Česko – Washington Pride 7:1 (kon.)
konec
Česko
7:1 (4:0, 2:1, 1:0 - 1:0)
Washington Pride
Čtvrtek 27.12.2018, 13:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Reprezentace žen do 18 let • Finále
Partner:
     
    64:16
    Vyloučení v týmu Česko (Sarnovská – 2 min., podrážení).
     
    63:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr využívá druhou přesilovou hru. Pokus Kláry Serioszkové skončil na betonech Humphreysové, ale česká hráčka ho přihrála na volnou KRISTÝNU KALTOUNKOVOU, jež měla lehkou úlohu! Asistence: Klára Serioszková.
     
    63:10
    Anna Kotounová trefuje z první levou tyč!
     
    62:41
    Vyloučení v týmu Washington Pride (Humphreysová – 2 min., podrážení). Trest odpyká Langbackaová.
     
    62:25
    Znovu Humphreysová! Gólmanka Pride zareagovala na střelu od modré a pohlídala si i bleskurychlou dorážku Nikoly Dýckové, kterou vyrazila špičkou betonu!
     
    61:59
    Kristýna Hájková využila špatné přihrávky a jela samotná na Humphreysovou! Americká brankářka podržela své spoluhráčky, když zastavila puk lapačkou!
     
    58:58
    Jemnou teč předvedla Natálie Mlýnková, ale puk za zády Hannah Humphreysové neskončil, neboť puk šel těsně levé tyče!
     
    58:24
    Vyloučení v týmu Česko (Hrůšová – 2 min., držení).
     
    58:02
    Vyloučení v týmu Washington Pride (Cristová – 2 min., hákování).
     
    50:00
    Vyloučení v týmu Washington Pride (Curryová – 2 min., podrážení).
     
    47:02
    Američanky mohli hned korigovat, ovšem v brance se zaskvěla Švejdová!
     
    46:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr využívá početní výhodu! Daniela Pejšová vystřelila od modré a její pokus usměrnila za záda Humphreysové AGÁTA SARNOVSKÁ! Asistence: Daniela Pejšová.
     
    46:00
    Vyloučení v týmu Washington Pride (Curryová – 2 min., podrážení).
     
    45:40
    Tereza Mazancová se nenacházela v optimální střelecké pozici, přesto to zkusila. Z nulového úhlu vystřelila k pravé tyči a Hannah Humphreysová měla plné ruce i nohy práce, aby vše zvládla. Nakonec americká brankářka nekapitulovala!
     
    42:20
    Mezi kruhy si nabruslila osamocená Mikaela Langbackaová, jež nedostala puk. Kotouč měla na levé straně Nicky Godoyová, která vypálila na levou tyč. Švejdová byla připravená.
     
    39:12
    Tohle měl být gól! Barbora Machalová nahrála na volnou Nikolu Dýckovou, která z první neusměrnila kotouč na přesouvající se Humphreysovou!
     
    37:20
    Zajímavé přečíslení českého výběru! Krásnou přihrávku dostala Karolína Sýkorová, jež byla až moc blízko Humphreysové, ale přesto vystřelila. Americká brankářka včas scvakla betony k sobě!
     
    34:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky si berou pětibrankový náskok zpět. Barbora Hrůšová vyprášila betony Humphreysové, ale puk se k ní vrátil. Česká hráčka ho poslala na modrou čáru ADÉLE HANZLÍKOVÉ, která propálila vše, co jí stálo v cestě! Asistence: Barbora Hrůšová.
     
    30:03
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází J. Pejšová, přichází Švejdová.
     
    30:03
    Washington Pride právě vstřelil branku!
    Američanky střílí první gól! Hned po buly vystřelila Madeleine Cravenová, která našla připravenou Pejšovou, ale k puku se dostala NICKY GODOYOVÁ, která rozvlnila síť! Asistence: Madeleine Cravenová.
     
    28:24
    Velká šance Američanek! Před Julií Pejšovou se nacházela hned dvojice v černém, a to Mollie Dalbeyová a Katelyn Brightbillová, ale obě hráčky našly připravenou brankářkou Česka!
     
    27:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ohromný tlak přináší pátou branku. Střela od modré skončila skončila na betonech Humphreysové, jež potom měla těžkou úlohu. volný puk shrábla Adéla Škrdlová, která ho předložila osamocené BARBOŘE MACHALOVÉ. Členka elitního útoku, tak zkompletovala hattrick! Asistence: Adéla Škrdlová a Nikola Dýcková.
     
    25:38
    Vivien Šmajdová to vzala na sebe, když se po levé straně dostala do pásma. Nabruslila si mezi čárky, odkud vypálila Humphreysová byla pozorná a schovala kotouč ve výstroji!
     
    22:06
    Vyloučení v týmu Washington Pride (Curryová – 2 min., podrážení).
     
    21:19
    Vyloučení v týmu Česko (Kaltounková – 2 min., hákování).
     
    19:20
    Pokus Dableyové vyrazila Pejšová hřbetem lapačky!
     
    18:41
    Vyloučení v týmu Česko (Jandušíková – 2 min., hákování).
     
    13:56
    Krásná kombinace na jeden dotek v podání amerických hráček! Před branku si sjela Mollie Dableyová, jež z první netrefila\ přesně!
     
    12:31
    Vyloučení v týmu Česko (Dýcková – 2 min., hákování).
     
    11:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    České dívky si berou čtyřbrankový náskok! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ byla v situaci jedna na jednu a zkusila vystřelit přes obránkyni! Touš měl ideální výšku a přelétl levý beton Humphreysové!
     
    10:46
    Blitzová hledala volnou Dalbeyovou, ale k ni se včas vrátila jedna z českých hráček!
     
    06:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají třetí gól! Ukázkové přečíslení v podání dvojice Nikola Dýcková a BARBORA MACHOVÁ. Dýcková nahrála před branku volné Machové, jež dostala puk za přesouvající se brankářku! Asistence: Natálie Dýcková.
     
    06:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky nakonec využívají své převahy k druhé brance! Střelu Adély Škrdlové vyrazila Humphreysová jen před sebe. Puku se chopila NATÁLIE MLÝNKOVÁ, která ho dostala do sítě! Asistence: Adéla Škrdlová.
     
    04:06
    Vyloučení v týmu Washington Pride (Langbackaová – 2 min., hákování).
     
    04:02
    Natálie Mlýnková ujela do samostatného úniku, ale tváří tvář nesupěla proti Humphreysová, krterá se zaskvěla lapačkou!
     
    03:42
    Klara Seroiszková mohla střílet, ale hledala ještě lépe postavenou spoluhráčků a puk špičkou betonu vykopla Humphreysová!
     
    02:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou zaslouženě do vedení. Adéla Škrdlová nahrála na BARBORU MACHALOVOU, která uspěla střelou přes obránkyni! Asistence: Adéla Škrdlová.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 2. Machalová (Škrdlová), 7. Mlýnková (Škrdlová), 7. Machalová (Dýcková), 12. Kaltounková, 28. Machalová (Škrdlová, Dýcková), 35. Hanzlíková (Hrůšová), 47. Sarnovská (D. Pejšová), 64. Kaltounková (Serioszková) – 31. Godoyová (Cravenová)


    Česko: J. Pejšová (31. Švejdová) – Škrdlová (C), Jandušíková, D. Pejšová, Kotounová (A), Radová, Šmajdová, Serioszková, Hanzlíková – Machalová, Mlýnková (A), Dýcková – Mzancová, Čajanová, Sýkorová – Exnerová, Kaltounková, Sarnovská – Hrůšová, Haasová, Hájková. Trenér: Pavel Zuziak
    Washington Pride: Humphreysová (Tothová) – Wildmanová, Ziffová, Helfinová, Scavatoová, Perryová, Tingleyová, Cristová – Blitzová (A), Dalbeyová (C), Brightbillová (A) – Harpová, Curryová, Mclaughlinová – Cravenová, Langbackaová, Godoyová – Flanneryová, Byrumová, Dahutová. Trenér: Kush Sidhu

    Rozhodčí: Ilona Novotná – Veronika Lounová, Gabriela Šťastná

    Diváci: 89
    bahis siteleri