Česko – Čína 0:3 (kon.)
konec
Česko
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Čína
Čtvrtek 24.01.2019, 17:15 • Kalich Arena, Litoměřice • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    58:27
    V samém závěru se utkání ještě vyostřuje. Navíc do podoby prvního vyloučení. Adriana Dubová si dokouká zbytek utkání z trestné lavice díky dvouminutovému trestu za napadení.
     
    54:24
    Další obrovský pokus z české strany! Li Jiaxin muela čelit opravdu enormnímu množství střeleckých pokusů o různé intenzitě a z různých úhlů. Na všechny ale dokázala vyzrát, buď vyražením kotouče, nebo v poslední chvíli jeho přikrytím lapačkou.
     
    51:30
    Čína právě vstřelila branku!
    Vzápětí ale musela čelit dalšímu rychlému protiútoku z čínské strany. Bez jakékoliv české kontroly si to šinula po levé straně QIAN XINTONG, která si navíc vyčkala před brankovištěm na přesun Dalecké a pohotovou střelou vymetla horní růžek její branky. Asistence: Chi Zhang.
     
    43:52
    Skvělý obranný zákrok Barbory Dalecké! Proti pronikající Yingying si vyjela mezi kruhy a v klíčovém momentu jí kotouč vypíchla a poslala do bezpečí.
     
    38:17
    Čína právě vstřelila branku!
    Z čehož tak pramení již druhý čínský gól v krátkém čase! Po krátké kombinaci před Daleckou se kotouče chopila ZHANG MENGYING, které nečinilo příliš velký problém doklepnout kotouč mezi tři tyče české branky. Asistence: Chi Zhang, Ma Rui
     
    36:22
    Čína právě vstřelila branku!
    Je to ale paradoxně čínský tým, který se ujímá vedení! ve velké rychlosti projela napříč celou délkou ledové plochy FU KEXIN a v posledním momentu nekompromisně zavěsila za záda Dalecké. Asistence: Guan Yingying, Tian Naiyuan
     
    35:29
    Další slibná útočná situace českého týmu. Tentokrát z díly Brichová – Gruntová. Lucie Gruntová nejprve najela sama na branku a z mezikruží vypálila, načež Natálie Brichová objela branku s odraženým kotoučem na holi a z otočky se jej pokusila uklidit k levé tyči.
     
    32:27
    Tak to byla asi největší šance utkání v podání Barbory Bartákové! Česká útočnice projela přesně mezi dvěma čínskými hráčkami a snažila se nasměrovat kotouč mezi betony Jiaxin. Bohužel ale čínská gólmanka v poslední chvíli tento volný prostor uzamkla a betony puk vyrazila mimo ohrožení.
     
    31:15
    A Barbora Dalecká musela hned v první chvíli čelit těžkému zakončení od Rui. Svůj úvodní zákrok ve lvím dresu ale zvládla s naprostou bravurou, díky čemuž se Češky opět utrhly směrem k brance Jiaxin.
     
    30:26
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Kateřina Dvořáková, přichází Barbora Dalecká.
     
    24:15
    Z velmi těsné vzdálenosti se snažila dotlačit kotouč mezi tři tyče Andrea Trnková ve spolupráci s Annou Jiřinou Pavlasovou. Obě hráčky s velkou intenzitou šťouchaly do kotouče na hranici brankoviště, celou akci pak uklidnily až sudí při ztrátě kotouče z dohledu.
     
    17:25
    Velký pokus Tian Naiyuan! Čínská útočnice si křižmo najela před Dvořákovou a snažila se procedit kotouč k pravé tyči. Gólmanka českého výběru ale nekompromisně uzamkla prostor u pravé tyče a s nasazením vlastního těla velmi obětavě uchránila český tým od obdržené branky.
     
    09:19
    Proti dvěma protihráčkám se vydala zcela sama podél mantinelu Anna Jiřina Pavlasová. Před sebou měla mnoho volného prostoru, díky čemuž také dokázala vyslat kotouč přímo na Jiaxin. Čínská gólmanka ale proti kotouči včas vytáhla betony, čímž kotouč vyrazila mimo ohrožující prostor.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 37. Kexin (Yingying, Naiyuan), 39. Mengying (Zhang, Rui), 52. Xintong (Zhang)


    Česko: Dvořáková (31. Dalecká) – Habartová (A), Chladová (A), Hanzlíková (C), Veverková, Václavková, Czerwerková – Bartáková, Gruntová, Brichová, Pavlasová, Dubová, Trnková, Mazancová, Eignerová, Dýcková.
    Čína: Jiaxin (Yue) – Di, Yuzi, Siyang, Yushun, Xinlin – Chang, Xiaoxue, Shuang, Mengying, Zhang, Naiyuan, Yingying, Kexin, Xintong, Rui, Xinyu.

    Rozhodčí: Růžičková – Hryzáková, Pipková
    bahis siteleri