Buffalo – NY Rangers 2:6 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:1 (kon.) | Minnesota – New Jersey 4:5 (po pr.)
Anaheim – Boston 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 4:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 6:5 (po pr.)
Colorado – St. Louis 0:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:6 (0:2, 2:1, 0:3)
New York Rangers
Sobota 16.02.2019, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:35
    Emoce jdou z domácích hráčů ven, což se není čemu divit. Jack Eichel (BUF) dal krosček soupeři, kterým byl Ryan Strome (NYR), a ten mu to oplatil seknutím – oba dva dostali menší trest.
     
    47:51
    Na trestné lavici tak máme Tonyho DeAngela (NYR), který mstil svého hvězdného parťáka a Kylea Okposa (BUF), jenž pro změnu přitvrdil. Oba borci si odpykají pět minut trestu za šarvátku.
     
    39:10
    Jeff Skinner je v laufu a KeyBank Center bouří. Důvod je jediný, domácí útočník se parádně prodral do útočné třetiny, kde míchal s kotoučem, až ho sekl do obličeje Kevin Shattenkirk (NYR) a nabídl soupeři třetí přesilovou hru v utkání. Využije ji?
     
    35:11
    Hra je přerušena a dvířka od trestné lavice se nám podruhé v utkání otevírají. Nedobrovolně si odjíždí odpočinout Boo Nieves (NYR), jenž dostává menší trest za vyhození kotouče mimo hrací plochu.
     
    00:55
    Už v první minutě máme před sebou první vyloučení. Obránce Adam McQuaid (NYR) si ve středu hřiště počínal nedovoleně a dostává menší trest za nedovolené bránění.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 21. Skinner (Pominville), 37. Skinner (S. Reinhart, Dahlin) – 5. Nieves (Br. Smith), 15. Fast (Naměstnikov, DeAngelo), 22. Vesey (Bučněvič, K. Hayes), 56. Bučněvič (K. Hayes, Shattenkirk), 57. Naměstnikov, 60. Naměstnikov (R. Strome, Zuccarello)


    Buffalo Sabres: Ullmark – Ristolainen, Scandella, Bogosian (A), Dahlin, Pilut, McCabe – Pominville, Eichel (C), Skinner – S. Reinhart, Rodrigues, Sheary – T. Thompson, Sobotka, C.J. Smith – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons.
    New York Rangers: Georgijev – Pionk, M. Staal (A), McQuaid, Skjei, Shattenkirk, Br. Smith, DeAngelo – Zuccarello, Zibanejad (A), Kreider – Bučněvič, K. Hayes, Vesey (A) – Fast (A), R. Strome, Naměstnikov – C. Brickley, Nieves.

    Rozhodčí: Skilliter, O'Rourke – Kovachik, Marquis

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri