Jablonec n/N – Letňany 5:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
HC Letci Letňany
Pátek 28.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Přeji příjemný večer a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (20:09:15)
     
    Souboj prvního s posledním končí výhrou favorita, Jablonec to ale neměl vůbec jednoduché!

    Ve třetí části nejprve Pražané šťastně vyrovnali, avšak Severočeši dnes i přes trošku komplikovaný vývoj utkání byli lepší. Jejich vítězství je tak zasloužené! Nejvíce k němu přispěl Lukáš Tondr, jenž z trestného střílení završil dnešní hattrick.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Zápas se už pochopitelně pouze dohrává. Šelmy kontrolují černou gumu na svých hokejkách a stadion jim tleská za dnešní ubojované vítězství.
     
    58:48
    Do kombinace Pražanů se vloudila zbytečná nepřesnost. Vitouch poté musel pořádně rozpálit motor, aby soupeři zamezil v brejku do rozevřené defenzivy.
     
    57:50
    Nyní už to Tondr zkusil zápěstím z levého kruhu. Betony Lukáše Sochůrka byly připraveny, hosté už oslabení zřejmě přečkají.
     
    57:22
    Jablonečtí hokejisté pokračují v přesilovce, Lukáš Tondr je znovu na ledě, zatím ale šanci k další trefě nedostal.
     
    56:50
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hattrick LUKÁŠE TONDRA je na světě! Zkušený útočník se k penaltě rozjel osou hřiště, před Lukášem Sochůrkem zamíchal s kotoučem na čepeli a forhendem jej zasunul za beton ležícího gólmana! Ten nechal u tyčky škvírku tak akorát pro puk. Bez asistence.
     
    56:50
    Trestné střílení! Lukáš Tondr opustil trestnou lavici, v úniku byl osekáván a bude si tak moci akci v klidu zopakovat.
     
    56:18
    Síly na ledě se na chvíli vyrovnají, Jaroslav Chlouba (LET) totiž za zákrok u mantinelu dostává menší trest, provinil se faulem loktem.
     
    55:40
    Nyní už Jablonečtí dostávají kotouč pryč ze svého pásma a snaží se ušetřit cenné vteřinky v bezpečných vodách.
     
    55:26
    Hosté si v této početní výhodě vedou slušně. Dominik Barbora pálil zápěstím ze zákrytu na pravém kruhu, Jakub Jelínek si připsal dobrý zákrok.
     
    54:59
    Václav Beran v přesilovce Letňan svižně nahazoval od modré lajny. Kotouč po teči rozvlnil síť, nicméně pouze tu ochrannou.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (L.Tondr – 2 min., hákování).
     
    54:17
    Přízemní střela Lukáše Abrahama projela před brankou nikým netečována, domácí nicméně pokračují v pobytu v Sochůrkově blízkosti.
     
    53:19
    Tomáš Fabiánek zakončil zmatečnou situaci přízemní střelou, která skončila po lehké teči za brankou patřící dezorientovanému Jakubu Jelínkovi.
     
    52:58
    Lukáš Sochůrek si před dojíždějícími Vlky netroufl na rozehrávku a raději nechal přerušit hru. Bude se pokračovat vhazováním po jeho pravačce.
     
    52:10
    Ve zbytku početní převahy se už Severočeši drží před Lukášem Sochůrkem, ale opět váhají se střelbou, což je stojí vytvoření gólových příležitostí.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Maďar (Brokeš), 17. L.Tondr (Mrkvička), 27. L.Tondr (Bříška, Mrkvička), 45. Brokeš (Pilař, Čechura), 57. L.Tondr (TS) – 7. Schwamberger (Chlouba, Fabiánek), 17. Štěpánek (Steinocher, Soukup), 42. Barbora (Chlouba)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Šilhan, Švík, Nezbeda, Frk, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).
    HC Letci Letňany: Sochůrek (Hamalčík) – Gebell, Uhlíř, Beran (C) – Štěpánek, Fabiánek, Hanuš, Steinocher, Soukup (A), Barbora, Chlouba, Schwamberger, Vobořil, Vitouch, Pejchal, Valdhans.

    Diváci: 456
    ocianews.com