San Jose – Edmonton 3:4 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
Edmonton Oilers
Středa 21.11.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:51 Leon DRAISAITL - 3:4
     
    60:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté vítězí! Leon Draisaitl nahrál před branku Connorovi McDavidovi, který se vyhnal z pozice pro zakončení, ale ještě dokázal vrátit kotouč do predbrankového prostoru, kde šikovně nastavil placírku LEON DRAISAITL a od jeho brusle se puk odrazil do branky. Rozhodčí si ještě situaci zkontrolovali u videa, ale gól platí. Nastavit brusli pravidla povolují, o kopnutí se nejednalo. Asistence: Connor McDavid.
    43:32 Drake CAGGIULA - 3:3
     
    43:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají a samozřejmě se prosadila jejich elitní formace! Leon Draisaitl našel na pravé straně najetého Connora McDavida, který ještě celou akci vyšperkoval nahrávkou na DRAKEA CAGGIULU a ten puk usměrnil do odkryté branky. Asistence: Connor McDavid a Leon Draisaitl.
    39:04 Logan COUTURE - 3:2
     
    39:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají gól 56 sekund před koncem třetiny! LOGAN COUTURE převzal ve středním pásmu puk od Hertla, poté se zbavil krásnou stahovačkou obránce Adama Larssona a projel až před branku. Koskinena pak překonal střelou ke vzdálenější tyčce – 3:2. Asistence: Tomáš Hertl.
    21:46 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:2
     
    21:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté skórují ještě ve vlastním oslabení! Zack Kassian se už chystal k naskočení na led, když Kyle Brodziak předložil puk na levý kruh RYANOVI NUGENTOVI-HOPKINSOVI a ten trefil bližší horní růžek Jonesovy branky. Asistence: Kyle Brodziak.
    10:32 Marcus SÖRENSEN - 2:1
     
    10:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí opět vedou! Joe Thornton oslovil přihrávkou od zadního mantinelu MARCUSE SÖRENSENA, který se z levé strany trefil přesně do vzdálenějšího horního růžku Koskinenovy branky. Thornton tak vyrovnává v historické tabulce asistencí na 11. místě legendárního Maria Lemieuxe! Asistence: Joe Thornton a Kevin Labanc.
    08:09 Connor MCDAVID - 1:1
     
    08:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Adam Larsson vykouzlil na útočné modré čáře krásnou přihrávku před branku na Leona Draisaitla, který nezpanikařil a ještě si počkal na najetí CONNORA MCDAVIDA, jenž po nahrávce německého spoluhráče umístil kotouč do odkryté klece – 1:1. Asistence: Leon Draisaitl a Adam Larsson.
    00:45 Joonas DONSKOI - 1:0
     
    00:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To je rychlý začátek v podání domácích! Joe Pavelski vyhrál buly v útočném pásmu na Brenta Burnse, který od modré čáry vystřelil, Koskinen puk vyrazil pouze k JOONASOVI DONSKOIOVI a ten z bekhendu dorazil kotouč za jeho záda. Asistence: Joe Pavelski a Brent Burns.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Donskoi (Pavelski, Burns), 11. Sörensen (J. Thornton, Labanc), 40. Couture (Hertl) – 9. McDavid (Draisaitl, A. Larsson), 22. Nugent-Hopkins (Brodziak), 44. Caggiula (McDavid, Draisaitl), 61. Draisaitl (McDavid)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, J. Ryan, E. Karlsson, Dillon, Braun, Vlasic – Donskoi, Pavelski (C), E. Kane – Meier, Couture (A), Hertl – Labanc, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Suomela, Goodrow.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – A. Larsson (A), Klefbom, Benning, Nurse, Gravel, K. Russell – Draisaitl, McDavid (C), Caggiula – Chiasson, Nugent-Hopkins, Spooner – Rattie, Marody, Lucic (A) – Kassian, Brodziak, Khaira.

    Rozhodčí: Hebert, MacDougall – Murchison, Gibbons

    Diváci: 17562
    thejrc.org