Chabarovsk – Omsk 0:3 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Kunlun – Ufa 1:2 (kon.)
Magnitogorsk – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Jaroslavl – HC Slovan 7:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 3:2 (3:2 po s.n.)
Riga – Minsk 3:2 (3:1 po s.n.)
konec
Red Star Kunlun
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 24.01.2019, 12:30 • Feiyang Skating Centre (Šanghaj) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Vladimir Tkačov – 2 min., vysoká hůl).
    55:13 Linus OMARK - 1:2
     
    55:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    Po spoustě nevyužitých šancích přichází trest! U zadního mantinelu bojující LINUS OMARK získal puk sám pro sebe, povyjel k tyči a otočený zády k bráně bekhendem trefil její bližší horní růžek. Tohle se bude domácím těžko rozdýchávat. Asistence: Teemu Hartikainen a Maxim Rybin.
     
    51:21
    A gólem nekončí ani další šance pekingského klubu! Zprava zakončující Palola totiž pouze nechal provětrat Metsolovu lapačku. Teď už se ani nedivím, že se hokejistům Kunlunu začíná play-off nepříjemně vzdalovat.
     
    49:58
    To snad ani není možné, co Yip zahodil! Ze druhé vlny najíždějící kunlunský hráč obdržel přihrávku, po které před ním zívala poloprázdná branka. Jak myslíte, že to dopadlo? Zazvoněním puku o tyč! Cinklo to ale hezky, ne, že ne...
     
    45:32
    Navzdory oslabení vyrazili domácí do útoku. A při brejku postupovali v přečíslení dvou hráčů na jednoho! Zodpovědnost vzal na sebe Lundh, povyjetý Metsola ho však skvěle vychytal.
     
    44:36
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Michael Latta – 2 min., sekání).
     
    42:38
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Arťom Sergejev – 2 min., podrážení).
     
    41:37
    Kunlunští jakoby zůstali myšlenkama ještě v šatnách. Tentokrát neohroženě nechali vystřelit Tkačova, který laxní přístup domácích zadáků málem potrestal vymetením pravé šibenice!
     
    40:20
    Už po dvaceti vteřinách od návratu z kabin zůstal v předbrankovém prostoru osamocený Omark! Domácí měli štěstí, že nečekanou příležitostí zaskočený Švéd ani nezakončil.
     
    39:04
    Další kunlunská akce na závěr třetiny. Vitásek nabil Parlettovi a jeho pokus z čáry oddělující útočnou třetinu od té středové prosvištěl kolem pravé tyče! Dost možná tam došlo i k teči, která způsobila náhlou změnu směru kotouče.
     
    35:02
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Vladimir Tkačov – 2 min., podrážení).
     
    33:35
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Blake Parlett – 2 min., sevření puku rukou).
     
    23:14
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Tobias Viklund – 2 min., sekání).
    22:13 Ondřej VITÁSEK - 1:1
     
    22:13
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    ONDŘEJ VITÁSEK vyrovnává na 1:1! Střela českého hráče zakončujícího u levého mantinelu v blízkosti modré čáry nečekaně dolétla až za záda překvapeného Metsoly. Finskému brankáři však rozhodně nelze nic vyčítat, protože se před ním vyskytla mohutná clona. Asistence: Michael Latta a Veli-Matti Savinainen.
     
    10:27
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Maxim Rybin – 2 min., hákování).
    10:10 Maxim MAJOROV - 0:1
     
    10:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    Neuznaná branka mrzí Kunlunské dvojnásob, protože minutu a půl nato prohrávají! Mezi kruhy dostal přihrávku MAXIM MAJOROV, a i když byl poměrně natěsno bráněn, tak dokázal vystřelit kolem Lazušinovy lapačky. Asistence: Pjotr Chochrjakov.
    08:45 Palola - neuznaný gól
     
    08:45
    Radost šanghajského publika vystřídalo zklamání! Palola díky uplatnění svého důrazu před brankovištěm sice vstřelil gól, ten však po prozkoumání videa nechali rozhodčí odvolat. Důvodem bylo to, že na začátku celé akce došlo k porušení ofsajdového pravidla. Mertl, který byl původně označen jako asistent, tak o svůj kanadský bod přišel.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 23. Vitásek (Latta, Savinainen) – 11. M. Majorov (Chochrjakov), 56. Omark (Hartikainen, Rybin)


    Red Star Kunlun: Lazušin (C. Sun) – Parlett, Vitásek (A), Lofquist, Järvinen, Viklund, Bartley, Jüe – Yip (C), Fontaine, Shore – Palola, Lundh, Mertl – Savinainen, St. Pierre, Latta – Lockhart, Squires.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin (C), S. Garejev, Sergijenko, Ar. Sergejev, A. Semjonov, Jelizarov – Omark (A), Kemppainen, Hartikainen – Tkačov, Kugryšev, Burmistrov – Chochrjakov, M. Majorov, Burdasov (A) – Soloduchin, Rybin, Kadějkin.

    Rozhodčí: Bělov, Sidorenko – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri