Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Arizona – Colorado 6:4 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:3 (kon.) | Ottawa – Washington 0:4 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:2 (po pr.)
Edmonton – Tampa 3:6 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:1 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Carolina – Boston 5:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Washington Capitals
Neděle 23.12.2018, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    V samotném závěru ještě jedna přesilovka pro Capitals. Na trestnou lavici už podruhé usedá Nick Paul. Tentokrát za seknutí Larse Ellera.
     
    49:18
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Nick Paul – 2 min., hákování).
     
    34:11
    Tyler Lewington se při svém debutu v NHL zapíše do statistik způsobem, na který asi nebude zrovna pyšný. Na menší tresty je však z farmy naprosto zvyklý, nyní si pomohl háčkem na Colina Whitea.
    33:44 Michal KEMPNÝ - 0:4
     
    33:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Ve čtyřiatřicáté minutě už je asi jasno o tom, že Capitals zvítězí! Kličkujícímu Connollymu byl ustřelen puk k levému mantinelu, odkud nahrál na modrou čáru MICHALU KEMPNÉMU. Jeho nenápadnou střelu nešikovně tečoval obránce Ceci a přesměroval jinak neškodný pokus do protipohybu přesunujícího se McKenny. Asistence: Brett Connolly.
    29:05 Jakub VRÁNA - 0:3
     
    29:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Znovu měli Senators problémy s aktivně napadajícími soupeři. U třetího inkasovaného gólu zachyboval Stone, kterému ukradl kotouč JAKUB VRÁNA. Ten se zničehonic zjevil sám před McKennou a forhendovým blafákem zvedl puk přesně pod břevno. Pro českého rychlíka je to jedenáctá trefa v sezoně! Bez asistence.
    17:56 Matt NISKANEN - 0:2
     
    17:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Na tuto šanci už nestačil ani čarující McKenna, jehož Ottawa prohrává o dva góly! Ovečkin svým pasem na Bäckströma rozjel přečíslení tři na dva. Švédský útočník si počkal na MATTA NISKANANA, kterému přihrál přes Ceciho a obránce Caps protečoval puk do sítě. Asistence: Niklas Bäckström, Alexandr Ovečkin.
     
    16:06
    Wilson ze středu obranného pásma vyslal do úniku českého rychlíka Jakuba Vránu. V tváři tvář McKennovi ale neuspěl a Senators se okamžitě vrací před Copleyho.
     
    12:58
    Zbytečný faul v útočném pásmu končí přesilovku Ottawy. Za Copleyho brankou zahákoval Matta Niskanena domácí útočník Colin White.
     
    12:33
    Senators si vytvořili tlak a vytěžili z něj první přesilovou hru. Za vysokou hůl v obličeji Bobbyho Ryana bude pykat John Carlson.
     
    11:46
    Mike McKenna sice inkasoval z první střely, ale od té doby zachránil už několik situací! Nyní si na něm dvakrát vylámal zuby Dowd. Za zmínku stála hlavně dorážka z levé strany, proti které pětatřicetiletý gólman vytasil lapačku.
    01:32 Brett CONNOLLY - 0:1
     
    01:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Hned první střela končí gólem a Caps jdou už ve druhé minutě do vedení! Lars Eller vydoloval puk z rohu hřiště a poslal ho na modrou čáru, odkud nahazoval Jonas Siegenthaler a BRETT CONNOLLY fantastickou tečí do protipohybu usměrnil puk za záda McKenny, který si ještě nesáhl na kotouč a už ho musí tasit ze své branky. Asistence: Jonas Siegenthaler, Lars Eller.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Connolly (Siegenthaler, Eller), 18. Niskanen (Bäckström, Ovečkin), 30. J. Vrána, 34. Kempný (Connolly)


    Ottawa Senators: McKenna (M. Högberg) – DeMelo, Chabot, Ceci, Borowiecki, Jaroš, Falk, Harpur – Bødker, Duchene (A), Tierney – Mark Stone (A), White, B. Tkachuk – B. Ryan, Z. Smith (A), Dzingel – Pääjärvi, N. Paul.
    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Carlson (A), Kempný, Niskanen, Orlov, Siegenthaler, Lewington – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Boyd, Dowd, Stephenson.

    Rozhodčí: Furlatt, MacDougall – Cormier, Nansen

    Diváci: 15 605
    bahis siteleri