Montpellier – Remeš 2:4 (kon.) | Nantes – Bordeaux 1:0 (kon.) | Toulouse – Caen 1:1 (kon.)
Rennes – Marseille 1:1 (kon.) | Monaco – Lyon 2:0 (kon.)
konec
Toulouse FC
1:1 (0:1)
SM Caen
Neděle 24.02.2019, 15:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:02:33)
     
    Statistiky:

    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:4.
    Střely mimo: 6:9.
    Rohy: 6:2.
    Ofsajdy: 2:0.
    Fauly: 13:15.
     
    A je konec! Dnešní utkání nabralo ve druhém poločase grády a domácí se snažili dotáhnout náskok soupeře. Hosté sice měli velké šance, jenže ani jednu z nich nedokázali využít. Tak se v 91. minutě k přímému kopu postavil kapitán hostujícího celku Max-Alain Gradel, který překonal Sambu v bráně. Ten na jeho střelu neměl nejmenší nárok. V zápase jsme viděli také jednu červenou kartu, kterou dostal Ismaël Diomandé a právě po jeho zákroku se kopal přímý kop, po kterém padla branka.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Na konci zápasu se ještě hosté mohli znovu dostat do vedení! Přišel totiž centr do šestnáctky, kde ho trefil hráč hostí. Jeho hlavička šla ovšem nad branku.
     
    90+5
    Oba hráči byli vykázáni mimo hřiště, jelikož byli ošetřováni. Následně ještě asistent rozhodčího posouval hráče hostí, aby domácí hráč mohl vhodit aut.
     
    90+4
    Nepříjemný moment se nyní udál na hřišti Došlo totiž k nezaviněné srážce a k hráčům obou týmů jsou voláni zdravotníci. Dnes to vypadá na remízu.
     
    90+3
    Caen tedy ke konco zápasu přišlo o svůj jednobrankový náskok a možná se ještě bude bát o body. Pokračuje totiž v deset a do konce zbývají ještě tři minuty.
    90+1. Max-Alain GRADEL - 1:1
     
    90+1
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec využívají svou aktivitu a vyrovnávají dnešní utkání! Navíc mají ještě dost času na vstřelení vedoucí branky. MAX-ALAIN GRADEL se jako kapitán postavil k přímému kopu. Ten zakroutil přesně k tyči, kam nemohl Samab dosáhnout!
     
    90+1
    Nastavovat se bude šest minut!
     
    90
    To je tedy ještě dobrá možnost pro domácí celek! Ten měl sice ponechanou výhodu, ale když byla jeho střela sražena bylo pískáno. Hráč hostí vidí červenou, navíc je tu možnost přímého kopu z dobré pozice!
     
    90
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Ismaël Diomandé (SM Caen).
     
    89
    Jenže nyní jsou o balonu hostující fotbalisté, kteří jsou dnes velmi blízko třem bodům. Ti je navíc potřebují jako sůl, jelikož jsou až na devatenácté pozici.
     
    87
    A domácí nyní tlačí svého soupeře na útočné polovině, Mathieu Dossevi si naběhl do dobré pozice a mířil k tyči. Tam se však objevil gólman hostí, jenž míč vyrazil!
     
    86
    Kelvin Amian udržel v hodně těžké pozici míč, když po něm šli hned tři soupeři. Nakonec se opřel do míče. Brice Samba jeho ránu škrtl a vytěsnil jí alespoň na tyč!
     
    85
    Manu García posunul balon na Dosseviho, který mu ho okamžitě vrátil. Jeho následný centr ovšem nebyl dobrý a nedoletěl ani do šestnáctky.
     
    84
    Jenže domácí fotbalisté se nemohou dostat do pořádného tlaku na útočné polovině. Hostující obrana dnes hraje celkem solidně a brání velmi dobře.

    Denisa Józsová

    Branky: 90+1. Gradel – 45+4. Crivelli (Tchokounté)

    Karty:   9. Sanogo (TOU), 54. Cahuzac (TOU) – 45. Diomandé (CEN), 57. Guilbert (CEN)   90. Diomandé (CEN)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:9. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:15.
    Toulouse FC: Reynet – Šoji, Jullien, Sylla, Amian – Durmaz (65. García), Cahuzac (75. Jean) – Dossevi, Sangaré, Gradel – Sanogo.
    Náhradníci: Goicoechea – García, Sidibé, Leya Iseka, Jean, Moreira, Diakité.

    SM Caen: Samba – Guilbert (59. Sankoh), Gradit, Djiku, Armougom – Oniangué, Diomandé – Tchokounté, Fajr, Ninga (83. Joseph) – Crivelli (79. Beauvue).
    Náhradníci: Zelazny – Bammou, Joseph, Baysse, Beauvue, Sankoh, Chauí.

    Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Rahmouni
    thejrc.org