Chomutov – Třemošná 7:2 (kon.) | Žďár n/S – Tábor 2:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
7:2 (5:1, 1:0, 1:1 - N 1:0)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 27.12.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    64:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    JIŘÍ KULICH si sjel na ose hřiště k brance a střelou do vrchních pater branky přiřkl Chomutovu i čtvrtý bod. Asistence Martin Pöschl.
     
    51:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je hodně rychlá odpověď! V situaci dva na jednoho Spudich posunul před prázdnou bránu TADEÁŠI SVOBODOVI, který do puku jenom vložil hůl. Asistence: Luká Koblížek a Jan Spudich.
     
    51:09
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Bulka mezi kruhy zpracoval puk, posunul doleva na NICOLASE SCHINDLERA, který blafákem prostřelil Malanta a postaral se o druhý gól hostů. Asistence: Kryštof Bulka.
     
    32:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ze skrumáže ve středním pásmu se puk dostal na hůl domácích. Do rychlého útoku vyrazil TADEÁŠ SVOBODA, jenž si z osy sjel trochu doleva, odkud prostřelil Vondraše do horních pater branky. Asistence: Štěpán Němec a Jan Spudich.
     
    17:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kulichovu přihrávku zablokovala obrana, ale puk se dostal až na hranici kruhu, kde si ho vzal ONDŘEJ PRÍHODA. Ten se prosadil střelou mezi ruku a tělo. Asistence: Jiří Kulich a Erik Iljuk.
     
    15:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Príhoda přihrál JANU VOSTIŇÁKOVI do jízdy, ten pokračoval na pravý kruh, odkud prostřelil Vondraše a zajistil Pirátům pohodlné třígólové vedení. Asistence: Ondřej Príhoda.
     
    10:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti už vedou o dva góly! Přihrávka z rohu putovala skrze pásmo na vrchol levého kruhu, kde stál JAKUB KALČÍK. Ten se prosadil ránou do horních pater branky. Asistence: Jan Vostiňák a Filip Döring.
     
    10:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je hodně rychlý obrat! Príhoda nahazoval z pravé strany na teč, kterou se prezentoval JIŘÍ KULICH. První pokus ještě nebyl úspěšný, ale následná dorážka už se ujala.
    Asistence: Ondřej Príhoda a Adam Frollo.
     
    09:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno. Spudich přihrával zpoza brány na Koblížka, který neuspěl, ale vznikl před brankou závar, ze kterého se prosadiL JAN SPUDICH. Asistence: Lukáš Koblížek.
     
    01:44
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Za brankou hostů sice získali kotouč Piráti, ale nepřesnou hrou podél mantinelu se dostala Třemošná do rychlého protiútoku. Kozlík z levé strany našel přes obránce najetého JAKUBA HOLÉHO, který se ránou do protipohybu Malanta nezmýlil. Asistence: Patrik Kozlík a Ondřej Pešek.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 10. Spudich (L. Koblížek), 11. Jiří Kulich (Príhoda, Frollo), 11. Kalčík (Vostiňák, F. Döring), 16. Vostiňák (Príhoda), 18. Príhoda (Jiří Kulich, Iljuk), 33. T. Svoboda (Němec, Spudich), 52. T. Svoboda (L. Koblížek, Spudich), 65. Jiří Kulich (M. Pöschl) – 2. Holý (Kozlík, Pešek), 52. Schindler (Bulka)


    Piráti Chomutov: Malant (Šatný) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, M. Pöschl, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Iljuk, Príhoda, Jiří Kulich, T. Svoboda, Vostiňák, Kalčík, F. Döring.
    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (11. Vondraš) – Trachta, Čarda, Bulka, Houdek, Plecitý, Malkovský, Poch – Beníšek, Martinec, Schindler, Kozlík, Borák, Steinbrücker, Pešek, Holý, Lajoš, Beránek, Albrecht.

    Rozhodčí: Pastier – Gerát, Juránek
    bahis siteleri