Plzeň – Bolzano 6:2 (kon.) | Kärpät – Zürich 3:2 (kon.) | Skellefteå – Storhamar 3:2 (kon.)
Frölunda – Lugano 5:4 (kon.) | Tappara – Kometa Brno 5:5 (kon.) | Salzburg – Rouen 5:1 (kon.)
Zug – Mnichov 0:2 (kon.) | Bern – Malmö Redhawks 0:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:2 (1:0, 4:2, 1:0)
HC Bolzano
Úterý 20.11.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:04 Miroslav INDRÁK - 6:2
     
    51:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Napodruhé už to vyšlo a MIROSLAV INDRÁK po hattricku z prvního duelu přidává další gól! Měl hodně prostoru na pravém kruhu, zápěstím vypálil přes obránce ke vzdálenější tyči nad beton Irvinga, který se natahoval marně. Indiáni využili přesilovku čtyři sekundy před jejím koncem. Asistence: Lukáš Kaňák, Milan Gulaš.
    33:56 Brett FINDLAY - 5:2
     
    33:56
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Lišky ihned kontrují! Veliký závar před Dmitrim Miltchakovem, který nedokázal přikrýt kotouč a u levé tyče byl nejdůraznější BRETT FINDLAY. Je tak sníženo na 2:5, náskok Škodovky ovšem stále činí tři góly, v součtu obou duelů je to osm branek. Bez asistence.
    33:33 Milan GULAŠ - 5:1
     
    33:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí kapitán je dnes k nezastavení a přidává svou čtvrtou branku! Indiáni dnes dávají góly pouze z rychlých akcí. MILAN GULAŠ měl na hranici levého kruhu prostor ke střele a ranou zápěstím vypálil parádně k pravé tyčce. Bez asistence.
    28:58 Marco INSAM - 4:1
     
    28:58
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté v plném počtu a hned snižují! Kuparinen se protáhl u levého mantinelu a poté našel mezi kruhy volného MARCA INSAMA, jenž z první zakončil do odkryté branky, Miltchakov byl bez šance se přesunout. Asistence: Matti Kuparinen.
    25:29 Miroslav PREISINGER - 4:0
     
    25:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se ve druhé části rozstřílela a bylo to znovu po propadnutí defenzivy Bolzana! Blunden se sice proháčkoval ke střele po levé straně, ale Miltchakov vyrazil, do úniku se poté dostal po Indrákově pasu MIROSLAV PREISINGER, rychlou kličkou do bekhendu zasunul kotouč pod tělo padajícího Jacoba Smithe. Asistence: Miroslav Indrák.
    23:44 Milan GULAŠ - 3:0
     
    23:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, hattrick je na světě! I ve druhém vzájemném duelu jeden ze Západočechů střílí tři branky, po Indrákovi je to tentokrát MILAN GULAŠ, který zaznamenal dokonce čistý hattrick! Hosté si ho znovu nepohlídali, Gulaš zůstal po chybě v defenzivě Lišek osamocený za obranou a předvedl parádní rychlý blafák mezi betony bezmocného Smithe. Asistence: Vojtěch Němec.
    21:16 Milan GULAŠ - 2:0
     
    21:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Lišky dnes často propadají a indiáni toho podruhé v zápase využili! Znovu u toho byl MILAN GULAŠ! Ten tentokrát táhl přečíslení dvou proti jednomu po přihrávce Němce právě s tímto spoluhráčem, rozhodl se volit střelu a propálil Jacoba Smithe v brance Bolzana. Asistence: Vojtěch Němec.
    15:13 Milan GULAŠ - 1:0
     
    15:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou do vedení brankou z trestného střílení! MILAN GULAŠ jel relativně rychle, míchal s kotoučem a nakonec forhendem vypálil zblízka pod horní tyč. Bez asistence.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 16. Gulaš (TS), 22. Gulaš (Němec), 24. Gulaš (Němec), 26. Preisinger (Indrák), 34. Gulaš, 52. Indrák (Kaňák, Gulaš) – 29. Insam (Kuparinen), 34. Findlay


    HC Škoda Plzeň: Miltchakov (Frodl) – J. Kindl (A), Jones, Kvasnička, Čerešňák, Allen, Kaňák, Vráblík, Pulpán – Straka, Kodýtek, Eberle – Indrák (A), Němec, Gulaš (C) – Stach, Preisinger, Pour – D. Kindl, Kracík, Kantner
    HC Bolzano: Smith (26. Irving) – Nordlund, Marchetti, Gura, Rowley, Geiger, Campbell, Mackenzie, Deluca – Catenacci, Findlay, Blunden (A) – Miceli, Crescenzi, Petan – Carozza, Kuparinen, Insam (A) – Schweitzer, Bernard (C), Frank

    Rozhodčí: Linde (SWE), Lemelin (SUI) – Ondráček, Špůr (oba CZE)

    Diváci: 4831
    06.11.2018
    Bolzano - Plzeň 1:6

    Branky a nahrávky: 23. Petan (Kuparinen, Frigo) – 5. Allen (Eberle, Kaňák), 7. Indrák (Kodýtek), 26. Indrák (Kindl, Kodýtek), 33. Gulaš (Kracík), 39. Indrák (Kaňák), 50. Straka

    bahis siteleri