Chabarovsk – Kunlun 3:2 (po pr.) | Novosibirsk – Jokerit 3:4 (po pr.) | Barys – Petrohrad 2:3 (kon.)
CSKA Moskva – Kazaň 5:4 (kon.) | Minsk – Vladivostok 2:3 (0:2 po s.n.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Riga – Spartak Moskva 2:1 (po pr.) | HC Slovan – Soči 3:2 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 31.01.2019, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:33 Darren DIETZ - 2:3
     
    31:33
    Astana právě vstřelila branku!
    Také domácí hokejisté využívají početní výhodu a snižují na nejtěsnější možný rozdíl ve skóre! Po přihrávce Frattina se ke střele dostal DARREN DIETZ, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Matt Frattin.
    23:08 Nail JAKUPOV - 1:3
     
    23:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Favorit využívá další přesilovou hru a dostává se do dvoubrankového náskoku! Gusev přihrával zpoza domácí svatyně přesně na hůl NAILA JAKUPOVA, který poté volil střelu mezi betony Karlssona! Asistence: Nikita Gusev a Pavel Dacjuk.
    16:32 Pavel DACJUK - 1:2
     
    16:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvounásobnou početní výhodu a dostávají se do vedení! Přihrávku mezi kruhy dostal Barabanov, kterému ale střela vůbec nesedla. Puk se naštěstí pro hosty odrazil přesně na hůl PAVLA DACJUKA, ten trefil odkrytou branku! Asistence: Alexandr Barabanov a Nikita Gusev.
    11:35 Nail JAKUPOV - 1:1
     
    11:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rundblad posunul na střed, NAIL JAKUPOV poté nahazoval před branku. Karlsson toho moc neviděl, do souboje s domácím bekem se totiž před brankovištěm dostal Koskiranta, srovnáno! Asistence: David Rundblad a Jarno Koskiranta.
    01:18 André PETERSSON - 1:0
     
    01:18
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté chybovali v rozehrávce, k puku se dostal Starčenko, který jej ihned poslal před branku. Tam se kotouče zmocnil ANDRÉ PETERSSON. Ten udělal kličku, vzápětí skóroval do odkryté svatyně a otevřel skóre! Asistence: Roman Starčenko a Patrice Cormier.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 2. A. Petersson (R. Starčenko, Cormier), 32. Dietz (Frattin) – 12. Jakupov (Rundblad, Koskiranta), 17. Dacjuk (Barabanov, N. Gusev), 24. Jakupov (N. Gusev, Dacjuk)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Malgin) – Makljukov, Svedberg, Orechov, Dietz (A), M. Semjonov, Blacker, Polochov, Lipin – Michajlis, Frattin, Bochenski (C) – R. Starčenko, Cormier (A), A. Petersson – Ševčenko, Boyd, Akolzin – Petuchov, Sagadejev, Asetov.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Davydjuk) – Rundblad, Gavrikov (A), A. Bělov, Chafizullin, Zub, Zubarev, Sjomin – S. Plotnikov (A), Dacjuk, Kručinin – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Jakupov, Koskiranta, N. Gusev – Ketov (C), V. Tichonov, Kablukov – Ivan Morozov.

    Rozhodčí: Gusev, Olenin – Biljugin, Golovjov
    thejrc.org