží čisté konto stejně jako na druhé straně Krasikov.
     
    11:38
    Bertrand ujel a z levého kruhu vyslal štiplavou střelu. Ale brankář Chabarovsku byl opět mezi třemi tyčemi pozorný a nedopustil, aby ho jakkoli domácí ohrozili.
     
    11:55
    Další komerční přestávka.
     
    12:20
    Tomáš Zohorna na pravém kruhu švihl do střely a nechal tak vyniknout Krasikova, který jeho pokus reflexivně kryje. Následně pak je hra přerušena.
     
    13:51
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Arťom Železkov – 2 min., sekání).
     
    14:47
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí svou přesilovou hru využívají. Po střele od modré čáry vznikl před hostující brankou obrovský chaos, hráči Sibiru neprotlačili kotouč za Muryginova záda. Nakonec u brankoviště trefil odkrytou branku ALEXANDER ŠAROV a posílá svůj celek do vedení. Celou situaci však musel ještě posvětit videorozhodčí, který neshledal nic, co by bránilo branku uznat. Bez asistence.
    14:47 Alexander ŠAROV - 1:0
     
    15:02
    Jordán zachytil puk v obranném pásmu a poslal ho do středního pásma. Poté se do akce vydali domácí, ale před Muryginem nic nevymysleli.
     
    15:25
    Gleb Korjadin dostal nabito na levou stranu a z vrcholu levého kruhu pak poslal střelu, kterou holí vyrazil Krasikov před sebe.
     
    16:20
    Další menší tlak si vytvořili hosté a snažili se o srovnání stavu skóre. Proti však byla pozorná obrana Sibiru. Domácí pak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    16:51
    Další nepřesnost hostů je stála kotouč a do akce tak vyrazili domácí hráči. Murygin tak musel být opět v pozoru.
     
    17:45
    Akce střídala akci a v té další byli opět hosté. Zohornova střela však za Krasikovova záda nezaplula. Hráči Sibiru sebrali puk a zamířili znovu před hostující klec.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:43
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Nikolaj Demidov – 2 min., krosček).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme dlouho neviděli úvodní branku, až v patnácté minutě využil přesilovou hru Šarov a poslal Novosibirsk do jednobrankového náskoku. V závěru třetiny byl vyloučen domácí hráč a hosté tak budou v úvodu druhé třetiny dohrávat většinu své přesilové hry. Uvidíme, co nám druhé dějství, které začne přibližně ve 14:25, nabídne.
     
    Střely na branku: 9 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:50
    Hosté zamkli domácí celek v jeho pásmu a roztočili přesilovkový kolotoč. Po jejich střele pak zasahoval domácí brankář, který si připsal další zákrok.
     
    21:07
    Další závar před Krasikovem, obrana Sibiru mu však pomohla a nemusel zasahovat. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    21:43
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    21:58
    A hned na to se dostal do útočné akce, ve které byl v šanci Michajlov, jeho pokus ale zamířil jen vedle branky hostujícího celku.
     
    22:30
    Maxim Kondratěv si sjel do prostoru mezi kruhy, jeho následná střela skončila jen na obrana Novosibirsku. Domácí tak záhy otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    23:27
    Vhazovalo se v pásmu Amuru, po levici Murygina. Puk ale získali domácí hráči, kteří se okamžitě jali do útoku. Jenže ve středním pásmu je o puk připravili znovu hosté.
     
    23:43
    Hra je opět přerušena po akci hostů, kteří po střele vyzkoušeli pozornost brankáře Krasikova, který uspěl.
     
    23:51
    O chvilku později byli hráči Amuru v ofsajdové pozici a hra se stěhovala do středního pásma, tam se po vhazování k puku dostali opět hosté a jsou už před domácí brankou.
     
    24:33
    Střela Vjačeslava Ušenina z pravého kruhu skončila jen na boční konstrukci domácí branky. A hosté dále hrozí před Krasikovem.
     
    25:15
    Na druhé straně jeho protějšek zachytil puk, který domácí nahodili ze středního pásma a poslal ho zpět svým spoluhráčům.
     
    25:49
    Michajlov si sjel na pravou stranu a poté svou střelou švihem nechal vyniknout hostujícího brankáře, který zakročil a následně přerušil hru.
     
    26:14
    Murygin znovu musel zasahovat proti střele domácích, na něho pálil Vladimir Pervušin, ale brankář Amuru si dokázal poradit a drží tak naděje svého celku.
     
    26:37
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Jan Kolář – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    26:55
    Domácí se uhnízdili v pásmu hostů a roztáčejí první přesilovkovou akci. Hosté se zatím brání.
     
    27:10
    Ovšem hosté dokázali zachytit puk a hned ho posílají až před domácí branku. Následně pak střídají kompletní čtveřici hráčů a na led tak naskočí čerstvé síly.
     
    27:36
    Jordan Caron zblízka pálil na hostující branku a pohotový zákrok zapisuje Murygin. Ten poté dává puk vlastnímu obránci a ten ho posílá znovu až před Krasikova.
     
    28:13
    Loginov vyslal od modré čáry tvrdou ránu, kterou znovu velmi dobře dokázal pokrýt Murygin. Ten poté, co našel puk v lapačce, raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    28:34
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Pavel Turbin – 2 min., sekání).
     
    28:37
    Hosté jsou ve čtyřech hráčích.
     
    28:47
    Domácí tak mají k dispozici další přesilovou hru a mají v ní šanci navýšit své vedení. Hosté se však opět velmi dobře brání a vyhazují puk do bezpečí.
     
    29:26
    Maxim Kazakov zamíchal pukem před Muryginovou klecí, po jeho střele však zasáhl hostující brankář betonem a následně pak se hosté osvobozují.
     
    30:10
    Šarov střílel z levé strany, tentokráte však Murygina neprostřelil, jako tomu bylo v první třetině. Hra je přerušena a vhazovat se bude po pravici Murygina.
     
    30:34
    Chabarovsk je v plném počtu.
     
    30:50
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje opět před Alexeje Murygina. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    31:15
    Charles Bertrand dostal nabito a z levé strany kousek před Muryginem vystřelil, jeho střela švihem však končí jen na hrudi hostujícího brankáře, jenž opět pozastavuje hru.
     
    31:45
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Konstantin Alexejev – 2 min., hákování).
     
    31:57
    Šarov se vydal ve vlastním oslabení do útočného pásma, kde sice nevystřelil, ale pošetřil cenné vteřiny z domácího oslabení. Hosté po zisku puku míří do domácího teritoria.
     
    32:38
    Demidov sebral hostům puk a vyhodil ho až před branku Amuru. Hráči Chabarovsku tak musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    33:04
    Sajustov udržel puk v útočném pásmu a poslal ho zpět obránci, další cenné vteřiny domácí hokejisté ušetřili.
     
    33:45
    Domácí Novosibirsk je už v plném počtu.
     
    34:01
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:01
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Konstantin Alexejev – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    34:33
    Chabarovsk má další přesilovou hru. A už se dostal do útočného pásma, kde se pokusí ohrozit domácí branku.
     
    34:52
    Vladislav Ušenin dostal od svého dvojčete přihrávku na pravý kruh, jeho následná střela ale končí jen na pozorné obraně Sibiru. Domácí se pak osvobozují.
     
    35:19
    Gorškov si sjel ke střele na pravém kruhu, jeho pokus zastavil jeden z domácích obránců a vyhodil puk znovu až před hostující branku.
     
    35:46
    A další vyhození puku před Murygina a tohle oslabení domácí celek už zvládne.
     
    36:01
    Novosibirsk je v plném počtu.
     
    36:31
    Gilbert Brulé číhal u levé tyče hostující branky, ale puku se nedočkal. Obrana Amuru tak vyváží kotouč do útočného pásma.
     
    37:14
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Oleg Piganovič – 2 min., podrážení).
     
    37:20
    Krasikov byl nyní pozorný před svou brankou, když betonem vykopl puk do bezpečí. Poté se domácí celek okamžitě osvobozuje.
     
    37:48
    Znovu Sibir vyhodil kotouč daleko od své branky a své oslabení tak zatím zvládá dobře. Nyní ale domácí hráči čelí tlaku hostů.
     
    38:20
    Další střela mířila na Krasikova, kterému nyní pomohla obrana Sibiru. Poté ho vyhazuje až před hostující branku a Novosibirsk tak šetří cenné vteřiny z oslabení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:14
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    39:50
    Domácí to ještě zkusili před brankou hostů, ale před Muryginem nevystřelili. A už to vypadá, že se v této části hry nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm nepadla ani jedna branka a domácí tak stále drží svůj nejtěsnější možný náskok, který si vypracovali v první části hry. Domácí měli v závěru tři přesilové hry za sebou, ani jednu z nich však využít nedokázali. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která bude ještě hodně zajímavá. Ta začne přibližně v 15:20.
     
    Střely na branku: 14 – 20
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Jan Kolář – 2 min., hákování).
     
    40:56
    Domácí mají zkraje třetí části hry k dispozici přesilovou hru a už se drželi déle v hostujícím pásmu. Jejich střela skončila jen na brankáři Muryginovi.
     
    41:30
    Hosté se dokázali osvobodit a poslali puk až před domácí branku. Hráči Sibiru tak zakládají svou akci znovu z vlastního pásma.
     
    41:51
    Sajustov střílel, Ignatovič dorážel. Jejich akce skončila znovu na pozorném Muryginovi, který záhy hru nechal přerušit.
     
    42:08
    Jan Kolář je na ledové ploše a hosté jsou tak v plném počtu.
     
    42:05
    Alexander Šarov vlétl do útočného pásma jako blesk z čistého nebe, ale do zakončení před Muryginem se nedostal.
     
    42:49
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vjačeslav Ušenin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    43:26
    Sibir založil další přesilovkovou akci, při níž ale puk zachytili hosté a vyhodili ho poprvé až před branku domácího celku. Hosté tak pošetřili vteřiny ze svého oslabení.
     
    44:10
    Maxim Ignatovič udělal pár kroků navíc, našel si lepší pozici ke střele a z vrcholu levého kruhu vyslal dělovku na Murygina, kterou brankář hostů chytá.
     
    44:49
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    45:10
    Nikita Michajlov clonil před Muryginem, na kterého z pálil Gleb Zyrjanov, ale znovu si brankář Amuru dokázal poradit a podržel svůj tým.
     
    45:58
    Bertrand vyslal střelu z bekhendu z úhlu, přesto musel Murygin zasahovat a vyrazil kotouč do bezpečí. V rohu kluziště si ho sebrali hosté a otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    46:40
    Po ztrátě puku hostů ve v útočném pásmu ujeli domácí bleskově před branku Murygina a ten následně pak pokryl další dvě těžké střely domácího Novosibirsku.
     
    47:43
    Další přerušení hry. Tentokráte zakročil Krasikov, který hru zastavil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. To vše ale až po komerční přestávce, která právě následuje.
     
    47:52
    Krasikov teď pohotově pokryl střelu Tomáše Zohorny, jenž na něho střílel z vrcholu levého kruhu.
     
    48:18
    Z rychlé protiakce mohl zakončovat také domácí Vladimir Pervušin, ale jeho projektil srazila obrana Chabarovsku do bezpečí.
     
    48:55
    Domácí mají herní převahu, stále ji však nemohou přetavit v druhý gól, který by byl vítanou pojistkou. Hosté tak mají stále šanci na úspěch v tomto duelu, na vyrovnání mají ještě hodně času.
     
    49:52
    Morozov od modré čáry napálil puk před hostující branku, tam ho ale nikdo z jeho spoluhráčů netečoval. Následně pak obran Chabarovsku posílá kotouč mimo ohrožení vlastní branky.
     
    50:14
    Nicméně domácí se stihli ihned vrátit zpět do útočného pásma, kde sehráli krátkou kombinaci. Na jejím konci byla nepřesná střela Konstantina Alexejeva.
     
    50:44
    Obránci Sibiru zastavili další slibně se rodící akci Amuru a hosté se tak opět nedostali ke střele, která by mohla znamenat vyrovnání.
     
    51:23
    Na druhé straně se nevedlo domácímu prvnímu útoku, který zmařil svou další slibnou akci. Hned na to se pak hra otáčí zase před branku domácího Krasikova.
     
    51:52
    Kazakov se zjevil na pravé straně a jeho spoluhráč mu hned poslal puk. Jeho zakončení však bylo sraženo mimo tři tyče. Hosté se ubránili další domácí akci.
     
    52:30
    Domácí zatím hrají velmi dobře z obrany a hosty tak nepouštějí do výraznějších šancí. Nyní sami zamířili do útoku, ale jejich pokus byl hodně nepřesný.
     
    53:08
    Zyrjanov dorážel na pravé straně nadvakrát puk, za Muryginova záda ho však neprotlačil. Další šance domácích tak zůstala nevyužita. Tohle může domácí celek mrzet.
     
    53:15
    Následuje další komerční přestávka.
     
    Utkání sleduje 4 900 diváků.
     
    53:37
    Po vhazování v pásmu Amuru sebrali puk hosté a zamířili až před domácí klec. Krasikov však po jejich střele nemusel zasahovat, pomohla mu obrana Novosibirsku.
     
    54:19
    Domácí nyní pod tlakem hostů vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    54:44
    A hned na to se dostali znovu do útočné třetiny, kde střílel Dmitrij Sajustov, s jeho přízemní střelou si však Murygin včas poradil.
     
    55:14
    Hosté nyní zvedali ruce nad hlavu a domnívali se, že padla branka. Ale sudí rozpažil. Puk jen prolétl brankovištěm a odrazil se od levé tyče Krasikovy klece! Amur nebyl daleko od vyrovnání.
    55:14 Velká šance hostů
     
    55:28
    Hned z druhé vlny ujeli domácí, jejich akce však skončila zase neúspěchem.
     
    55:51
    Hosté od vlastního brankáře zakládají další akci a budou se opět snažit o vyrovnání. Zatím jim v tom obrana Sibiru brání.
     
    56:36
    Maxim Kondratěv na nic nečekal a po zisku puku pálil od modré čáry. Jeho pokus pak kryje pozorný Alexej Krasikov. A hra je přerušena.
     
    56:54
    Chabarovští se uhnízdili v pásmu Sibiru a z levé strany pálil Vladislav Ušenin, jeho pokus holí srazil vedle své branky Alexej Krasikov.
     
    57:30
    Po krátkém pobytu domácích v hostujícím pásmu se právě hráči Amuru dostali zpět do útočného pásma, kde se zrodila další jejich šance. Leč opět bez úspěchu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:30
    Vhazovalo se v pásmu Novosibirsku a Krasikov hned kryje další nebezpečnou střelu hostů. Hra je přerušena a znovu se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    58:30
    Branka hostů je prázdná, Amur to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:44
    Domácí z vlastního pásma poslali puk až k prázdné hostující brance, tu ale minuli. Zakázané uvolnění tak hru stěhuje zpět před Krasikovu branku.
     
    59:00
    Domácí nemohou sebrat hostům puk a ti se tak stále tlačí před jejich branku. Krasikov si připisuje další veledůležitý zákrok a zastavuje hru.
     
    59:04
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Alexander Loginov – 2 min., podrážení).
     
    59:30
    Dělovka Vjačeslava Ušenina od modré čáry byla sražena mimo tři tyče.
     
    59:37
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Třiadvacet vteřin před koncem třetí třetiny udeřili v přesilové hře umocněné ještě o jednoho hráče navíc díky powerplay hosté a VLADISLAV UŠENIN z levého kruhu propálil Krasikova – 1:1. Amur si tak dost možná vynutil nastavenou hrací dobu. Bez asistence.
    59:37 Vladislav UŠENIN - 1:1
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přichází pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokus ani to nerozhodne, přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:12
    Danil Fajzullin vyslal hned na Krasikova nebezpečnou střelu, kterou domácí brankář kryje a přerušuje hru.
     
    60:33
    Hosté se dostali do postavení mimo hru a okamžitě opouštějí pásmo. Hned na to zakládají další akci, do útočné třetiny se vrátili zase zpět.
     
    61:07
    Demidov na druhé straně střílel po zemi, ale Murygin měl svoji hůl připravenou a dostal kotouč do své moci. Poté ho posílá svým spoluhráčům.
     
    61:51
    Ruděnkov objel domácí branku, udělal kolečko v mezikruží a poté z otočky okamžitě vystřelil, trefila ale pouze připraveného Krasikova, jenž hru zase přerušuje.
     
    62:20
    Romancev zastavil střelu hostů a poté dokázal dostat puk do středního pásma. Útočit nyní jde Novosibirsk.
     
    63:25
    Šarov z prostoru mezi kruhy střílel na Murygina, ale ten kotouč vyrazil svoji holí do bezpečí.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:08
    Domácí ujeli do blízkosti branky hostů, kde však jejich střela skončila pouze mimo tři tyče.
     
    64:12
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vjačeslav Ušenin – 2 min., hrubost).
     
    64:12
    Oddechový čas si bere lavička Novosibirsku.
     
    64:26
    Po nepřesné střele domácích se hosté dokázali osvobodit a posílají puk až před domácí branku.
     
    64:50
    Domácí hráči se sami vykázali z pásma a vypadá to, že ani nastavená hrací doba vítěze neurčí.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Je to tak. O vítězi rozhodnou až samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Alexander ŠAROV neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Alexandr GORŠKOV neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Dmitrij SAJUSTOV neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Anton LAZAREV neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Gilbert BRULÉ neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Kirill RASSKAZOV neproměňuje.
     
    4. série
    1:0
    Danil ROMANCEV proměňuje.
     
    4. série
    1:1
    Igor RUDĚNKOV proměňuje.
     
    5. série
    2:1
    Jukka PELTOLA proměňuje.
     
    5. série
    2:2
    Vladislav UŠENIN proměňuje.
     
    6. série
    2:2
    Vladislav UŠENIN neproměňuje.
     
    6. série
    3:2
    Danil ROMANCEV proměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Sibir Novosibirsk.
    Autorem vítězné branky je DANIL ROMANCEV.
    Danil ROMANCEV - 2:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté nakonec vítězí po samostatných nájezdech a berou bonusový bod navíc. Hosté se musí spokojit s jedním bodem, ale určitě jsou spokojeni. Srovnat se jim podařilo doslova v hodině dvanácté.
     
    Střely na branku: 27 – 33
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Zohorna (CHA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:46
    Jan Kolář (CHA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 22:39
    Michal Jordán (CHA) 0+0, 4 střely, čas na ledě 21:35
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (16:22:56)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Šarov, rozh. náj. Romancev – 60. Vl. Ušenin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Alexander Šarov (SIB)
    0:0   Alexandr Gorškov (CHA)
    2. série:
    0:0   Dmitrij Sajustov (SIB)
    0:0   Anton Lazarev (CHA)
    3. série:
    0:0   Gilbert Brulé (SIB)
    0:0   Kirill Rasskazov (CHA)
    4. série:
    1:0   Danil Romancev (SIB)
    1:1   Igor Ruděnkov (CHA)
    5. série:
    2:1   Jukka Peltola (SIB)
    2:2   Vladislav Ušenin (CHA)
    6. série:
    2:2   Vladislav Ušenin (CHA)
    3:2   Danil Romancev (SIB)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Loginov, K. Alexejev (A), Ignatovič, Morozov, Piganovič (C), Demidov, D. Lukin – Caron, Brulé, J. Peltola (A) – Kazakov, Sajustov, Michajlov – Bertrand, Pešechonov, Šarov – Pervušin, Romancev, Zyrjanov – Tkačenko.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Alikin) – Kondratěv, J. Kolář (A), Turbin, Korjagin, Jordán, Aťušov (C) – A. Lazarev, Pjanov, Fajzullin – T. Zohorna, Rasskazov, Ruděnkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A), Gorškov – Dědunov, Železkov, Veličkin – Popugajev.

    Rozhodčí: Kulakov, Romaško – Antonov, Nikolajev

    Diváci: 4 900
    bahis siteleri