Chabarovsk – Barys 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Minsk – Viťaz 0:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 0:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 2:3 (kon.) | Riga – Kazaň 1:3 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 10.12.2018, 17:30 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Andrew CALOF - 4:2
     
    59:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ilja Konovalov byl odvolán ze své brány a o patnáct sekund později na pravém křídle vyhrál bruslařský souboj ANDREW CALOF, který dokázal ustát souboj s hostujícím Rušanem Rafikovem a poté si vybruslil z ostrého úhlu před bránu, kde puk doklepl do odkryté sítě!
    52:07 Rafikov bekhendem neuspěl a narazil do brankáře!
     
    52:07
    Rušan Rafikov ve středním pásmu vybojoval puk a poté se řítil sám na bránu, v jejíž blízkosti chtěl kotouč bekhendem zasunout mezi betony Denise Kostina, jenže brankář Torpeda je včas sevřel a poté došlo k velmi ostrému nárazu!
    45:44 Donat Stalnov měl na hokejce čtvrtý gól Torpeda!
     
    45:44
    Donat Stalnov si najel v mezikruží na krásnou přihrávku zpoza brány a bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, jeho pokus ovšem zamířil do náruče Iljy Konovalova, který puk dokázal s obrovskými problémy podržet!
    41:03 Denis Kostin vytáhl v úvodu třetí části úžasný semafor!
     
    41:03
    Andrej Loktionov na levém křídle vystřelil před kruhem a jeho táhlá střela zápěstím mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, brankář Denis Kostin ale vytáhl úžasný semafor, po kterém ukryl puk ve své lapačce!
    37:38 Robert SABOLIČ - 3:2
     
    37:38
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    ROBERT SABOLIČ na levém křídle podél střídaček zavezl puk ve velké rychlosti do útočného pásma a na vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která přes jednoho z protihráčů nad lapačkou Iljy Konovalova zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány!
     
    36:50
    Jaroslavl si vytvořila obrovskou šanci, jenže ani jeden z dvojice hráčů hostujícího týmu ležícího Denise Kostina nepřekonal! Obrovská šance.
     
    33:37
    Pavel Makarenko fauloval v levém rohu obranného pásma a byl poslán na trestnou lavici za podržení.
     
    30:47
    Stěpan Sannikov dokázal v levém kruhu pod tlakem dobře vystřelit a puk mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Denis Kostin byl ale připraven a vyrážečkou ho vyrazil do ochranné sítě! Velmi dobrý zákrok.
     
    26:22
    Alexandr Jelesin fauloval v rohu obranného pásma a za faul kolenem byl vyloučen na dvě minuty, což znamená, že Torpedo si zahraje přesilovou hru 5 na 3!
     
    25:42
    Vladislav Kartajev fauloval v obranném pásmu a dostal dvouminutový trest za hákování.
     
    23:14
    Denis Alexejev se ocitl po nepřesné střele z pravého kruhu pro vhazování v obrovské šanci, jenže z ostrého úhlu trefil na vzdálenější levé tyči pouze boční síť brány Denise Kostina!
    21:30 Denis ALEXEJEV - 2:2
     
    21:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jegor Averin krásnou přihrávkou z pravého kruhu přenesl hru na vzdálenější levou tyč, kde puk zametl z ostrého úhlu a blízkosti do sítě bekhendem DENIS ALEXEJEV! Je vyrovnáno na 2:2. Asistence: Jegor Averin a Arťom Iljenko.
     
    20:50
    Torpedo vyrazilo v oslabení do přečíslení dva na jednoho, které v pravém kruhu zakončil sám rychlou střelou zápěstím Georgij Ivanov a minul pravý horní roh brány! Puk zamířil nad bránu.
     
    19:19
    Robert Sabolič fauloval ve středním pásmu v blízkosti obranné modré čáry a dostal dvě minuty za podržení.
    15:32 Smolin se po chybě Čerepanova řítil sám na bránu!
     
    15:32
    Michail Smolin na útočné modré čáře výborně vystihl rozehrávku Nikity Čerepanova a řítil se sám na bránu, jeho bekhendový pokus ale skončil v lapačce brankáře Iljy Konovalova!
     
    14:22
    Torpedo na pravém křídle napřáhlo k nepříjemně střele s příklepem, kterou Ilja Konovalov na přední tyči nedokázal udržet a Anton Šenfeld se dostal k dorážce, procedit puk přes brankáře hostí se mu ale nepodařilo! Skóre zůstává 2:1.
    12:29 Andy MIELE - 2:1
     
    12:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    ANDY MIELE si na vrcholu pravého kruhu zpracoval krásnou přihrávku Antona Šenfelda zpoza brány a ještě lepší střelou zápěstím nad vyrážečkou Iljy Konovalova vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Torpedo podruhé v zápase vede. Asistence: Anton Šenfeld a Denis Paršin.
     
    11:08
    Domácí se ocitli u pravé tyče ve velké brankové příležitosti, jenže ani jeden z dvojice hráčů Torpeda hostujícího brankáře Ilju Konovalova nepřekonal! Vyrovnaném skóre se nezměnilo.
     
    06:26
    Anton Volčenkov byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Jaroslavl si po komerční přestávce zahraje přesilovou hru.
    05:00 Jegor AVERIN - 1:1
     
    05:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    JEGOR AVERIN si najel mezi kruhy na přihrávku Arťoma Iljenka zpoza brány a bez přípravy zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Torpedo se radovalo z úvodního gólu pouze 50 sekund. Hosté pěkně a bleskově odpověděli – 1:1. Asistence: Arťom Iljenko.
    04:10 Damir ŽAFJAROV - 1:0
     
    04:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Andrew Calof na pravém křídle pronikl do útočného pásma a poté na ose útočného pásma oslovil krátkou přihrávkou DAMIRA ŽAFJAROVA, který v jízdě převzal puk a bekhendem ho zvedl nad lapačkou brankáře Iljy Konovalova do bližšího pravého horního rohu! Torpedo vede 1:0. Asistence: Andrew Calof a Vladimir Galuzin.
     
    02:48
    Alexandr Jelesin na levém křídle nabral rychlost a krásnou diagonální přihrávkou našel na vzdálenější pravé tyči Stěpana Sannikova, jenže druhý jmenovaný muž nedokázal puk dobře trefit a Denis Kostin jeho pokus levým betonem vyrazil! První slibná příležitost dnešního zápasu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Žafjarov (Calof, Galuzin), 13. Miele (Šenfeld, Paršin), 38. Sabolič, 60. Calof – 5. J. Averin (Iljenko), 22. Alexejev (J. Averin, Iljenko)


    Torpedo Nižnij Novgorod: D. Kostin (S. Galimov) – Barancev, Bodie, Holm, Orlov, Volčenkov, Korobov, Rodionyčev – Šenfeld, Miele, Paršin – Galuzin, Žafjarov, Calof – D. Sjomin, Sabolič, Verjajev – Makarenko, Markovin, Stalnov – Smolin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – Rafikov, Nakládal, Afanasjev, M. Osipov, Čerepanov, Kutuzov, Jelesin, N. Averin – Loktionov, Kontiola, Kozun – J. Averin, Iljenko, Sannikov – Apalkov, Alexejev, Kartajev – Fatějev, Ivanov, Kudrjavcev.

    Rozhodčí: Roman Ščenjov, Anton Gofman. Čároví: Jevgenij Judin, Maxim Bersenjov

    Diváci: 5000
    bahis siteleri