Winnipeg – Anaheim 9:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 0:2 (kon.) | Florida – Vegas 3:1 (kon.)
Columbus – St. Louis 2:4 (kon.) | NY Islanders – Los Angeles 4:2 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Nashville – Dallas 1:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.)
Colorado – Vancouver 1:5 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.) | Washington – Boston 0:1 (kon.)
Carolina – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
Calgary Flames
Neděle 03.02.2019, 20:05 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Sebastian AHO - 3:4
     
    59:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    A máme tu zajímavou zápletku do závěru! SEBASTIAN AHO práskl do puku z první a trefil se přesně k tyči! Asistence: Micheal Ferland a Dougie Hamilton.
    53:05 Noah HANIFIN - 2:4
     
    53:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se dožadovali neuznání gólu pro nedovolené bránění brankáři, sudí ale po zhlédnutí záznamu branku uznávají! Po závaru okolo brankoviště dostal nabito na středu NOAH HANIFIN a dělovkou z první rozvlnil síť! Asistence: Sam Bennett a James Neal.
    38:27 Dougie HAMILTON - 2:3
     
    38:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Minutu a půl před sirénou dávají domácí důležitý zásah! DOUGIE HAMILTON si sjel na pravý kruh, kam také dostal přihrávku, a zamířil přesně k bližší tyči. Rittichova lapačka klapla naprázdno. Asistence: Lucas Wallmark a Teuvo Teräväinen.
    32:34 Garnett HATHAWAY - 1:3
     
    32:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se prosazují v oslabení a odskakují o dvě branky! Už to vypadalo, že Derek Ryan vezme přečíslení na sebe, nakonec ale poslal přesnou střílenou přihrávku na hokejku GARNETTA HATHAWAYE! Od hole hostující jednadvacítky už zamířil puk do odkryté klece za vyjetého Petra Mrázka. Asistence: Derek Ryan.
    27:39 Derek RYAN - 1:2
     
    27:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté vytěžili ze své aktivity obrat! DEREK RYAN naznačil, že půjde před bránu, pak ale prudce změnil směr, obkroužil klec a zasunul kotouč k tyčce. Petr Mrázek se ještě natahoval betonem, co to šlo, ale už nestihl brusli včas přitisknout k brankové konstrukci. Asistence: Andrew Mangiapane a Oliver Kylington.
    07:57 Elias LINDHOLM - 1:1
     
    07:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rozdíl je smazán, začínáme od začátku! Hosté získali po vyhození pásmo a využívají přesilovku! Mark Giordano si zkušeně podržel puk na modré a vypálil na bránu. Puk se ještě otřel o nohy výborně projíždějícího ELIASE LINDHOLMA a propadl za Mrázkova záda. Asistence: Sean Monahan a Mark Giordano.
    04:03 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:0
     
    04:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    A jako první jdou do vedení domácí! Brodie rozehrál nepřesně a útočná formace Hurricanes předvedla nádherný ťukes před brankovištěm, kde byla úplně osamocená! TEUVO TERÄVÄINEN už zakončoval do úplně prázdné branky! S tím mohl Rittich jen těžko něco dělat. Asistence: Micheal Ferland a Sebastian Aho.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. T. Teräväinen (Ferland, Aho), 39. D. Hamilton (Wallmark, T. Teräväinen), 60. Aho (Ferland, D. Hamilton) – 8. E. Lindholm (Monahan, Giordano), 28. D. Ryan (Mangiapane, Kylington), 33. Hathaway (D. Ryan), 54. Hanifin (S. Bennett, Neal)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (McElhinney) – D. Hamilton, Slavin, Faulk, Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams, Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, Wallmark, Ferland – B. McGinn, Martinook, Svečnikov – Mäenalanen, McKegg, Foegele.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano, Hanifin, Prout, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan, J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Neal, Jankowski, S. Bennett – Hathaway, D. Ryan, Mangiapane.

    Rozhodčí: Schlenker, Charron – Alphonso, Kovachik

    Diváci: 12 621
    bahis siteleri