Montreal – Arizona 2:1 (kon.) | Toronto – Washington 6:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:5 (kon.)
Vegas – Nashville 1:2 (kon.) | Anaheim – St. Louis 1:5 (kon.) | Vancouver – Carolina 2:5 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:5 (2:2, 0:2, 0:1)
Minnesota Wild
Čtvrtek 24.01.2019, 03:38 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:13 Ryan SUTER - 2:5
     
    48:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Další dvojnásobnou početní výhodu využívají hráči Wild. RYAN SUTER přihrál na Mikaela Granlunda, jenž mu kotouč vrátil Zakončení hostujícího hráče z jedné zamířilo přesně k zadní tyči. Asistence: Mikael Granlund a Pontus Åberg.
    39:38 Charlie COYLE - 2:4
     
    39:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Asi při největším tlaku Colorada přichází čtvrtá branka do šatny ze strany Wild! Zach Parise se dostal ke kotouči za brankou a naservíroval ho mezi kruhy. Do tohoto prostoru si najel CHARLIE COYLE, jehož zakončení mířilo nad beton Philippa Grubauera. Asistence: Zach Parise a Eric Staal.
    27:24 Eric STAAL - 2:3
     
    27:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl psát, že dvojnásobná přesilová hra Wild je příliš statická, ale opak se stal rychle pravdou! Mikael Granlund z levého kruhu pro vhazování našel pěknou přihrávkou na zadní tyči ERICA STAALA, jenž zametl černou gumu do branky. Pro zkušeného hráče je to druhý zásah v zápase a sedmnáctý v sezóně. Asistence: Mikael Granlund a Pontus Åberg.
    16:27 Jared SPURGEON - 2:2
     
    16:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Po krásné přihrávce Wild znovu vyrovnávají! Kotouč zamířil od pravého mantinelu na levý kruh pro vhazování, odkud JARED SPURGEON prostřelil domácího brankáře nad lapačku. Asistence: Ryan Suter a Jason Zucker.
    12:40 Tyson BARRIE - 2:1
     
    12:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Cink a využitá přesilová hra! Kotouč na modrou čáru dostal TYSON BARRIE, který přesně vystřelil k levé tyči. Před brankou bylo hodně živo, a tak Devan Dubnyk na zakončení moc neviděl. Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    06:50 Eric STAAL - 1:1
     
    06:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrovskou chybu v obraně Colorada předvedl Samuel Girard, který soupeři daroval vyrovnání! Po ztrátě puku přisunul zkušený útočník Wild kotouč nahoru, kde se nacházel Charlie Coyle. Ten viděl na hranici brankoviště opět ERICA STAALA, jenž usměrnil černou gumu za Grubauerova záda. Asistence: Charlie Coyle.
    05:42 Carl SÖDERBERG - 1:0
     
    05:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Po nádherné kombinaci vidíme úvodní branku zápasu! za nahozeným kotoučem šel Matt Calvert, jenž vyhrál souboj za brankou a přihrál na Colina Wilsona. Ten prokázal, že má šikovné ruce a prohodil puk přes beka na CARLA SÖDERBERGA, jenž z jedné poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Colin Wilson a Matt Calvert.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. Söderberg (C. Wilson, Calvert), 13. Barrie (MacKinnon, Rantanen) – 7. E. Staal (Coyle), 17. Spurgeon (Suter, Zucker), 28. E. Staal (Mikael Granlund, Åberg), 40. Coyle (Parise, E. Staal), 49. Suter (Mikael Granlund, Åberg)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Girard, Cole, Zadorov, Barrie, Nemeth, Graves – Rantanen, MacKinnon, Landeskog – Compher, Söderberg, C. Wilson – Calvert, Kerfoot, Andrighetto – G. Bourque, Dries, Nieto.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Spurgeon, Hunt, Brodin, Pateryn, Seeler – Coyle, E. Staal, Greenway – Mikael Granlund, M. Koivu, Zucker – Åberg, V. Rask, Parise – Kunin, J. Eriksson Ek, M. Foligno.

    Rozhodčí: O'Rourke, Watson – Shewchyk, Cormier

    Diváci: 17 310
    bahis siteleri