Lipt. Mikuláš – Poprad 4:5 (0:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 6:3 (kon.) | Žilina – Košice 1:2 (po pr.)
Trenčín – Miskolc 4:1 (kon.) | Nitra – Zvolen 5:2 (kon.) | MAC Budapešť – Detva 3:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:5 (2:0, 1:2, 1:2 - 0:0)
HK Poprad
Středa 19.12.2018, 17:00 • ZS Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Poprad.
    Autorem vítězné branky je MARTIN BELLUŠ.
     
    59:51
    Poprad právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Devět vteřin před koncem základní hrací doby posílá duel do prodloužení RADOSLAV MACÍK, který dotlačil puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    57:44
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Liptáci v zěvěru základní hrací doby opět vedou. Postaral se o to PATRIK ŠTEVULIAK, který pěkným bekhendovým zakončením překonal Vošvrdu. Asistence: Maroš Piatka a Andrej Lištiak.
     
    49:44
    Poprad právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Fabián vyslal do útoku PATRIKA SVITANU a slovenský reprezentant přesnou střelou na pravou tyč vyrovnal na 3:3. Asistence: Samuel Mlynarovič a Štefan Fabián.
     
    34:52
    Poprad právě vstřelil branku!
    Paukovček uspěl na buly, puk si převzal Macík, který našel MARCELA PETRANA. Obránce Popradu se odhodlal k dalekonosné střele zpoza modré čáry a ta k překvapení všech skončila za Kislicynem. Asistence: Radoslav Macík a ukáš Paukovček.
     
    33:01
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět dvoubrankový náskok! Branku musel posvětit videorozhodčí, ale ta nakonec platí. Nádašdi střílel a v nepřehledné situaci si kotouč našel ALEX TAMAŠI, který bekhendem překonal popradského brankáře. Asistence: Tomáš Nádašdi.
     
    22:48
    Poprad právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Macík našel přesnou přihrávkou MARTINA BELLUŠE, který nedal ruskému brankáři v domácí bráně žádnou šanci. Asistence: Lukáš Paukovček a Radoslav Macík.
     
    17:55
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    Znovu úřaduje bratrská dvojice v domácích barvách. Róbert Huna posunul kotouč na bratra Richarda, který vybídl ke skórování MARTINA KRIŠKU a domácí vedou o dvě branky. Asistence: Róbert Huna a Richard Huna.
     
    10:11
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    V jednoduchosti je síla. Sukeľ mezi kruhy oklamal soupeře, když zadovkou přihrál RÓBERTU HUNOVI, který se opřel do puku a ten skončil za překvapeným Vošvrdou. Asistence: Jakub Sukeľ a Richard Huna.

    Jan Hochman

    Branky a nahrávky: 11. Róbert Huna (Sukeľ, Richard Huna), 18. Kriška (Róbert Huna, Richard Huna), 34. Tamaši (Nádašdi), 58. Števuliak (Piatka, Lištiak) – 23. Belluš (Paukovček, Macík), 35. Petran (Macík, Paukovček), 50. Svitana (Mlynarovič, Fabián), 60. Macík, rozh. náj. Belluš

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Belluš (POP)
    0:1   Sukeľ (LMI)
    2. série:
    0:1   Bondra (POP)
    0:1   Róbert Huna (LMI)
    3. série:
    0:2   Svitana (POP)
    0:2   Števuliak (LMI)
    4. série:
    0:2   Zagrapan (POP)
    0:2   Lištiak (LMI)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislicyn – Nemec, Suchý, Nádašdi, Bača, Lenďák, Mezovský, Fereta, Žiak – Kriška, Róbert Huna, Richard Huna – Uram, Tamaši, J. Sukeľ – Števuliak, Piatka, Lištiak – Vybíral, Uhrík, Oško.
    HK Poprad: Vošvrda – Petran, Salija, Fabián, Ťavoda, Erving, Karalahti, Česánek – Bondra, Mlynarovič, Svitana – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – R. Svitana, Heizer, Kundrik.

    Rozhodčí: Orolín, Rencz (Maď.) – Šoltés, Vincze (Maď.).

    Diváci: 230
    bahis siteleri