Košice – Trenčín 4:0 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 2:3 (po pr.) | Žilina – MAC Budapešť 4:2 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 2:3 (2:4 po s.n.) | Detva – Poprad 3:4 (kon.) | Miskolc – Nové Zámky 6:2 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Neděle 02.12.2018, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:26
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Hosté v závěru snižují. Po Hainově střele tečoval kotouč Ondrušek, kterého ještě stačil Vay vychytat, na dorážku BRANISLAVA FÁBRYHO už byl ale krátký. Asistence: Richard Ondrušek, Samuel Hain.
     
    51:01
    Miskolc právě vstřelil branku!
    A dlouho to nevydrželi. Dvojnásobnou početní výhodu využívá BÁLINT MAGOSI, který zužitkoval křižnou přihrávku Vase. Asistence: János Vas.
     
    46:04
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Nové Zámky propadly v útoku a pustily Miskolc do přečíslení dva na jednoho. Vas předal kotouč ŽIGOVI PANCEMU, který se řítil sám na branku a po bekhendovém blafáku zasunul puk po ledě kolem betonu do sítě. Asistence: János Vas.
     
    36:56
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Harrison naservíroval nádhernou přihrávku BÁLINTOVI MAGOSIMU, který u levé tyče jen vložil hokejku do dráhy puku a poslal jej do sítě. Asistence: Ryan Harrison.
     
    24:09
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Rovněž Nové Zámky využívají přesilovou hru. Dundáček vystřelil od modré čáry, jeho pokus před Vayem ještě tečoval BRANISLAV FÁBRY a snížil tak na 3:1. Asistence: Filip Dundáček, Patrik Rogoň.
     
    21:59
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Kulmala našel žabkou ŽIGU PANCEHO a ten se bez přípravy trefil pod Košarišťanovu vyrážečku. Asistence: Rasmus Kulmala.
     
    17:18
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Maďarský celek přidává další gól! Magosi vykouzlil krásnou přihrávku k tyči, kde si v pravý čas najel JAMESON MILAM, jemuž už stačilo jen lehce usměrnit puk do branky. Asistence: Bálint Magosi.
     
    16:48
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Szirányi posunul puk po modré čáře JÁNOSOVI VASOVI, který prudkou ranou bez přípravy prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Bence Szirányi.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 17. Vas (Szirányi), 18. Milam (Magosi), 22. Pance (Kulmala), 37. Magosi (Harrison), 47. Pance (Vas), 52. Magosi (Vas) – 25. Fábry (Dundáček, Rogoň), 55. Fábry (Ondrušek, Hain)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák, Göz, Milam, Láda – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vojtkó
    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan – Kudla, Andersons, Henderson, Dundáček, Novák, Ordzovenský, Zaťko, Hain – Štrauch, Urban, Bajtek – Jurík, Zbořil, Rogoň – Nejezchleb, Fábry, Jakúbek – Slávik, Ondrušek, Buc

    Rozhodčí: Stano, Snášel – Gajan, Frimmel
    bahis siteleri