Chabarovsk – Spartak Moskva 1:0 (2:0 po s.n.) | Kunlun – Minsk 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 2:0 (kon.)
Jokerit – Omsk 7:4 (kon.) | Riga – Viťaz 1:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Středa 21.11.2018, 12:30 • Feiyang Skating Centre (Šanghaj) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Ondřej VITÁSEK - 4:1
     
    59:41
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    ONDŘEJ VITÁSEK zpečetil kunlunské vítězství! Našinec v sobě probudil snajpra, když z rohu mantinelu přes celé kluziště trefil opuštěnou klec. Asistence: Johan Sundström.
     
    59:34
    Strategicky myslící Andrej Sidorenko (Minsk) si pro svůj kádr vyžádal oddechový čas. Během něj odvolal Enrotha z brankoviště.
     
    56:44
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexandr Pavlovič – 2 min., vražení na hrazení).
    41:22 Denis KAZIONOV - 3:1
     
    41:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Válečná porada mezi třetinama splnila svůj účel! Zleva nahazující Gavrus poslal kotouč do předbrankového prostoru a DENIS KAZIONOV šikovnou tečí zahrál Brustovi na dudy – 3:1. Asistence: Artur Gavrus a Alexandr Pavlovič.
     
    34:04
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Brandon Yip – 2 min., krosček).
    30:57 Justin FONTAIN - 3:0
     
    30:57
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Stoupající aktivita posílá kunlunský výběr do trháku! Na třetím rozzáření Rudé hvězdy má podíl také česká dvojice Vitásek, Mertl. Právě po kombinaci mezi nima se na vrcholu pravého kruhu pro vhazování opřel do kotouče JUSTIN FONTAIN a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ondřej Vitásek a Tomáš Mertl.
     
    28:38
    V poslední době vytíženého Enrotha zasypala smršť kunlunských střel. V krátkém čase je vyprodukovala trojice Kane, Yip, Bartulis.
     
    22:37
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Jonathon Blum – 2 min., podrážení).
    08:19 Cory KANE - 2:0
     
    08:19
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Pekingský klub zdvojnásobuje svůj náskok! Yip v rychlém přechodu do útoku našel na zadní tyči CORYHO KANEA. Enroth se nestačil přesunout včas. Asistence: Brandon Yip.
    02:57 Olli PALOLA - 1:0
     
    02:57
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Na dobrý vstup favorita do utkání položil třešničku OLLI PALOLA, když razantním průstřelem Enrotha otevřel zápasové skóre. Asistence: Tobias Viklund.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 3. Palola (Viklund), 9. Kane (Yip), 31. Fontain (Vitásek, Mertl), 60. Vitásek (Sundström) – 42. Denis Kazionov (Gavrus, Pavlovič)


    Red Star Kunlun: Brust (Lazušin) – V. Lajunen, Viklund, Järvinen, Vitásek, Bartulis, Bartley – Wolski (A), Sundström, Beck – Fontain, Lundh (A), Mertl – Yip (C), Latta, Kane – Lockhart, Squires, Palola.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Wiercioch, Gotovec, Znacharenko, Chenkel, Blum, D. Osipov, Bokun – A. Kosticyn (A), Kogaljov, S. Kosticyn (C) – Pavlovič (A), Denis Kazionov, Gavrus – Kovyršin, An. Stěpanov, Bujnickij – Drozdov, Litvinov, Parfejevec – A. Volkov.

    Rozhodčí: Oskirko, Bělov – Gorděnko, Sysujev

    Diváci: 2 862
    bahis siteleri