Chievo – Fiorentina 3:4 (kon.) | Atalanta BC – AS Řím 3:3 (kon.) | Bologna – Frosinone 0:4 (kon.)
Parma – Spal 2:3 (kon.) | Turín – Inter 1:0 (kon.) | Lazio – Juventus 1:2 (kon.)
konec
Chievo Verona
3:4 (1:2)
ACF Fiorentina
Neděle 27.01.2019, 12:30 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Filip DJORDJEVIĆ - 3:4
     
    89
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Úplně rozhodnuto ještě není, Verona pár minut před koncem snižuje na 2:3! Další úžasný centr poslal z pravého křídla Depaoli a posadil balón na hlavu střídajícího FILIPA DOJRDJEVIĆE, jenž poslal míč nechytatelně k pravé tyči.
    86. Federico CHIESA - 2:4
     
    86
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak to je vskutku neuvěřitelný průběh zápasu! FEDERICO CHIESA ve spolupráci s Gersonem táhl protiútok dva na tři. Předchozí penaltový hříšník mu z levého kraje velkého vápna balón vrátil a jednadvacetiletý útočník se z bezprostřední blízkosti nemýlil.
    79. Federico CHIESA - 2:3
     
    79
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Viola se i v početní nevýhodě vrací do vedení! FEDERICO CHIESA vyzrál na ofsajdovou past Verony a vystartoval za přihrávkou Daba. Zleva postupoval na Stefana Sorrentina a z nesnadného úhlu dostal balón za jeho záda.
    60. Sergio PELLISSIER - 2:2
     
    60
    Chievo právě vstřelilo branku!
    V šedesáté minutě je vyrovnáno a větší šance na tříbodový zisk se rázem přesouvá na stranu Verony, která bude dohrávat v početní výhodě! Míč si na penaltový bod postavil SERGIO PELLISSIER a zakončením do dolního rohu překonal Lafonta, kterému nebylo nic platné, že vystihl směr střely.
    37. Mariusz STĘPIŃSKI - 1:2
     
    37
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Domácí podruhé překonávají Lafonta a tentokrát už o gól jistě nepřijdou! Verona zdatně držela míč u pokutového území, kde bylo velmi husto. Míč se dostal na pravé křídlo, odkud skvěle odcentroval Depaoli a hostující gólman na prudkou hlavičku MARIUSZE STEPIŃSKÉHO nedosáhl.
    26. Marco BENASSI - 0:2
     
    26
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Aby toho nebylo pro domácí hráče a fanoušky málo, tak přichází druhý gól Fiorentiny! Simeone si na pravém kraji velkého vápna počkal na MARCA BENASSIHO, kterému dal míč pod sebe a italský záložník krásnou technickou střelou nedal Sorrentinovi žádnou šanci.
    4. Luis MURIEL - 0:1
     
    4
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Hosté se už ve čtvrté minutě dostávají do vedení! LUIS MURIEL si v zahuštěném prostoru narazil se slovenským debutantem Hanckem a nečekaně snadno se dostal za obranu, kde z ostrého úhlu napálil balón mimo dosah Sorrentina.

    Michal Břuchanský

    Branky: 37. Stępiński (Depaoli), 60. Pellissier (pen.), 89. Djordjević (Depaoli) – 4. Muriel (Hancko), 26. Benassi (Simeone), 79. Chiesa (Bryan Dabo), 86. Chiesa (Gerson)

    Karty:   25. Giaccherini (CHV), 27. Sorrentino (CHV), 47. N. Rigoni (CHV) – 19. Benassi (FIO)   59. Benassi (FIO)

    Neproměněná penalta: 85. Pellissier (CHV), brankář Lafont zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 19:18.
    Chievo Verona: Sorrentino – Jaroszyński, Rossettini, Tomović (30. Cesar), Depaoli – P. Hetemaj, N. Rigoni, Léris (70. Barba), Giaccherini – Pellissier (C), Stępiński (78. Djordjević).
    Náhradníci: Caprile, Šemper – Barba, Burruchaga, Cesar, Djordjević, Grubac, Meggiorini, Pucciarelli, Tanasijević, Vignato, Frey.

    ACF Fiorentina: Lafont – Laurini (80. Ceccherini), Hugo, Pezzella (C), Hancko – Veretout, Nörgaard (46. Gerson), Benassi – Chiesa, Simeone (61. Bryan Dabo), Muriel.
    Náhradníci: Brancolini, Terracciano – Ceccherini, Bryan Dabo, Diks, Eysseric, Mirallas, Pjaca, Gerson, Théréau.

    Rozhodčí: Chiffi – Preti, Fiore
    bahis siteleri