Barys – Vladivostok 4:3 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 3:4 (po pr.) | Minsk – Kazaň 3:2 (kon.)
Omsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 4:3 (po pr.) | Soči – N.Novgorod 5:2 (kon.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 24.12.2018, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:52 Denis ALEXEJEV - 3:4
     
    60:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv bleskově v prodloužení vítězí! Metsola vyrazil puk k mantinelu, kde byl připravný DENIS ALEXEJEV. Ten se pak dostal až před branku a střelou nad lapačku domácího gólmana zajistil hostům druhý bod.
    50:21 Dmitrij Kugryšev (UFA) - 3:3
     
    50:21
    Ufa právě vstřelila branku!
    To se daří, Julajev vyrovnává! Burmistrov vyslal na branku nahození, které dokázal DMITRIJ KUGRYŠEV tečovat přímo do sítě. Konovalov nemohl zasáhnout. Asistence: Alexandr Burmistrov a Zachar Arzamascev.
    44:15 Zachar ARZAMASCEV - 2:3
     
    44:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    Julajev na branku přece jen velmi rychle reaguje a šanci na body stále má! Díky dobrému napadání dostal před branku kotouč Koledov. Tam byl připravený ZACHAR ARZAMASCEV, který svou dělovkou sice trefil lapačku Konovalo, puku to ale vůbec nevadilo a skončil v síti. Asistence: Pavel Koledov a Dmitrij Kugryšev.
    41:59 Brandon KOZUN - 1:3
     
    41:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv vzápětí dává svou třetí branku utkání a pojišťuje si vedení! A opět to bylo z úniku, do kterého se nyní dostal BRANDON KOZUN. Ten se svou střelou trefil přesně do levé horní šibenice, Metsola se jen bezmocně ohlédl.
    35:56 Georgij IVANOV - 1:2
     
    35:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce Lomotivu se nakonec rodí první branku druhé třetiny! Sannikov vybojoval kotouč ve středním pásmu a našel na útočné modré rozjetého GEORGIJA IVANOVA. Ten se dostal až do mezikruží, odkud se trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Stěpan Sannikov a Jegor Averin.
    16:54 Zachar ARZAMASCEV - 1:1
     
    16:54
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat se prosazuje z první střely přesilovky a také využívá početní převahy! Tkačov našel přesnou přihrávkou ZACHAR ARZAMASCEV, kterého si obranu Lokomotivu nevšímala. Ten se z první trefil k pravé tyči a vyrovnal tak stav utkání. Asistence: Vladimir Tkačov a Pjotr Chochrjakov.
    04:20 Daniil APALKOV - 0:1
     
    04:20
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv nakonec první přesilovku utkání využívá a ujímá se vedení! Nakládal našel svou přihrávkou volného DANIILA APALKOVA, který se z levého kruhu trefil přesně do pravého horního růžku branky Metsola. Asistence: Jakub Nakládal a Staffan Kronwall.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 17. Arzamascev (Tkačov, Chochrjakov), 45. Arzamascev (Koledov, Kugryšev), 51. Kugryšev (Burmistrov, Arzamascev) – 5. Apalkov (Nakládal, Kronwall), 36. Ivanov (Sannikov, J. Averin), 42. Kozun, 61. Alexejev


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin (C), Larsen, Koledov, Arzamascev, Ar. Sergejev, S. Garejev, A. Semjonov (A), Jelizarov – Kemppainen, Omark (A), Hartikainen – Kugryšev, Tkačov, Burmistrov – M. Majorov, Soloduchin, Kadějkin – Rybin, Dubrovskij, Chochrjakov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – Nakládal, Rafikov, Jelesin, Kronwall, M. Osipov, N. Averin, Afanasjev, Čerepanov – Kozun (A), Kudrjavcev, Alexejev – J. Korotkov, J. Averin (A), Sannikov – Apalkov (C), Jurtajkin, Kartajev – Fatějev, Ivanov, Beljajev.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Belajev – Bersenyjov, Judin

    Diváci: 5780
    bahis siteleri