Havlíčkův Brod – Slavia 3:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 1:1, 1:3 - 1:0)
HC Slavia Praha
Pátek 28.12.2018, 11:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mě z havlíčkobrodské Kotliny vše. Děkuji za pozornost a u dalšího onljanu z mládeže se těším na počtenou. (13:37:10)
     
    Je za námi velmi zajímavé utkání, které našlo svého vítěze ve třetí části. Pražané po celou dobu utkání byli lepším celkem, ale svoji střeleckou převahu zužitkovali, až v posledním dějství, když nasázeli tři branky. Slavie vyhráli 3:4 gólem 23 sekund před koncem. V následném prodloužení to byli hosté, kteří měli několik šancí, ale ty skončily na brankáři Královi. Rozuzlení přišlo v poslední minutě, když přečíslení a zároveň přesilovou hru využil Libor Švec.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají brejk k rozhodující brance! V situaci tři na jednoho se ukázala havlíčkobrodská družina, když Marek Kopic naservíroval puk na LIBORA ŠVECE! Útočník Bruslařů měl lehkou úlohu, když trefil odkrytou klec! Asistence: Marek Kopic a Jiří Hromádka.
     
    64:06
    Robin Všetečka ukázal rychlý pohyb a rychlé ruce, když se zbavil obránce a položil si Krále. Útočník hostů nedokázal dát puk do opuštěné klece, jelikož Král ho vychytal holí!
     
    63:26
    Pejchal zavezl puk do pásma, kde ho nahrál na modrou, Němeček byl při střele pozorný a vyrazil ji za branku.
     
    63:06
    Pražané se po buly osvobodili.
     
    63:02
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Holý – 2 min., krosček).
     
    62:27
    Jeden z hostů už se chtěl vydat do dalšího sóla, jenže ke kotouči měl daleko, a tak jej rozehrál brankář Bruslařů.
     
    61:40
    Lukáš Křenek jel sám na Krále. Útočník hostů si ho rozpohyboval, ale zakončením mezi betony neuspěl, jelikož Král je stihl včas scvaknout k sobě!
     
    61:10
    Dvořák mohl rozhodnout, ale toho vychytal Něměček, jenž podržel svůj tým.
     
    60:23
    Sám před Králem se zjevil Jan Srdínko, na kterého zívala prázdná klec. Brankář Bruslařů předvedl bleskurychlý přesun a zamezil kotouči v cestě za brankovou čáru!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Pražané povedenou třetí částí otočili vývoj utkání a připsali si vítězství, které v samém závěru trefil Tomáš Mareček. Následuje pětiminutové prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané opět otáčejí vývoj utkání. Ke kotouči se na modré dostal TOMÁŠ MAREČEK, který ho z první vypálil na Krále! Maskovaný muž Havlíčkova Brodu měl zakrytý výhled, tak jej reflexivně vyrazil vyrážečkou. K radosti hostů se touš dostala přes Krále, a ten nemohl nic dělat! Asistence: David Kižlin a Jakub Janča.
     
    59:18
    Puk opustil hrací plochu, a proto se bude vhazovat před brankářem Slavie.
     
    58:50
    Markův pokus na teč nebyl úspěšný, ale Němeček musel být ve střehu, protože puk prosvištěl kolem levé tyče!
     
    58:10
    Slávisté mají puk na svých hokejkách, ale přišli o něj, jelikož Havlíčkobrodští vysunuli skvělý presing.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 13. Tecl (Kohout, Marek), 21. Hromádka (Dudycha, Cachnín), 54. Kopic (D. Fiala), 65. Švec (Kopic, Hromádka) – 26. Všetečka (Klatt), 43. Křenek (Slavíček, Hasil), 49. Hasil (Křenek), 60. Mareček (Kižlin, Janča)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (32. Král) – Dudycha, Dvořák, Pejchal, Kerber, Krejčí, Horák – Kulhánek, Hromádka, Švec – Kohout, Cachnín (C), Tecl (A) – Vaňous, Kopic, D. Fiala – Košťál, P. Vacík, Pártl – Petržilka, Marek
    HC Slavia Praha: Pittr (41. Němeček) – Holý (A), Macek (A), Čapka, Mareček, Bureš, Z. Fiala, Klatt, Srdínko – Turek, Altrichter, Všetečka (C), Kižin, Petrák, Janča, Křenek, Slavíček, Hasil, Labuzík, Jágr, Havrda

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jaroslav Žák, Vít Stehlík
    ocianews.com