Novosibirsk – Omsk 3:0 (kon.) | Jekatěrinburg – Minsk 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 0:3 (kon.)
Ufa – Kunlun 5:0 (kon.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 3:1 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 4:2 (kon.) | Soči – Jokerit 3:4 (kon.) | Riga – N.Novgorod 2:3 (0:1 po s.n.)
HC Slovan – Nižněkamsk 3:1 (kon.)
konec
HK Soči
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
Jokerit Helsinky
Pátek 28.12.2018, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:25 John NORMAN - 3:4
     
    47:25
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit přichází s rychlou odpovědí a opět otáčí vývoj hry na svou stranu. Grant napřáhl od modré čáry, kdy Achmetov vyrazil jen puk před sebe a po menším závaru se k puku dostal JOHN NORMAN a jemu se podařilo dostat černou gumu do branky. Asistence: Alex Grant a Jesse Joensuu.
    46:38 Stanislav BOČAROV - 3:3
     
    46:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hrubá chyba na straně Jokeritu, který udělal chybu v obraně. Collins vybkojoval puk, prošel přes Lepistöho a přihrál na najíždějícího STANISLAVA BOČAROVA, který neměl problémy zavěsit puk do branky. Soči tedy vyrovnává v oslabení. Pro Bočarova je to jubilejní desátá branka v letošní sezóně. Asistence: Sean Collins.
    43:09 Jesse JOENSUU - 2:3
     
    43:09
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tu vedoucí branka Jokeritu, který se poprvé v zápase dostává do vedení. Střela Johna Normana šla k pravé tyčce a u ní nastavil hokejku JESSE JOENSUU a ten doklepl puk za záda Achmetova. Asistence: John Norman a Brian O'Neill.
    36:13 Nicklas JENSEN - 2:2
     
    36:13
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nakonec menší tlak z pohledu hostů přináší ovoce a NICKLAS JENSEN si nabruslil před branku a přesnou střelou opět srovnává stav zápasu. Asistence: Kristian Vesalainen a Tommi Kivistö.
    31:00 Arťom TOMILIN - 2:1
     
    31:00
    Soči právě vstřelilo branku!
    Kalninš překonán podruhé v dnešním zápase. Od modré vystřelil Zijat Pajgin, Kalninš jeho pokus vyrazil před sebe, kde dorážel ARŤOM TOMILIN. Jeho první dorážku brankář Jokeritu dokázal ještě vytěsnit, ale Tomilin se dostal zpět k puku a na podruhé překonal již ležícího Kalninše! Asistence: Zijat Pajgin a Jegor Rykov.
    15:52 Brian O'NEILL - 1:1
     
    15:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit vyrovnává! BRIAN O'NEILL dostal puk před branku, kde si bravurně vyškolil Achtmetova. Zkrátka parádní práce rukou od nejproduktivnějšího hráče Jokeritu! Asistence: Viktor Lööv.
    11:21 Stanislav BOČAROV - 1:0
     
    11:21
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jokerit se tak snažil dát branku, až zapomněl na obranu. Soupeř se dostal do rychlého útoku a STANISLAV BOČAROV si najel z pravé strany a bekhendem poslal puk na Kalninše. Od něj se puk odrazil a putoval směrem do branky Ač se Kalninš i fotbalově snažil puk zastavit, nakonec končí v síti. Danou branku ještě rozhodčí konzultoval s video rozhodčím, ale již ze záběru bylo jasné, že puk přešel brankovou čáru. Asistence: Jyrki Jokipakka.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 12. Bočarov (Jokipakka), 31. Tomilin (Pajgin, Rykov), 47. Bočarov (Collins) – 16. O'Neill (Lööv), 37. Nicklas Jensen (Vesalainen, Kivistö), 44. Joensuu (Norman, O'Neill), 48. Norman (A. Grant, Joensuu)


    HK Soči: Achmetov (Šikin) – J. Alexandrov, Jokipakka, Rykov, Ščitov, Pajgin, Chomickij, Budkin – O'Dell, Bočarov, R. Rosén – Bakoš, Collins, Šmeljov – Archipov, Kaletnik, Mosaljov – Tomilin, Altybarmakjan, Akmaldinov – Polunin.
    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Lööv, O. Lauridsen, Jensen Aabo, A. Grant, Stollery, Kivistö, Lepistö – Wärn, Niemi, H. Ikonen – Regin, Moses, Platt – Vesalainen, Manninen, Nicklas Jensen – Norman, Joensuu, O'Neill.

    Rozhodčí: I. Fatejev, V. Birin – G. Lazarev, Y. Palej
    bahis siteleri