Přerov – Technika Brno 2:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 4:6 (kon.) | Kobra – Kladno 3:7 (kon.)
HC Litvínov – Třemošná 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 1:4 (kon.) | Zlín – Warriors Brno 7:2 (kon.)
Havířov – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 6:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Jihlava 1:0 (kon.) | Chomutov – Slavia 2:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:1 (1:0, 2:0, 1:1 - 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 01.12.2018, 12:30 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    63:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští hokejisté se mohou radovat alespoň ze zisku jediného bodu, který si dnes z jihočeské metropole odvezou! Adam Rauš poslal přihrávku na FILIPA DYMÁKA, a ten byl úspěšný. Asistence: Adam Rauš, Max Kutlvašr.
     
    59:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Alex Marhoun poslal dobrou přihrávku mezi kruhy, kde napřáhl PETR LUKEŠ, který zacílil přesně do horních pater branky! Asistence: Alex Marhoun, Vilém Braun.
     
    43:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak i havlíčkobrodští hokejisté se mohou radovat z první trefy! Hosté si vytvořili tlak a obstřelovali Llidáka. Ten kotouč vykopl před sebe, kde MATĚJ KOZLÍK uklidil puk až za brankovou čáru. Asistence: Filip Dymák, Adam Rauš.
     
    31:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se opět držel v útočném pásmu. VIKTOR BUDÍK se ujal kotouč, vybruslil si do střelecké pozice a následně umístil střelu krásně do pravého horního růžku. Asistence: Adam Sochor.
     
    27:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté stále tlačili na svého soupeře a po zásluze se dočkali druhé vstřelené branky! Sochor poslal přihrávku na VIKTORA BUDÍKA, a ten se nezmýlil! Asistence: Adam Sochor, Tomáš Kudrnáč.
     
    16:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Havlíčkobrodští hokejisté měli v uplynulých okamžicích o něco navrch, nicméně jsou to domácí, kteří jdou do vedení! Českobudějovičtí si vytvořili útočný tlak, který v branku přetavil pohotový DANIEL HÁLA. Asistence: Alex Marhoun.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 17. Hála (Marhoun), 28. Budík (Sochor, Kudrnáč), 32. Budík (Sochor), 60. Lukeš (Marhoun, Braun) – 44. Kozlík (Dymák, Rauš), 64. Dymák (Rauš, Kutlvašr)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Novák, Cibulka, Hail, Hromada, Willmann – Hála, Lukeš, Marhoun, Kašpar, Braun, Petrásek, Pitel, Placek, Budík, Kudrnáč, Kovář, Dubský, Čančura, Sochor
    BK Havlíčkův Brod: Kubík (Bělohlávek) – Dvořák, Besmák, Zych, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica, Rauš, Janko, Holenda, Beneš, Kozlík, Krejčí, Vašák, Prášek

    Rozhodčí: Růžičková – Polonij, Bělohlav
    bahis siteleri