Montreal – Arizona 2:1 (kon.) | Toronto – Washington 6:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:5 (kon.)
Vegas – Nashville 1:2 (kon.) | Anaheim – St. Louis 1:5 (kon.) | Vancouver – Carolina 2:5 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 24.01.2019, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:48 Mike REILLY - 2:1
     
    44:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení! Petry se vydal na útočný výlet a po objetí branky přihrál na modrou čáru MIKEU RIELLYMU. Jeho tvrdou střelu nohou tečoval clonící Weal a pomohl kotouči za Pickarda, který nestihl včas zareagovat. Asistence: Jeff Petry.
    38:28 Conor GARLAND - 1:1
     
    38:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Už to byl opravdu dlouhý zámek, který přece jen končí vyrovnávajícím gólem! Keller nějakou dobu držel puk na vrcholku levého kruhu, až se rozhodl přihrát na Cousinse, který místo střely ještě našel na zadní tyči CONORA GARLANDA a ten z bezprostřední blízkosti vstřelil už svůj devátý gól v sezóně. Asistence: Nick Cousins, Clayton Keller.
    09:29 Jonathan DROUIN - 1:0
     
    09:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs využívají přesilovou hru a v deváté minutě se dostávají do vedení! Weber dvakrát vypálil od modré a dvakrát trefil zadní mantinel, od kterého se kotouč odrazil do závaru před brankou. Všichni čtyři hráči Arizony neúspěšně bojovali na metru čtverečním, čehož využil Tatar a přihrál na mnohem volnějšího JONATHANA DROUINA, který už to neměl se zakončením moc složitě. Asistence: Tomáš Tatar.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Drouin (Tatar), 45. Reilly (Petry) – 39. Garland (Cousins, Keller)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – S. Weber (C), Mete, Petry (A), Reilly, Jo. Benn, Kulak – Gallagher (A), Danault, Drouin – Lehkonen, Domi, Tatar – Armia, Kotkaniemi, Hudon – Deslauriers, Chaput, Peca.
    Arizona Coyotes: Pickard (Kuemper) – Hjalmarsson (A), Goligoski (A), Oesterle, Chychrun, Ljubuškin, Connauton – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Fischer, Cousins, Keller – Garland, Weal, Galchenyuk – J. Archibald, Kempe, Crouse.

    Rozhodčí: StPierre, Rooney – Devorski, Berg

    Diváci: 21 002
    bahis siteleri