Carolina – Boston 5:3 (kon.) | Chicago – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.) | Vegas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | San Jose – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 1:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
New York Islanders
Pondělí 24.12.2018, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Leo KOMAROV - 1:3
     
    59:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po nepřesné střele Radulova se kotouč dostal z obranného pásma Islanders a ve středním si ho přebral LEO KOMAROV, který už po přejezdu modré poslal puk do opuštěné klece. Bez asistence.
    49:18 Nick LEDDY - 1:2
     
    49:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Isles využívají přesilovou hru! Barzal nahrál na modrou čáru Leddymu, jehož dělovku lehce tečoval ANDERS LEE do tyče, od které se kotouč odrazil do betonu Chudobina a od domácího brankáře poté odklouzal za brankovou čáru. Asistence: Nick Leddy, Mathew Barzal.
    34:10 Casey CIZIKAS - 1:1
     
    34:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je hodně šťastná branka hostujících hokejistů, když CASEY CIZIKAS objel s pukem bránu, kde se následně odrazil od hole Lindella do vzduchu a kotouč letěl na bránu Dallasu, odkud se následně odrazil na Chudobinova záda a zapadl do brány. Bez asistence.
    26:20 Tyler PITLICK - 1:0
     
    26:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Spezza poslal puk do útočného pásma, kde ho Janmark přenechal TYLERU PITLICKOVI, který se následně natlačil před bránu Islel a puk poslal přesně do mezírky mezi betony Lehnera. Asistence: Mattias Janmark, Jason Spezza.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 27. Pitlick (Janmark, Spezza) – 35. Cizikas, 50. Lee (Leddy, Barzal), 59. Komarov


    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Lindell, J. Klingberg, Heiskanen, Fedun, Bayreuther, R. Polák – Ja. Benn, Seguin, Gurjanov – Ničuškin, Spezza, Radulov – Janmark, Comeau, Faksa – D. Shore, Hanzal, Pitlick.
    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Mayfield, Leddy, Pulock, Pelech, Sbisa, D. Toews – Eberle, B. Nelson, Lee – Jo. Bailey, Barzal, Ho-Sang – Filppula, Komarov, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.
    bahis siteleri