Southampton – Derby 2:2 (3:5 po pen.)
po penal. (3:5)
Southampton FC
2:2 (0:0)
Derby County
Středa 16.01.2019, 20:45 • St. Mary's Stadium, Southampton • FA Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Anglický FA Cup má na programu odvetné utkání 1/16, v dnešním klání se proti sobě představí Southampton FC a Derby County.
     
    Southampton FC

    Fotbalisté Southamptonu navazují na výkony z minulého ročníku, v tom letošním se po dvaadvaceti kolech nacházejí na šestnácté pozici. Southampton má na svém kontě devatenáct bodů, přičemž na sestupové pásmo má náskok pouze jednoho jediného bodu. Saints se ale v posledních zápasech herně zvedli, nejprve uhráli cennou remízu na hřišti londýnské Chelsea, posléze si celkem překvapivě poradili s Leicesterem, který na své půdě prohrál poměrem 1:2. Southampton se ale na vlastním stadionu řadí mezi trojici nejhorších celků, hůř je na tom už jen Newcastle a poslední Huddersfield.
     
    Derby County

    Na opačné straně stojí druholigové Derby County, kterému ve své soutěži patří šestá pozice, která by v konečném důsledku znamenala play-off o postup do Premier League. Derby ztrácí na vedoucí Leeds už jedenáct bodů, avšak do konce sezóny stále schází dostatek zápasů. Hostující tým dnešního utkání se ale nenachází v ideální formě, vyhrál totiž pouze jeden z posledních pěti ligových zápasů. Derby County v minulém kole prohrálo právě s vedoucím Leedsem poměrem 0:2, ještě předtím remizovalo s pátým Middlesbrough. Derby se tak bude muset herně zvednout, avšak sezóna je ještě hodně dlouhá.
     
    Úvodní sestavy:

    Southampton FC: Gunn – Soares, Stephens, Vestergaard, Ramsey – Romeu, Ward-Prowse – Elyounoussi, Armstrong, Johnson – Long
    Náhradníci: McCarthy – Redmond, Gallagher, Targett, Bednarek, Slattery, Barnes

    Derby County: Roos – Bogle, Keogh, Tomori, Malone – Bryson, Huddlestone, Mount – Waghorn, Marriott, Wilson
    Náhradníci: Carson – Lawrence, Evans, Bennet, Holmes, Lowe, Nugent

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Davies.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprví pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Hned v samotném úvodu se na zemi ocitl domácí Armstrong, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře. Hosté se tak ženou směrem vpřed.
     
    4
    Poprvé si s míčem pohrál brankář Gunn, který ho rozehrál nakrátko. Krátce poté se soupeř nastěhoval na útočnou polovinu, Bryson se ale zjevil v ofsajdu.
     
    5
    Od levé postranní čáry vhazoval Ramsay, který si pro spolupráci vybral Johnsona. Krátce poté si obrannou povinnost splnil Keogh.
     
    6
    Southampton si vyboval volný kop, který rozehrál urychleně. Na levém křídle se k centru dostával Johnson, který ho ale nedokázal kolem Maloneho.
     
    7
    Posléze se u postranní čáry dostával k míči Vestergaard, kterému ale nevyšel první kontakt. Derby si tak vyzkouší autové vhazování.
     
    8
    Derby si na útočné polovině moc neporozumělo, míč nakonec skončil za brankovou čárou. Gunn se tedy postará o odkop od branky.
     
    9
    Budeme sledovat rohový kop, jako poslední se totiž dotkl míče hostující Tomori. K oné rozehrávce se u pravého praporku staví Ward-Prowse.
     
    10
    Hrací předmět směřoval do malého vápna, kde si na něj naskakoval Long. Ještě před ním ale zasáhl Huddlestone, jenž poté zasáhl čistě.
     
    11
    Aby toho nebylo málo, tak si domácí vyzkoušeli druhý rohový kop, který byl nebezpečnější. Stephensova hlavička ale směřovala nad branku.
     
    12
    Bogle oslovil vedle stojícího Mounta, který u postranní čáry našel Maloneho, jehož přihrávku ale dokázal srazit Armstrong.
     
    13
    Následně se Bogle dokázal prohnat podél autové čáry, přízemní nabídka ale směřovala na nohu soupeře. Hosté budou ještě vhazovat.
     
    14
    Na jistotu se rozhodl zahrát hostující Tomori, který z jedničky odpálil míč do zámezí. Johnson okamžitě vhodil balón zpět na hrací plochu.
     
    15
    Saint se usadili na polovině soupeře, kde se k míči dostala kompletní záložní řada. Následně se k nepřesné přihrávce dostal Long.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Tyreke Johnson (Southampton FC).
     
    17
    Bogle podcenil situaci u postranní čáry, kde ho napadající Ward-Prowse dokázal obrat o míč. Posléze si Southampton vybojoval další rohový kop.
     
    18
    Ani tento rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, naopak v poklidu zasáhla obrana Derby. Také brankář Roos okusil práci s hracím předmětem.
     
    19
    V posledních minutách nesledujeme zrovna záživnou podívanou. Derby už nějaký čas tráví na vlastní polovině, kde neustále rozjíždí kombinaci.
     
    20
    To se pochopitelně nelíbilo Southamptonu, který podnikl napadání, díky čemuž Roos nepřesně odkopával. Bude z toho aut pro domácí hráče.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám nepřinesla žádnou přesnou trefu. V úvodu byl aktivnější Southampton, avšak hra se vyrovnala.
     
    22
    Roos opět pracoval s míčem, který i tentokráte poslal daleko do zámezí. Southamptonu se napadání zatím vyplácí, vhazovat bude obránce Soares.
     
    23
    Obrovská šance Saints! Johnson našel před brankou naběhnuvšího Longa, který trefil pouze brankáře, následně domácí vůbec netrefili volný balón.
    23. Long selhal v šanci.
     
    24
    Jeho kolega Long se ale nedokázal dostat přes rychlonohého Maloneho, který si dal před míč tělo. Posléze si čistým zákrokem pomohl Stephens.
     
    29
    Přihrávka pod sebe našla volného Wilsona, jehož pohotová rána směřovala vysoko nad branku. Gunn se za tímto zakončením pouze ohlédl.
     
    30
    Gunn si rozehrávku od své branky musel zopakovat, následný odkop směřoval přesně na hruď Keogha, kterého ale přetlačil pozorný Long.
     
    31
    Malone se chtěl prodrat podél autové čáry, avšak cestu vpřed mu zastavil Soares. Druhý jmenovaný navíc vybojoval autové vhazování.
     
    32
    Také Derby si vyzkoušelo rohový kop, který byl rozehrán naprosto katastrofálně. Rozehrávka nakrátko totiž přineslo ofsajdové postavení.
     
    33
    Následně od levé postranní čáry vhazoval míč zpět do hry Vestergaard, kterému to celkem dlouho trvalo. Nakonec se mu ale podařilo najít Longa.
     
    34
    Jeden z domácích byl donucen ke zpětné přihrávce na brankáře, který ihned poslal míč zpět na útočnou polovinu, kde ho vybojoval Huddlestone.
     
    35
    Marriott si naváděl míč na pravou nohu, avšak poté trefil protihráče do kopačky. Na druhé straně musel u autové lajny zasahovat Bogle.
     
    36
    Pokračujeme v hodně ospalé podívané. Domácí si dávali s rozehrávkou útočného výpadu hodně načas, nakonec Armstrong nenašel Soarese.
     
    37
    Následně se s míčem na kopačce ocitl hostující Huddlestone, který alespoň vybojoval autové vhazování. Budeme sledovat další aut od Derby.
     
    38
    Na zemi se sice ocitl Romeru, avšak o nedovolený zákrok se dle sudího nejednalo. Derby tak postupně přechází na druhou stranu hrací plochy.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    40
    Tak pozor! Derby se sice dočkalo úvodní branky, avšak hlavní sudí jí nakonec po debatě s videorozhodčím neuznává. Zřejmě se jednalo o těsný ofsajd.
    40. Neuznaná branka hostů.
     
    43
    Derby County je v posledních minutách aktivnější, nyní se Mountovi nepovedla přihrávka, ta nakonec směřovala až na obrannou polovinu.
     
    44
    Krátce poté se po pravém křídle dostal k šestnáctce Soares, kterého ale dokázal vytlačit Malone. Hosté zatím brání velmi dobrým způsobem.
     
    45
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    45+2
    Zdravotní problémy má domácí forvard Long, který si dokonce vyžádal lékařské ošetření. Už se nehraje něco málo přes minutu.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou přesnou trefu. V úvodních minutách měl navrch Southampton, jenž si nakonec vypracoval jednu vyloženou šanci, kterou ale Long nedokázal zužitkovat. Postupem času se herně probralo také Derby, které se doknoce dočkalo kýžené branky, avšak hlavní sudí jí po konzultaci s videorozhodčím nakonec neuznal. Na světelné tabuli tedy svítí bezbrankový výsledek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Tyreke Johnson, přichází Nathan Redmond.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu se ke střeleckému pokusu dostal Armstrong, který ale vypálil kousek nad branku. Roos i přesto nemusel zasahovat.
     
    49
    Střídající Redmond se okamžitě ujal autového vhazování, po kterém ještě zabojoval Soares, který ale neudržel hrací předmět na hrací ploše.
     
    50
    Ramsay to zkoušel nákopem za obranu, kde se v době přihrávky nenacházel nikdo ze spoluhráčů. Míč doskákal až do rukavic brankáře Roose.
     
    51
    Huddlestone si gestem ruky řekl o přihrávku, kterou také obdržel. Následně se jako nekloudnější varianta zdála zpětná příhra Tomorimu.
     
    52
    Také Derby se dostalo k zakončení. Mount to zkusil z nějakých třiceti metrů, rána pravou nohou nakonec přinesla střelu daleko vedle branky.
     
    53
    Long mohl vyslat finální přihrávku na Elyounnousiho, který ale nenačasoval svůj náběh. Druhý jmenovaný se tedy ocitl v ofsajdovém postavení.
     
    54
    Bogle nyní zvolil zpětnou přihrávku až na Roose, který si dal na odkopu od branky záležet. I přesto se míč snesl na hlavu jednoho z protihráčů.
     
    55
    Southampton nyní zatlačil soupeře k jeho vlastní šestnáctce, načež se o zakončení postaral Elyounoussi. Rána byla sražena do rukavic Roose.
     
    56
    Na druhé straně Derby reklamovalo hraní rukou, avšak hlavní sudí zůstává klidným. Naopak se tu rodí protiútok pro celek z Premier League.
     
    57
    Derby se po delší době ujalo rohového kopu z pravé strany. Do vzduchu se dostával obránce Tomori, kterému se hlavička moc nevydařila.
     
    58
    Long si dal před míč tělo, nicméně sám se provinil nedovoleným zákrokem. Derby okamžitě rozehrálo volný kop přihrávkou do strany.
     
    59
    Sledovali jsem čtvrtý rohový kop pro Saints. Ward-Prowse kroutil míč směrem od branky, nakonec se nejvýše do vzduchu dostal Tomori.
     
    60
    Gunn opět pracoval s hracím předmětem, který po krátké prodlevě poslal ke středovému kruhu, kde si faulem pomohl kolega Armstrong.
     
    61
    Následně přišel další nedovolený zákrok, tentokráte byl pozdě v souboji o míč středopolař Romeru, jenž nohou poslal k zemi křídelníka Wilsona.
     
    62
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, stále čekáme na první branku. Do konce zápasu zbývá ještě dostatek času, oba celky mají stejnou šanci.
     
    63
    Bryson dokázal zablokovat odkop soupeře, míč se ale naštěstí pro domácí odrazil ke Gunnovi. V tuto chvíli sledujeme hodně nezáživnou pasáž.
     
    64
    Následně své štěstí zkoušel celkem nenápadný Wilson, který se otočil s míčem, načež vypálil přímo doprostřed branky, kde stál Gunn.
     
    65
    Redmond měl na levém křídle hodně času na centr, i přesto ho poslal pouze k brankáři Roosovi, který ho v poklidu sevřel do svých rukavic.
     
    66
    Roos si několikrát vyměnil míč s Tomorim, načež se ho rozhodl odpálit na druhou stranu, kde k němu měl Marriott celkem hodně daleko.
     
    67
    Tohle už bylo lepší. Redmond se opřel do míče z hranice pokutového území, jeho ostrou ránu dokázal Roos vyrazit do bezpečí do strany.
     
    68
    Southampton právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme úvodní branku! Elyounoussi měl na pravém křídle hodně času na centr, ten poslal na hlavu Longa, jehož hlavičku ještě dokázal protihráč vyrazit z čáry. Na malém vápně se ale nacházel STUART ARMSTRONG, který ho dorazil do sítě.
    68. ARMSTRONG - 1:0
     
    69
    Další centrovanou nabídku dokázal odklidit Keogh, který poslal míč daleko do hlediště. Autového vhazování se tedy ujme Soares.
     
    70
    Southampton právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu přichází druhá branka pro Saints! Stephensova kolmice našla na hranici ofsajdového postavení naběhnuvšího NATHANA REDMONDA, který pelášil sám na bránu, načež brankáře přehodil chytrým lobem.
    70. REDMOND - 2:0
     
    71
    V tuto chvíli se Derby dostává do těžké situace, bude muset vstřelit dvě branky. Do konce zápasu zbývá něco málo přes dvacet minut.
     
    72
    Derby se ihned po rozehrávce pokusilo zahrozit, avšak k míči se jako první dostal domácí Ward-Prowse, který ho dokázal vyvézt do bezpečí.
     
    73
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Shane Long, přichází Sam Gallagher.
     
    74
    Bogle se ujal autového vhazování od pravé postranní čáry. Jeho nabídka směřovala na Brysona, který se ale zbytečně nechal obrat o hrací předmět.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Cedric Soares (Southampton FC).
     
    75
    Střídání v týmu Derby County: ze hřiště odchází Jack Marriott, přichází David Nugent.
     
    76
    Derby County právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, máme tu kontaktní branku! Derby zahrávalo standardní situaci, k ní se postavil HARRY WILSON, jehož střílená nabídka skončila až za brankářem Gunnem, který zřejmě očekával teč některého z protihráčů.
    76. WILSON - 2:1
     
    79
    Gunn musel jednat hodně rychle, při odkopu ho totiž aktivně napadal Nugent. Domácí brankář přeci jenom poslal míč na druhou stranu.
     
    80
    Střídání v týmu Derby County: ze hřiště odchází Tom Huddlestone, přichází Tom Lawrence.
     
    81
    Vzápětí se Redmond dostal k centru z levé strany, který ale přistál na hlavě urostlého Tomoriho. Následně vše vyřešil odkopem brankář Roos.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Southampton stále vede o jednu branku, avšak jakákoliv inkasovaná by mohla mít fatální následky.
     
    82
    Derby County právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, hosté totiž opravdu srovnávají krok! Jeden z hostů si přehodil míč na levou nohu a poté na hranici malého vápna našel MARTYNA WAGHORNA, jehož hlavička byla natolik přesná, že se Gunn za míčem pouze ohlédl.
    82. WAGHORN - 2:2
     
    83
    Keogh se dlouho zlobil na své spoluhráče, kteří mu nepřispěchali na pomoc. Hostující zadák raději zvolil zpětnou přihrávku na Roose.
     
    84
    Elyounoussi se pokoušel vrátit vedení na domácí stranu, jehož rána z místa minula bližší šibenic. Roos tak bude vykopávat od branky.
     
    85
    Malone to u levé autové čáry zvládl na jedničku, míč se mu totiž podařilo otřít o nohu protihráče. Autové vhazování pro Derby County.
     
    88
    Před malým momentem se ocitl na zemi hostující Bryson, hosté rozehráli volný kop nakrátko. Následně se jim podařilo vybojovat rohový kop.
     
    89
    Ten nepřinesl nic nebezpečného. Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě ale můžeme počítat s nastavením.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90+1
    Z velké vzdálenosti to zkoušel domácí Soares, kterému se ale rána moc nepovedla. Roos nemusel zasahovat, nyní bude vykopávat.
     
    90+2
    Na druhé straně se podobným způsobem prezentoval Nugent, který vypálil pouze do hlediště. Gunn okamžitě rozehrál.
     
    90+3
    Derby má k dispozici jednu z posledních standardních situací.
     
    90
    Druhý poločas skončil.
     
    O osudu tohoto utkání nerozhodla základní hrací doba, nyní přijde na řadu prodloužení. Bude se hrát klasických 2x15 minut.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    92
    Právě vypuklo první prodloužení, rozehrávku si vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    93
    Po nedovoleném zákroku se na zemi ocitl domácí Armstrong, naopak faulem si pomohl obránce Malone. Volný kop pro Southampton.
     
    94
    Střídání v týmu Derby County: ze hřiště odchází Jayden Bogle, přichází Duane Holmes.
     
    96
    Derby drží míč na polovině soupeře, avšak ničemu vážnějšímu se zatím nedostalo. Zdá se, že domácí zvolili vyčkávací taktiku.
     
    97
    Na opačné straně si Elyounoussi navedl míč na pravou nohu, avšak poté se mu nepodařilo odcentrovat. Keogh okamžitě odkopl hrací předmět.
     
    99
    Gallagher ve vzduchu neuspěl, na druhé straně to zase nevyšlo Lawrencemu, který nepřešel přes Slatteryho. Sled nepřesností pokračuje.
     
    101
    Za volným míčem se jako první dostal Keogh, který ho raději poslal do zámezí. O autové vhazování se okamžitě postaral Soares.
     
    102
    Střídání v týmu Derby County: ze hřiště odchází Harry Wilson, přichází Mason Bennett.
     
    103
    Saints se nikam neženou, naopak se pokusili založit kombinaci plnou přihrávek, načež Stephens nenašel střídajícího Gallaghera.
     
    105
    První prodloužení bude nastaveno o jednu minutu.
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    První prodloužení nenabídlo žádnou branku, o něco aktivnější ale byli domácí, jenž si stejně jako soupeř nevypracovali žádnou příležitost.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    107
    Rozehrávku druhého prodloužení si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    108
    Keogh vhazoval od pravé autové čáry, avšak jeho nabídku žádný ze spoluhráčů nepochopil. S míčem tak hraje Southampton.
     
    109
    Tohle se dalo očekávat. Prvním hráčem, kterého postihly křeče, je domácí zadák Ramsay, kterému na pomoc přispěchal jeden z protihráčů.
     
    110
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Kayne Ramsey, přichází Matt Targett.
     
    111
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí hostující Lawrence, který ale vypálil vysoko nad branku. Gunn nemusel ani tentokráte zasahovat.
     
    112
    Obrovská šance domácích! Derby naprosto propadlo v obraně, zakončující Redmond se zjevil sám v šestnáctce, avšak Roos proti němu včas vyběhl.
     
    114
    U pokutového území se zjevil hostující Mount, který ale centrem trefil protihráče před sebou. Následovat bude autové vhazování.
     
    115
    Následně si obrannou povinnost splnil Romeu, který za sebe nepustil Lawrence. Derby si ale vyzkouší další autové vhazování.
     
    117
    Holmes se daleko s míčem nedostal, naopak ho na levé straně čistým způsobem obral protihráč. Saints se ale drží na vlastní polovině.
     
    118
    Domácí se dožadovali pokutového kopu, avšak píšťalka sudího zůstává němá. Následovat bude "pouze" rohový kop.
     
    120
    Druhé prodloužení bude nastaveno o jednu minutu.
     
    120+1
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    O osudu tohoto zápasu nerozhodlo ani prodloužení, logicky tak budou následovat pokutové kopy.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    0:1
    Martyn WAGHORN proměňuje.
     
    1. série
    1:1
    James WARD-PROWSE proměňuje.
     
    2. série
    1:2
    David NUGENT proměňuje.
     
    2. série
    1:2
    Nathan REDMOND neproměňuje.
     
    3. série
    1:3
    Mason MOUNT proměňuje.
     
    3. série
    2:3
    Jannik VESTERGAARD proměňuje.
     
    4. série
    2:4
    Tom LAWRENCE proměňuje.
     
    4. série
    3:4
    Matt TARGETT proměňuje.
     
    5. série
    3:5
    Richard KEOGH proměňuje.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nabídlo opravdu vše, dlouho to totiž vypadalo, že se nedočkáme žádné branky, avšak poté se Southampton dostal do dvoubrankového vedení. Derby na to zareagovalo tím nejlepším možným způsobem, a sice vyrovnalo nepříznivý stav. Utkání tak šlo do prodloužení, které nabídlo pouze jednu vylouženu šanci, o kterou se postaral domácí Redmond. Tu velmi dobře dokázal pokrýt brankář, oba celky si tak vyzkoušely pokutové kopy, které lépe zvládlo Derby County.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 7:9. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 14:7. (23:29:37)

    David Suchý

    Branky: 68. Armstrong, 70. Redmond – 76. Wilson, 82. Waghorn

    Karty:   16. Johnson (SOT), 75. Soares (SOT)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Martyn Waghorn (DER)
    1:1   James Ward-Prowse (SOT)
    2. série:
    1:2   David Nugent (DER)
    1:2   Nathan Redmond (SOT)
    3. série:
    1:3   Mason Mount (DER)
    2:3   Jannik Vestergaard (SOT)
    4. série:
    2:4   Tom Lawrence (DER)
    3:4   Matt Targett (SOT)
    5. série:
    3:5   Richard Keogh (DER)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 7:9. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 14:7.
    Southampton FC: Gunn – Soares, Stephens, Vestergaard, Ramsay (110. Targett) – Romeu, Ward-Prowse – Elyounoussi, Armstrong, Johnson (46. Redmond) – Long (73. Gallagher)
    Náhradníci: McCarthy – Redmond, Gallagher, Targett, Bednarek, Slattery, Barnes

    Derby County: Roos – Bogle (94. Holmes), Keogh, Tomori, Malone – Bryson, Huddlestone (80. Lawrence), Mount – Waghorn, Marriott (75. Nugent), Wilson (102. Bennett)
    Náhradníci: Carson – Lawrence, Evans, Bennet, Holmes, Lowe, Nugent

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Davies
    05.01.2019
    Derby - Southampton 2:2

    Branky: 58. Marriott, 61. Lawrence – 4. Redmond, 48. Redmond

    Karty:   63. Bryson (DER), 86. Marriott (DER) – 33. Elyounoussi (SOT)

    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:3. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:11.
    bahis siteleri