Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Barys – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.) | Ufa – Vladivostok 3:1 (kon.)
Minsk – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 1:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 2:0 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Viťaz – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 16.11.2018, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    20:22 Dan SEXTON - 0:4
     
    20:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně nepříjemný start pro Karnauchova, který kapituluje hned z první střely! DAN SEXTON sebral puk v obranném pásmu a vyrazil do protiútoku, jenž zakončil razantní křižnou střelou z pravé strany. Domácímu brankáři prošel puk pár centimetrů vedle vyrážečky. Bez asistence.
    18:02 Denis BODROV - 0:3
     
    18:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hned z další střely padl další gól a švédský gólman Enroth začíná být zralý na střídání! Da Costa se zastavil v levém kruhu a vrátil kotouč k modré čáře na DENISE BODROVA, který jen slabě nahodil puk na branku a dokonale zaskočil Enrotha, který přes Lisovece asi neměl ideální výhled a puku si všiml až v síti. Asistence: Stephane Da Costa, Dan Sexton.
    16:34 Jegor MILOVZOROV - 0:2
     
    16:34
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Bíločervení využívají početní výhodu a vedou o dva góly! Bodrov od modré přihrál doprava na Vasilevského, jenž stříleným pasem našel před branokvištěm JEGORA MILOVZOROVA a ten nastavenou holí přesměroval kotouč do sítě. Asistence: Alexej Vasilevskij, Denis Bodrov.
    08:30 Jegor MILOVZOROV - 0:1
     
    08:30
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Z nenápadné situace se Avtomobilist dostává do vedení! JEGOR MILOVZOROV dojel nahozený puk a zleva ho nahodil na branku. Enroth nechal skulinku u pravé tyče a puk zničehonic propadl za jeho záda. Asistence: Georgij Bělousov, Denis Bodrov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Milovzorov (Bělousov, D. Bodrov), 17. Milovzorov (Alexej Vasilevskij, D. Bodrov), 19. D. Bodrov (S. Da Costa, Sexton), 21. Sexton


    HC Dinamo Minsk: Enroth (21. M. Karnauchov) – Wiercioch, Gotovec, Chenkel, Lisovec, Blum, D. Osipov, Znacharenko – A. Kosticyn, S. Kosticyn, Kogaljov – Q. Howden, Gavrus, Denis Kazionov – An. Stěpanov, Kovyršin, Bujnickij – Litvinov, A. Volkov, Drozdov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochackij (Gross) – Gurkin, I. Višněvskij, Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, D. Bodrov, Pereljajev – S. Da Costa, Dawes, Sexton – Milovzorov, Bělousov, Paré – A. Garejev, Torčeňuk, Golyšev – Litovčenko, Česalin, Gračov – Rassejkin.

    Rozhodčí: Beljajev, Soin – Zacharenkov, Ponamarenko

    Diváci: 8 186
    bahis siteleri