Žilina – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Košice – Nitra 3:4 (kon.) | Zvolen – MAC Budapešť 3:0 (kon.)
Detva – Trenčín 2:6 (kon.) | Miskolc – Banská Bystrica 4:5 (po pr.)
po prodl.
DVTK Jegesmedvék Miškovec
4:5 (1:3, 3:0, 0:1 - 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
Pátek 22.02.2019, 18:35Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:30
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku, když Benjamin Marshall vystřelil nepřesně, a domácí neuklidili puk do bezpečí. Toho následně z těsné blízkosti využil GUILLAUME ASSELIN. Asistence: Éric Faille.
     
    46:31
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo vyrovnat skóre, když Tomáš Surový vystřelil z pravé strany, Adamovi Vayovi puk vypadl, čehož využil gólovou dorážkou PATRIK LAMPER. Vzhledem k tomu, že Lamper při dorážce atakoval brankáře, musel o brance rozhodnout videorozhodčí, který posoudil, že Lamper jej atakoval mimo brankoviště. Asistence: Tomáš Surový.
     
    27:47
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný výkon domácích hokejistů ve druhé třetině pokračuje. János Vas prošel do útočného pásma a přesným pasem našel ALEXISA LOISEAUA. Ten vystřelil švihem překonal Williamse počtvrté. Asistence: Janus Vas, Bence Sziranyi.
     
    21:20
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Jen minutu a 35 sekund potřebovali domácí hokejisté, aby v druhé třetině vyrovnali skóre. Trošku se štěstím se udrželi v útočné třetině a ke střele švihem se dostal RASMUS KULMALA a překonal Stephona Williamse. Asistence: Balint Magosi .
     
    20:45
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Kulmala převzal přihrávku na kruh a naznačil střelu golfákem. Potom se ale všiml na druhé straně metr od brankové čáry postaveného ŽIGU PANCE, kterému poslal křižný pas. Ten poté využil pomalého přesunu Williamse a z ostrého úhlu zakončil. Asistence: Rasmus Kulmala, Bence Sziranyi.
     
    15:04
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Vay už předchozí střelu jen tak tak vyrazil do rohu, kde se objevili dva obránci DVTK na jednoho útočníka Bystrici. Feille byl však u touše dřív a rychle našel v kruhu nikým nehlídaného BROCKA HIGGSE, který si dovolil touš ještě zpracovat a v ledovém klidu vystřelit a překonat Vaye. Asistence: Eric Faille.
     
    09:12
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Miskolc se právě prosazuje střelou z kruhu a rychle využívá přesilovou hru. Autorem branky je JAMIE MILAM, který využil posunutí puku od modré čáry. Asistence: Nicholas Crawford, Janus Vas.
     
    02:24
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hosté vytvořili tlak v rohu vedle útočící branky. Následně však poslali puk na druhou stranu na modrou čáru, odkud střelou mezi kruhem a modrou čárou zvyšuje VLADIMÍR MIHÁLIK. Asistence: Guillaume Asselin, Eric Selleck
     
    01:55
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Až nyní se se hosté dostali do útoku a hned z prvního útoku udělali přečíslení 2 na 1, které zakončil PATRIK LAMPER. Asistence: David Šoltés

    Otto Slabý

    Branky a nahrávky: 10. Milam (Crawford, Vas), 21. Pance (Kulmala, Sziranyi), 22. Kulmala (Magosi), 28. Loiseau (Vas, Sziranyi) – 2. Lamper (Šoltés), 3. Mihálik (Asselin, Selleck), 16. Higgs (Feille), 47. Lamper (Surový), 63. Asselin (Feille)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay – D. Kiss, N. Crawford, Láda, Szirányi, J. Milam, Göz – Kulmala, Vas, Pance – Magosi, Loiseau, R. Harrison – Somogyi, Galanisz, Miskolczi – Ritó, Hajós, Vojtkó – Albert
    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams – B. Marshall, Mihálik, Southorn, Glenn, Kubka, Ďatelinka, Nemčík – Asselin, Faille, Selleck – Bartánus, Higgs, A. Šťastný – Lamper, T. Surový, Šoltés – Gabor, Zigo, Koper – Češík

    Rozhodčí: Vladimír Snášel, Miroslav Štefik – Andrej Bogdaň, Roman Výleta – Rudolf Lauff
    bahis siteleri