Chabarovsk – Spartak Moskva 1:0 (2:0 po s.n.) | Kunlun – Minsk 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 2:0 (kon.)
Jokerit – Omsk 7:4 (kon.) | Riga – Viťaz 1:2 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
7:4 (1:0, 4:1, 2:3)
Avangard Omsk
Středa 21.11.2018, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Jevgenij MEDVEDĚV - 7:4
     
    59:52
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak ještě menší kosmetická úprava ve skóre, kdy Omsk využívá přesilovku. Po vyhraném buly se puk jednoduše dostal na modrou, odkud vystřelil JEVGENIJ MEDVEDĚV a puk zaplul za záda Zapolskeho. Asistence: Denis Zernov.
    54:01 Geoff PLATT - 7:3
     
    54:01
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit dává branku ve vlastním oslabení, v době, kdy již hrál ve čtyřech hráčích. Jevgenij Medveděv ve svém obranném pásmu podklouzl a puku se ujal GEOFF PLATT, který ujížděl sám na Bobkova a toho neměl problém překonat. Bez asistence.
    53:25 Ilja MICHEJEV - 6:3
     
    53:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk si komplikuje zbytečně situaci. Přesilovku proti třem Omsk zvládl na jedničku, rozebral si trojici hráčů Jokeritu a ILJA MICHEJEV bez větších problémů zakončuje po střele před brankou Zapolského. Asistence: Sergej Širokov a Denis Zernov.
    46:10 Denis ZERNOV - 6:2
     
    46:10
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avšak jakmile nechá Jokerit delší dobu svého soka kombinovat, pak je z toho inkasovaná branka. Michejev střílel od modré čáry a před brankou změnil směr puku DENIS ZERNOV, který nakonec zapadl k levé tyčce a na tohle se brankáři hodně těžko reaguje. Asistence: Ilja Michejev a Jevgenij Medveděv.
    41:56 Pekka JORMAKKA - 6:1
     
    41:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Přesilovka sice nevyužita, ale Jokeritu stáčí velmi málo a po přihrávce z pravé strany se před brankou prosazuje PEKKA JORMAKKA. O vítězi dnešního střetnutí již nemůže být pochyb. Asistence: Sakari Manninen a Geoff Platt.
    37:18 John NORMAN - 5:1
     
    37:18
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Defenzíva Omsku nemá dnes svůj den! JOHN NORMAN šel za pukem, vybojoval jej, vyhnul se srážce s protihráčem a dokázal přesně vystřelit pod horní tyčku. Asistence: Brian O'Neill a Sakari Manninen.
    34:52 Sami LEPISTÖ - 4:1
     
    34:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je tu další branka v síti Omsku! Neúnavný přihrávač Brian O'Neill poslal puk od mantinelu z pravé strany a z druhé vlny si najížděl SAMI LEPISTÖ, který z první prostřeluje Bobkova. Asistence: Brian O'Neill a Viktor Lööv.
    26:58 Viktor LÖÖV - 3:1
     
    26:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nicméně defenzíva Omsku je ve druhé třetině hodně děravá. Nyní hráči Jokeritu se velmi snadno dostali do útoku a Brian O'Neill v tísni dokázal přihrát puk před branku, kde si najížděl VIKTOR LÖÖV a dává svému celku dvou brankové vedení. Asistence: Brian O'Neill.
    21:48 Steve MOSES - 2:1
     
    21:48
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Vzápětí se domácím daří vrátit vedení zpět na svou stranu a ihned po vyhraném buly se do střely opřel STEVE MOSES! Bez asistence.
    21:02 Viktor STÅLBERG - 1:1
     
    21:02
    Avangard právě vstřelil branku!
    Ihned na začátku druhé třetiny se Omsku z prvního útoku daří vyrovnat a VIKTOR STÅLBERG zavěsil puk pod horní tyč. Asistence: Denis Zernov a Ilja Michejev.
    18:58 Alex GRANT - 1:0
     
    18:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A přece se jen domácí dokážou v první třetině prosadit! Omsk chtěl dlouhou přihrávkou založit útok, ale po chyb ěve středním pásmu se domácí dostali do rychlého útoku, Antti Pihlström přihrál na ALEXE GRANTA a tomuto obránci, když mu sedne střela, tak to většinou končí za zády brankáře. Asistence: Antti Pihlström.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 19. A. Grant (Pihlström), 22. Moses, 27. Lööv (O'Neill), 35. Lepistö (O'Neill, Lööv), 38. Norman (O'Neill, Manninen), 42. Jormakka (Manninen, Platt), 55. Platt – 22. Stålberg (Zernov, I. Michejev), 47. Zernov (I. Michejev, J. Medveděv), 54. I. Michejev (Širokov, Zernov), 60. J. Medveděv (Zernov)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Kivistö, Lepistö (C), A. Grant, Stollery, Jensen Aabo, Lööv – Joensuu (A), O'Neill (A), Norman – Jormakka, H. Ikonen, Manninen – Moses, Platt, Wärn – Mäki, Niemi, Pihlström.
    Avangard Omsk: Bobkov (Šilin) – Martynov, Čudinov, Pivcakin, Pokka, Jemelin (A), Franson, J. Medveděv (C) – Fisenko, Košelev, Jaremčuk – Stas, K. Semjonov, Manukjan – A. Galimov, K. Petrov, Desharnais – Stålberg, I. Michejev (A), Zernov – Širokov.

    Rozhodčí: E. Odins, R. Gofman – S. Šeljanin, A. Zacharenkov

    Diváci: 9 257
    bahis siteleri