K. Vary – Sparta 1:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 01.12.2018, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Petr KUMSTÁT - 1:3
     
    58:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Viníkem gólu je Rachůnek, který nahrál v obranném pásmu na PETRA KUMSTÁTA, který se jednoduše trefil do prázdné brány. Bez asistence.
    37:42 Erik de la Rose - 1:2
     
    37:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krásná branka od Sparty. ERIK de la ROSE se otočil v mezikruží. Trefil se mezi ruku Filipa Novotného a tyčku. Asistence: Jan Buchtele, Petr Vrána.
    30:32 Petr STLOUKAL - 1:1
     
    30:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Opět se potvrdilo známé pořekadlo. Do šance ujížděl Skuhravý, který se držel na puku a když byl PETR STLOUKAL těsně před Machovským, dostal přihrávku a zasadil puk, spolu s Machovským a vlastním těle do hostující brány. Asistence: Václav Skuhravý.
    05:16 Lukáš PECH - 0:1
     
    05:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dvacet pět vteřin před koncem přesilové hry se podařilo nasměrovat puk za záda Novotného LUKÁŠI PECHOVI, který tečoval střelu Jarůška. Asistence: Richard Jarůšek, Miroslav Forman.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 31. Stloukal (Skuhravý) – 6. Pech (Jarůšek, Forman), 38. de la Rose (Buchtele, P. Vrána), 59. Kumstát


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, Podlipnik, Sičák (A), Kozák, M. Rohan – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, O. Beránek – Stloukal, Skuhravý (C), Gorčík – Lapšanský, Balán (A), Kohout.
    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Tomáš Dvořák, de la Rose, Piskáček, Delisle, T. Pavelka, Blain, T. Voráček – Kumstát, Pech (A), Rousek – Jarůšek, Sill, Forman (A) – Buchtele, P. Vrána (C), Kudrna – T. Jandus, Pšenička, Beran.

    Rozhodčí: Šír, Petružálek – Svoboda, Lhotský

    Diváci: 4526
    bahis siteleri