Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Barys – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.) | Ufa – Vladivostok 3:1 (kon.)
Minsk – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 1:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 2:0 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Viťaz – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Dynamo Moskva
Pátek 16.11.2018, 14:30 • Barys Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:51 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:3
     
    60:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto a hosté vítězí! Astana se dostala dopředu, ovšem posléze přišla o kotouč a Dynamo šlo do přečíslení 2 na 1. DMITRIJ KAGARLICKIJ měl celou dobu kotouč u své holi a místo přihrávky nakonec zvolil ránu, která byla perfektní, jelikož šla přesně do pravé šibenice. Asistence: Juuso Hietanen.
    54:45 Dustin BOYD - 2:2
     
    54:45
    Astana právě vstřelila branku!
    A je srovnáno po velké chybě hostujícího brankáře! DUSTIN BOYD vystřelil chytatelnou střelu, ovšem Jerjomenkovi vypadl kotouč a tak jej chtěl holí odpálit pryč z prostoru před bránou, ale nahrál ho přímo do cesty právě Boydovi, který uklízel do poloprázdné svatyně. Bez asistence.
    44:13 Vadim ŠIPAČOV - 1:2
     
    44:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a otáčejí vývoj utkání ve svůj prospěch! Miika Koivist to udělal parádně, když místo střely přihrál na volného VADIMA ŠIPAČOVA a ten z úhlu dokázal trefit odkrytou svatyni Hrachoviny. Asistence: Miika Koivisto.
    31:25 Vladimir BRJUKVIN - 1:1
     
    31:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno na 1:1! Tarasov zpoza brány poslal kotouč před ní, kde se nacházel VLADIMIR BRJUKVIN a ten z první vyslal dělovku pod horní tyč, se kterou si Hrachovina už neporadil. Asistence: Miks Indrašis a Daniil Tarasov.
    00:57 Nikita MICHAJLIS - 1:0
     
    00:57
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to je naprosto fantastický start domácích do tohoto utkání, kteří využívají přesilovou hru! Roman Starčenko parádní přihrávkou vyslal NIKITA MICHAJLISE, který si posléze tváří v tvář brankáři poradil a zakončil do pravé části branky nad beton. Asistence: Darren Dietz a Roman Starčenko.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 1. Michajlis (Dietz, R. Starčenko), 55. Boyd – 32. Brjukvin (Indrašis, Tarasov), 45. Šipačov (Koivisto), 61. Kagarlickij (Hietanen)


    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Makljukov, Dallman (C), Orechov, Dietz, Klimontov, M. Semjonov (A), Polochov, Lipin – R. Starčenko, Cormier (A), Valk – Ševčenko, Boyd, Michajlis – Akolzin, Grenc, Petuchov – Asetov, Sagadejev, Panjukov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, Mironov, I. Nikulin (C), Volkov, Menšikov, Koivisto, J. Zajcev, Pepeljajev – I. Makarov, Šipačov (A), Kagarlickij – Tarasov, Indrašis, Brjukvin – V. Kuljomin (A), Mozer, Moisejev – Alexejev, Igumnov, Pestuško.

    Rozhodčí: Viktor Gashilov, Yury Oskirko – Ivan Sazonov, Alexander Sadovnikov
    bahis siteleri