Carolina – Boston 5:3 (kon.) | Chicago – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.) | Vegas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | San Jose – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 1:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
Florida Panthers
Pondělí 24.12.2018, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Frank VATRANO - 3:6
     
    58:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Je to jasné! Florida dnes na ledě Chicaga zvítězí! FRANK VATRANO ujel za vyhozeným pukem a trefil opuštěnou branku! Asistence: Aleksander Barkov, Keith Yandle.
    49:35 Dylan STROME - 3:5
     
    49:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se přeci jen dočkalo branky! Chicago předvedlo skvělou akci z obranného pásma. Patrick Kane dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, prudce přihrál před branku a DYLAN STROME dopravil puk do sítě! Asistence: Patrick Kane, Connor Murphy.
    40:59 Denis MALGIN - 2:5
     
    40:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida v úvodu třetí třetiny drtí nástup Chicaga a pátou brankou odskakuje na rozdíl tří branek! DENIS MLAGIN vyplaval zcela osamocený na pravém kruhu, kam dostal přesnou přihrávku a překonal Cama Warda! Asistence: Jared McCann.
    37:20 Jared MCCANN - 2:4
     
    37:20
    Florida právě vstřelila branku!
    A další přesný zásah pro Floridu! Tak tohle už pro Chicago nevypadá vůbec dobře. Hosté po skončení přesilové hry přidávají čtvrtý zásah. Weegar si připisuje další asistence. Tentokrát se po jeho pobídce trefil JARED MCCAN! Asistence: MacKenzie Weegar.
    36:49 Mike HOFFMAN - 2:3
     
    36:49
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se znovu dostává do vedení! Tohle je pro Chicago šok, protože ve chvíli, kdy se Blackhawks zvedali dostávají branku. Weegar našel MIKEA HOFFMANA, který přesnou střelou rozjásal fanoušky Panthers! Asistence: MacKenzie Weegar, Troy Brouwer.
    24:56 Alex DEBRINCAT - 2:2
     
    24:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Přesilová hra Chicaga netrvala vůbec dlouho. Ke kotouči se dostal ALEX DEBRINCAT a tvrdou střelou propálil bezmocného brankáře! Asistence: Dylan Strome, Jonathan Toews.
    22:35 Jayce HAWRYLUK - 1:2
     
    22:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida přidává další branku a otáčí vývoj dnešního střetnutí! Panteři se rázem dostávají do vedení! Matheson v tísni dokázal posunout kotouč do prostoru, kam si nabruslil JAYCE HAWRYLUK, který přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Michael Matheson.
    Jayce HAWRYLUK - 1:1
     
    16:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Florida bleskově dotahuje náskok domácího Chicaga. Panterům vyšel jejich rychlý přechod do útoku. Pysyk našel JAYCE HAWRYLUKA, který s přehledem vyrovnal! Asisence: Mark Pysyk, Bogdan Kiselevič.
    Connor MURPHY - 1:0
     
    13:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se přeci jen dočkalo a po velkém tlaku se zaslouženě dostává do vedení! Strome poslal zajímavou přihrávku do nebezpečného prostoru, kde byl důrazný CONNOR MURPHY, který otevřel skóre! Asistence: Dylan Strome, Brendan Perlini.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. C. Murphy (D. Strome, Perlini), 25. DeBrincat (D. Strome, J. Toews), 50. D. Strome (P. Kane, C. Murphy) – 17. Hawryluk (Pysyk, Kiselevič), 23. Hawryluk (Matheson), 37. Hoffman (Weegar, Brouwer), 38. McCann (Weegar), 41. Malgin (McCann), 59. Vatrano (Barkov, Yandle)


    Chicago Blackhawks: C. Ward (Delia) – E. Gustafsson, Keith, Seabrook, Forsling, C. Murphy, Dahlström – Kahun, J. Toews, Saad – P. Kane, D. Strome, Anisimov – Sikura, Kämpf, DeBrincat – Perlini, Kunitz, Nilsson.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad, Yandle, Weegar, Matheson, Pysyk, Kiselevič – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Hoffman, Borgström, Vatrano – Brouwer, McCann, Malgin – Hawryluk, Sceviour, Haley.

    Rozhodčí: South, Peel – Tobias, Amell

    Diváci: 21 789
    bahis siteleri