Česko – Čína 0:3 (kon.)
konec
Česko
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Čína
Čtvrtek 24.01.2019, 17:15 • Kalich Arena, Litoměřice • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    51:30
    Čína právě vstřelila branku!
    Vzápětí ale musela čelit dalšímu rychlému protiútoku z čínské strany. Bez jakékoliv české kontroly si to šinula po levé straně QIAN XINTONG, která si navíc vyčkala před brankovištěm na přesun Dalecké a pohotovou střelou vymetla horní růžek její branky. Asistence: Chi Zhang.
     
    38:17
    Čína právě vstřelila branku!
    Z čehož tak pramení již druhý čínský gól v krátkém čase! Po krátké kombinaci před Daleckou se kotouče chopila ZHANG MENGYING, které nečinilo příliš velký problém doklepnout kotouč mezi tři tyče české branky. Asistence: Chi Zhang, Ma Rui
     
    36:22
    Čína právě vstřelila branku!
    Je to ale paradoxně čínský tým, který se ujímá vedení! ve velké rychlosti projela napříč celou délkou ledové plochy FU KEXIN a v posledním momentu nekompromisně zavěsila za záda Dalecké. Asistence: Guan Yingying, Tian Naiyuan

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 37. Kexin (Yingying, Naiyuan), 39. Mengying (Zhang, Rui), 52. Xintong (Zhang)


    Česko: Dvořáková (31. Dalecká) – Habartová (A), Chladová (A), Hanzlíková (C), Veverková, Václavková, Czerwerková – Bartáková, Gruntová, Brichová, Pavlasová, Dubová, Trnková, Mazancová, Eignerová, Dýcková.
    Čína: Jiaxin (Yue) – Di, Yuzi, Siyang, Yushun, Xinlin – Chang, Xiaoxue, Shuang, Mengying, Zhang, Naiyuan, Yingying, Kexin, Xintong, Rui, Xinyu.

    Rozhodčí: Růžičková – Hryzáková, Pipková
    bahis siteleri