Winnipeg – Anaheim 9:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 0:2 (kon.) | Florida – Vegas 3:1 (kon.)
Columbus – St. Louis 2:4 (kon.) | NY Islanders – Los Angeles 4:2 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Nashville – Dallas 1:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.)
Colorado – Vancouver 1:5 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.) | Washington – Boston 0:1 (kon.)
Carolina – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
Calgary Flames
Neděle 03.02.2019, 20:05 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Domácí poslali Mrázka zpět do brány po vstřelené brance, teď už ale pochopitelně hrají opět v šesti.
    59:06 Sebastian AHO - 3:4
     
    59:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    A máme tu zajímavou zápletku do závěru! SEBASTIAN AHO práskl do puku z první a trefil se přesně k tyči! Asistence: Micheal Ferland a Dougie Hamilton.
     
    58:05
    Domácí odvolali brankáře a zkouší to v pěti!
     
    57:32
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Justin Faulk – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:17
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mark Giordano – 2 min., hákování).
     
    57:17
    Za Rittichem zvonila tyčka! Nino Niederreiter poslal českého gólmana kličkou ke vzdálenější tyči, poté ale zakončil na druhou stranu. Flames teď zachránila jen branková konstrukce.
     
    54:22
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Lucas Wallmark – 2 min., hákování).
     
    53:55
    A málem to mohlo být už o tří branky! Hosté přečíslili soupeře a po chytré souhře mohl dávat do úplně prázdné branky TJ Brodie! Jemu ale v poslední chvíli zablokoval hůl jeden z vracejících se hráčů Hurricanes.
    53:05 Noah HANIFIN - 2:4
     
    53:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se dožadovali neuznání gólu pro nedovolené bránění brankáři, sudí ale po zhlédnutí záznamu branku uznávají! Po závaru okolo brankoviště dostal nabito na středu NOAH HANIFIN a dělovkou z první rozvlnil síť! Asistence: Sam Bennett a James Neal.
     
    53:05
    Domácí si vyžádali Coach's Challenge a gól je přezkoumáván na videu!
     
    42:28
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Garnett Hathaway – 2 min., hrubost).
     
    41:21
    David Rittich výborně zlikvidoval přečíslení domácích! Sebastian Aho předal puk na levou stranu Justinu Williamsovi, ale Rittich se prudce přesunul a jeho střelu zastavil!
     
    39:22
    Backlund byl podruhé v této třetině sám před Mrázkem! Tentokrát dostal puk na brankoviště a zkusil bekhendový blafák, ale domácí brankář se fantasticky natáhl a zneškodnil obrovskou možnost.
    38:27 Dougie HAMILTON - 2:3
     
    38:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Minutu a půl před sirénou dávají domácí důležitý zásah! DOUGIE HAMILTON si sjel na pravý kruh, kam také dostal přihrávku, a zamířil přesně k bližší tyči. Rittichova lapačka klapla naprázdno. Asistence: Lucas Wallmark a Teuvo Teräväinen.
     
    37:08
    Rittich zůstal u tyče a puk se odrazil přímo před jeho brankoviště! Český gólman tedy rychle lehl před svoji klec, ani tak ale nezakryl všechen volný prostor. Nino Niederreiter ovšem zakončil jen těsně vedle odkryté tyče. V poslední chvíli k němu dobře přistoupil Brodie.
     
    34:18
    Fantastický Mrázek! Mikael Backlund na něj teď už jel úplně sám a dokázal si ho roztáhnout na brankovišti, ale zasáhl jen beton! Český gólman udržel svoji nohu na ledě a zastavil kotouč.
    32:34 Garnett HATHAWAY - 1:3
     
    32:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se prosazují v oslabení a odskakují o dvě branky! Už to vypadalo, že Derek Ryan vezme přečíslení na sebe, nakonec ale poslal přesnou střílenou přihrávku na hokejku GARNETTA HATHAWAYE! Od hole hostující jednadvacítky už zamířil puk do odkryté klece za vyjetého Petra Mrázka. Asistence: Derek Ryan.
     
    30:54
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mikael Backlund – 2 min., hákování).
     
    29:05
    Justin Williams nyní předvedl svoji zkušenost! Z rohu si všiml najíždějícího Wallmarka, který se procpal mezi dva soupeře a z mezikruží vypálil z první! David Rittich ale dobře změnil pozici a zastavil jeho dělovku.
    27:39 Derek RYAN - 1:2
     
    27:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté vytěžili ze své aktivity obrat! DEREK RYAN naznačil, že půjde před bránu, pak ale prudce změnil směr, obkroužil klec a zasunul kotouč k tyčce. Petr Mrázek se ještě natahoval betonem, co to šlo, ale už nestihl brusli včas přitisknout k brankové konstrukci. Asistence: Andrew Mangiapane a Oliver Kylington.
     
    24:45
    Domácí teď můžou Mrázkovi hodně děkovat! Bránící hráči totiž ztratili puk a James Neal s Samem Bennettem byli před bránou úplně sami! Přihrávku na Bennetta ještě zablokovala hokejka vracejícího se beka, následný závar už ale musel řešit Mrázek, který si poradil na jedničku!
     
    23:08
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Micheal Ferland – 2 min., podrážení).
     
    21:05
    To pořádné potíže měl na druhé straně Petr Mrázek s Matthew Tkachukem! Prudká střela hostujícího útočníka mu totiž vypadla z lapačky a následný oblouček zamířil jen těsně nad horní tyč a skončil shora na bráně!
     
    19:22
    Andrej Svečnikov se vytočil z rohu před bránu a chtěl zasunout puk mezi Rittichovy betony! Český gólman si ale poradil a zastavil i následnou dorážku z bezprostřední blízkosti.
     
    17:19
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Oliver Kylington – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:27
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Andrej Svečnikov – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
    07:57 Elias LINDHOLM - 1:1
     
    07:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rozdíl je smazán, začínáme od začátku! Hosté získali po vyhození pásmo a využívají přesilovku! Mark Giordano si zkušeně podržel puk na modré a vypálil na bránu. Puk se ještě otřel o nohy výborně projíždějícího ELIASE LINDHOLMA a propadl za Mrázkova záda. Asistence: Sean Monahan a Mark Giordano.
     
    06:51
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Nino Niederreiter – 2 min., hrubost).
    04:03 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:0
     
    04:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    A jako první jdou do vedení domácí! Brodie rozehrál nepřesně a útočná formace Hurricanes předvedla nádherný ťukes před brankovištěm, kde byla úplně osamocená! TEUVO TERÄVÄINEN už zakončoval do úplně prázdné branky! S tím mohl Rittich jen těžko něco dělat. Asistence: Micheal Ferland a Sebastian Aho.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. T. Teräväinen (Ferland, Aho), 39. D. Hamilton (Wallmark, T. Teräväinen), 60. Aho (Ferland, D. Hamilton) – 8. E. Lindholm (Monahan, Giordano), 28. D. Ryan (Mangiapane, Kylington), 33. Hathaway (D. Ryan), 54. Hanifin (S. Bennett, Neal)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (McElhinney) – D. Hamilton, Slavin, Faulk, Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams, Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, Wallmark, Ferland – B. McGinn, Martinook, Svečnikov – Mäenalanen, McKegg, Foegele.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano, Hanifin, Prout, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan, J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Neal, Jankowski, S. Bennett – Hathaway, D. Ryan, Mangiapane.

    Rozhodčí: Schlenker, Charron – Alphonso, Kovachik

    Diváci: 12 621
    bahis siteleri