Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (kon.) | Nové Zámky – Miskolc 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 1:7 (kon.)
Trenčín – Košice 3:6 (kon.) | Poprad – Detva 3:1 (kon.) | MAC Budapešť – Žilina 5:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:7 (0:4, 1:2, 0:1)
HK Nitra
Neděle 03.02.2019, 17:00 • ZS Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nitra tak v dnešním zápase vítězí vysoko 1: 7 a zcela zaslouženě si do tabulky připisuje plný bodový zisk. Tímto se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:20:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Nitra je s pukem v útočném pásmu, ale hráči si přihrávají jen kolem mantinelů.
     
    58:12
    Vhazovat se bude po pravici brankáře Liptovského Mikuláše. Po buly se ke střele od modré čáry dostal Mezei. Šimko puk vyrazil do rohu kluziště a domácí ho vyhodili do středního pásma.
     
    57:34
    Tamáši se dostal s pukem do útočného pásma a před bránou hledal Vargu. Ten byl dobře bráněn a zakončit se mu nepodařilo.
     
    56:50
    V posledních minutách se hraje zejména ve středním pásmu, kde oba týmy častokrát ztratí puk.
     
    56:20
    Zápas se už jen dohrává a diváci postupně opouštějí tribuny stadionu v Liptovském Mikuláši.
     
    54:35
    Minarik se v rychlém protiútoku dostal do dobré střelecké pozice. Ve velké příležitosti jen velmi těsně minul bránu Liptovského Mikuláše.
     
    53:00
    Vhazovat se bude ve středním pásmu. Domácí buly vyhráli, ale Pätoprstý jim puk sebral a téměř se dostal do úniku sám proti brankáři. Na poslední chvíli domácí obránci zakročili a puk mu vypíchly.
     
    51:52
    Marek Slovák dostal přihrávku do levého kruhu a střelou zpoza obránců se pokusil překvapit brankáře Šimka. Puk těsně minul bránu domácích a ti ho vyvezli do útočného pásma.
     
    50:20
    Vhazuje se po levici brankáře Hanuljaka. Buly vyhráli domácí hráči, ale puk se jim podařilo vyvézt jen do středního pásma, kde jim ho vzali obránci Nitry.
     
    49:02
    Nitra právě vstřelila branku!
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu. Po Mezeiově nahození puku před bránu se k němu dostal Lantoši a po pěkné akci JUDD BLACKWATER posedmé poslal puk do brány Liptovského Mikuláše. Asistence: Marek Slovák, Róbert Lantoši.
     
    48:20
    V rychlém protiútoku po levé straně byl Čaládi. Pokusil se překvapit z úhlu brankáře Šimka, ale ten byl pozorný a puk vyrazil do rohu kluziště.
     
    47:05
    Na druhé straně se s pukem mezi kruhy dostal Sheidl. Jeho zakončení s velmi dobré pozice Šimko vyráží pokud puku se dostávají domácí.
     
    46:26
    Puk je za bránou Liptovského Mikuláše a oba celky střídají během hry. V následné akci vystřelil na Hanuljaka Števuliak, ale jeho zakončení nebylo ideální.
     
    44:37
    Ve třetí třetině zatím diváci moc hokejové krásy na ledě neviděli. Hosté už nikam nespěchají a domácí hokejisté často ztrácejí puk kvůli velkému množství nepřesných přihrávek.
     
    43:46
    Domácí v plném počtu.
     
    43:11
    Vhazuje se ve středním pásmu. Na puku zůstali hráči Nitry. Dlouhou přihrávkou se snažili dostat za obranu Liptovského Mikuláše, ale nakonec je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    42:50
    Hosté se konečně usadili v útočném pásmu, ale zatím je to bez střely na bránu.

    Adam Mitáš

    Branky a nahrávky: 22. Uhríka (Sukeľ) – 4. FOMINYKH, 8. BORTŇÁK (Rais, Buček), 12. BUČEK (Bortňák, McCormack), 20. ČALÁDI (Pätoprstý), 29. HRUŠÍK, 36. SCHEIDL (Kerbashian), 50. BLACKWATER (Slovák, Lantoši)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn – Kurali, Fereta, Bača, Nemec, Parobek, Mezovský, Droppa, Lištiak – Kriška, Ro. Huna, Žiak – Uram, Tamáši, Varga – Števuliak, Oško, J. Sukeľ – Nechaj, Uhrík, Čenka
    HK Nitra: Hanuljak – Mezei, McCormack, Pupák, Morrison, Rais, Versteeg, Sloboda, Korím – Lantoši, Slovák, Scheidl – Blackwater, Kerbashian, Hrušík – Buček, Bortňák, Minárik – Pätoprstý, Čaládi, Fominykh

    Rozhodčí: Štefik, Németh – Šoltés, Soltész
    ocianews.com