Havlíčkův Brod – Slavia 3:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 1:1, 1:3 - 1:0)
HC Slavia Praha
Pátek 28.12.2018, 11:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    64:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají brejk k rozhodující brance! V situaci tři na jednoho se ukázala havlíčkobrodská družina, když Marek Kopic naservíroval puk na LIBORA ŠVECE! Útočník Bruslařů měl lehkou úlohu, když trefil odkrytou klec! Asistence: Marek Kopic a Jiří Hromádka.
     
    63:02
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Holý – 2 min., krosček).
     
    61:40
    Lukáš Křenek jel sám na Krále. Útočník hostů si ho rozpohyboval, ale zakončením mezi betony neuspěl, jelikož Král je stihl včas scvaknout k sobě!
     
    60:23
    Sám před Králem se zjevil Jan Srdínko, na kterého zívala prázdná klec. Brankář Bruslařů předvedl bleskurychlý přesun a zamezil kotouči v cestě za brankovou čáru!
     
    59:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané opět otáčejí vývoj utkání. Ke kotouči se na modré dostal TOMÁŠ MAREČEK, který ho z první vypálil na Krále! Maskovaný muž Havlíčkova Brodu měl zakrytý výhled, tak jej reflexivně vyrazil vyrážečkou. K radosti hostů se touš dostala přes Krále, a ten nemohl nic dělat! Asistence: David Kižlin a Jakub Janča.
     
    58:50
    Markův pokus na teč nebyl úspěšný, ale Němeček musel být ve střehu, protože puk prosvištěl kolem levé tyče!
     
    55:36
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., krosček).
     
    53:59
    Martin Petrák dostal nádhernou přihrávku před branku, avšak proti jeho pokusu se stihl včas přemístit Král, jenž zmařil stoprocentní šanci!
     
    53:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři ve dvojnásobném oslabení vyrovnávají! MAREK KOPIC jel sám proti Němečkovi. Havlíčkobrodský forvard byl sice tísněn na poslední chvíli, ale střelou k levé tyči byl úspěšný! Asistence: Dan Fiala.
     
    52:12
    Robin Všetečka narýsoval krásný pas na osamoceného Davida Kižlina, který to zkusil z pokleku. Jeho přízemní ránu vytáhl Král špičkou betonu!
     
    51:42
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Petržilka – 2 min., hákování).
     
    51:12
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (D. Fiala – 2 min., podrážení).
     
    51:10
    Do volného prostoru si nabruslil Adam Čapka, který hned z první vypálil, ale nepřesně!
     
    50:12
    Závar před Danielem Králem! Puk měl na své holi Štěpán Turek, který si položil Krále, ale puk mu sjel z hole. Nicméně útočník hostů pokračoval dál a snažil se ho došťourat za ležícího brankáře leč marně!
     
    48:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané otáčejí vývoj utkání na svoji stranu! Lukáš Křenek nahrál před první tyč na MATĚJE HASILA, který vjel mezi obránce! Útočník Slavie střelou z první nedal přesouvajícímu se Králi žádnou šanci! Asistence: Lukáš Křenek.
     
    48:23
    Jakub Janča hledal mezi čárky najetého Davida Kižlina, kterému projel kotouč pod holí!
     
    42:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané hned v úvodu třetí části vyrovnávají! Střela od modré se odrazila od zadního mantinelu příhodně na hůl LUKÁŠE KŘENKA! Útočník Slavie vystřelil do horního rohu, když se brankář Král nestihl včas vrátit ke své štangli! Asistence: Šimon Slavíček a Matěj Hasil.
     
    41:57
    Mohlo to být 2:2! Před branku se natlačil Matěj Hasil, který vypálil na Krále! Maskovaný muž jeho střelu vyrazil a k dorážce se nikdo v červeném nedostal!
     
    40:02
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Pittr, přichází Němeček.
     
    38:35
    Tak to je škoda! Domácí mohli jít do přečíslení tři na jednoho, ale jeden z nich zahrál moc zbrkle, když nahodil kotouč do pásma!
     
    35:10
    Gólman Slavie si poradil i s jemnou tečí Petržilky, který chtěl usměrnit puk za jeho záda!
     
    33:05
    Dan Fiala se prezentoval střelou z otočky, kterou vyrazil reflexivně Pittr levým betonem!
     
    31:38
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod: ze hřiště odchází Nedvěd, přichází Král.
     
    31:38
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané trestají chybu v rozehrávce a dostávají se na rozdíl jedné branky! Hromádka chtěl nahrát na modrou čáru, ale puk vypíchl ROBIN VŠETEČKA! Útočník Slavie uspěl střelou na vyrážečku i přesto, že mu jeden z domácích hráčů skočil pod brusle! Asistence: Adam Klatt.
     
    20:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou po ubránění oslabení do dvoubrankového vedení! JIŘÍ HROMÁDKA přečetl přihrávku a jel sám na brankáře. Domácí útočník byl sice stíhán svým pronásledovatelem, ale i tak stihl zakončit. Michala Pittra překonal střelou mezi betony! Asistence: Štěpán Dudycha a Richard Cachnín.
     
    19:23
    Viktor Horák se dostal do brejku, ale tváří v tvář neuspěl proti Pittrovi. Gólman Slavie si pohlídal forhendové zakončení i následnou dorážku!
     
    18:25
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Tecl – 2 min., hrubost).
     
    16:45
    Vojtěch Jágr se dostal do samostatného úniku. Rozpohyboval si Nedvěda a už už zakončoval do odkryté klece. Na poslední chvíli předvedl obětavý pád jeden z domácích, který vyvedl útočníka Slávie z rovnováhy a zamezil mu ve skórování!
     
    14:32
    Tak to jsou velké momenty maskovaného muže Havlíčkova Brodu! Puk před branku dostal Jakub Janča, který pálil z jedničky, ale fantom v bílé masce vytáhl svoji lapačku!
     
    14:05
    Štěpán Turek dostal kotouč mezi kruhy, jeho ránu vyrazil Nedvěd na hůl Robin Všetečka, který mířil do lapačky!
     
    13:03
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Marek – 2 min., hákování).
     
    12:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení a otevírají, tak gólový účet zápasu. Před Pittrem se nacházelo klubko hráčů a volný kotouč shrábl MAREK TECL, který ho dostal do sítě! Asistence: Tomáš Kohout a Jiří Marek.
     
    05:25
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Bureš – 2 min., podrážení).
     
    00:35
    Všetečka nabil mezi kruhy Davidu Kižinovi, jenž zakončoval z první. Nedvěd předvedl parádní zákrok lapačkou!
     
    00:17
    Robin Všetečka vystihl přihrávku a jel sám na Nedvěda. Toho si rozpohyboval a chtěl zakončiti do bekhendu, ale domácí gólman stihl včas dát levý beton k tyči!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 13. Tecl (Kohout, Marek), 21. Hromádka (Dudycha, Cachnín), 54. Kopic (D. Fiala), 65. Švec (Kopic, Hromádka) – 26. Všetečka (Klatt), 43. Křenek (Slavíček, Hasil), 49. Hasil (Křenek), 60. Mareček (Kižlin, Janča)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (32. Král) – Dudycha, Dvořák, Pejchal, Kerber, Krejčí, Horák – Kulhánek, Hromádka, Švec – Kohout, Cachnín (C), Tecl (A) – Vaňous, Kopic, D. Fiala – Košťál, P. Vacík, Pártl – Petržilka, Marek
    HC Slavia Praha: Pittr (41. Němeček) – Holý (A), Macek (A), Čapka, Mareček, Bureš, Z. Fiala, Klatt, Srdínko – Turek, Altrichter, Všetečka (C), Kižin, Petrák, Janča, Křenek, Slavíček, Hasil, Labuzík, Jágr, Havrda

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jaroslav Žák, Vít Stehlík
    bahis siteleri