Vegas – Vancouver 3:0 (kon.) | Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 2:5 (kon.) | Minnesota – Nashville 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Chicago 5:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Chicago Blackhawks
Pondělí 04.03.2019, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Chicago opět zkouší hru bez brankáře!
     
    58:34
    Micheal Haley zasáhl hokejkou do tváře Murphyho. Hosté si ještě zahrají přesilovku.
    57:38 Melker KARLSSON - 5:2
     
    57:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! MELKER KARLSSON dojel s pukem k útočné modré a prázdnou brankou nepohrdl. Asistence: Barclay Goodrow a Micheal Haley.
     
    57:08
    Hosté už hrají s prázdnou brankou!
     
    56:40
    Kahun nabídl snížení Marcusovi Krügerovi. Ten z mezikruží minul branku!
     
    49:26
    Snížení měl na holi Arťom Anisimov, ale ve velké šanci nepřekonal Martina Jonese! Domácí tak stále vedou o dvě branky.
    48:16 Melker KARLSSON - 4:2
     
    48:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají výhodu při signalizovaném vyloučení hráče Chicaga! Puk zavezl do útočného pásma Micheal Haley, jehož střelu Ward vyrazil. Haley kotouč za brankou dojel a vytáhl ho na modrou čáru, odkud vystřelil Brent Burns a MELKER KARLSSON letící gumový předmět sklepl pod Wardovu vyrážečku – 4:2. Asistence: Brent Burns a Micheal Haley.
     
    45:06
    Domácí si navíc zahrají svou první přesilovku v zápase. Za podražení Radima Šimka je potrestán Brendan Perlini.
    44:27 Marcus SÖRENSEN - 3:2
     
    44:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí potřetí v zápase vedou! Joe Thornton potvrdil pověst výborného nahrávače, když z rohu kluziště předložil puk mezi kruhy MARCUSOVI SÖRENSENOVI, který zamířil k pravé tyčce z pohledu brankáře Warda. Asistence: Joe Thornton a Joonas Donskoi.
     
    43:33
    První šance Sharks ve třetí třetině. Tomáš Hertl v útočném pásmu přenechal puk Nyquistovi. Tens ním objel branku a našel Joonase Donskoie, který z voleje trefil Cama Warda!
     
    39:34
    Obrovskou šanci měl Alex DeBrincat, kterému puk přistál před brankou na bekhendu. Hostující útočník však z bezprostřední blízkosti Jonese nepřekonal!
     
    37:37
    Vyloučen je právě Tomáš Hertl, který zasáhl vysokou holí Connora Murphyho.
     
    36:14
    Z levého kruhu střílel na částečně odkrytou branku Gustav Nyquist. nedokázal ji trefit!
     
    33:26
    Hodně nebezpečnou střelu vypustil z levé strany Logan Couture. Kotouč se otřel o levý beton Cama Warda a těsně minul vzdálenější tyčku!
    26:40 Erik GUSTAFSSON - 2:2
     
    26:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Ke střele z osy hřiště se dostal ERIK GUSTAFSSON, který se trefil od vyrážečku Martina Jonese, jenž měl zakrytý výhled – 2:2. Asistence: Jonathan Toews a Duncan Keith.
     
    25:59
    Cam Ward teď zuby – nehty uhájil svou brankovou čáru! Střelu Melkera Karlssona vyrazil před sebe, poté si lehl a odolal i dorážkám Micheala Haleyho a Barclaye Goodrowa!
     
    23:54
    Dobrá střela Erika Gustafssona z pravého kruhu. Jones reagoval na poslední chvíli!
    21:38 Timo MEIER - 2:1
     
    21:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks se dostávají do vedení 2:1! Již druhou asistenci v zápase si připisuje obránce Tim Heed, do jehož nahození vložil na pravém kruhu hokejku TIMO MEIER, který puk usměrnil mimo dosah brankáře Warda. Asistence: Tim Heed a Joonas Donskoi.
    19:32 Dylan STROME - 1:1
     
    19:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    V závěru třetiny se hrálo nahoru – dolů a Chicago vytěžilo z otevřené hry vyrovnání! Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1. DYLAN STROME se rozhodl z levého kruhu vystřelit a trefil se k bližší tyčce nad vyrážečku klekajícího Martina Jonese, který možná čekal ještě nahrávku na DeBrincata. Asistence: Alex DeBrincat a Brent Seabrook.
     
    18:35
    Se šancemi se teď roztrhl pytel! Nahození od modré čáry šikovně tečoval Jonathan Toews. Jones stačil puk vyrazit a zlikvidovat dokázal i bekhendovou dorážku Patricka Kanea!
     
    17:25
    Na druhé straně zakončoval před Wardem volný Micheal Haley, který nastřelil pravou tyčku z pohledu hostujícího gólmana!
     
    17:04
    Dylan Strome přebruslil bránícího hráče a dostal se s kotoučem za branku. Odsud ho chtěl poslat před Jonesovu klec, kde byl Brendan Perlini. Domácí brankář však přihrávku zablokoval betonem, od něhož se puk odrazil do bočního oblouku jeho klece!
    12:16 Tomáš HERTL - 1:0
     
    12:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nádhernou akci teď předvedl TOMÁŠ HERTL! Český útočník dostal přihrávku do jízdy od Heeda, v útočném pásmu snadno obešel zkušeného obránce Keitha a už byl sám před Wardem. Brankáře Blackhawks si roztáhl a mezi jeho betony poslal puk do branky. Asistence: Tim Heed.
     
    09:36
    Patrick Kane z voleje netrefil puk do poloodkryté klece! Zasáhl totiž nohu obránce Vlasica, od níž se kotouč odrazil do rohu.
     
    08:16
    Hosté si zahrají přesilovku. Joonas Donskoi podrazil v útočném pásmu obránce Forslinga.
     
    07:25
    Velká šance domácích! Joe Pavelski našel přihrávkou zpoza branky Tima Meiera, který zakončoval z bezprostřední blízkosti. Ward měl velké štěstí, zřejmě ani sám netuší, jak vlastně zakročil!
     
    01:42
    Za brankou domácích kouzlil Dominik Kahun, který našel Brandona Saada. Jeho střela skončila na bočním oblouku Jonesovy klece!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Hertl (Heed), 22. Meier (Heed, Donskoi), 45. Sörensen (J. Thornton, Donskoi), 49. M. Karlsson (Burns, Haley), 58. M. Karlsson (Goodrow, Haley) – 20. D. Strome (DeBrincat, Seabrook), 27. E. Gustafsson (J. Toews, Keith)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, Heed, Vlasic, Braun, Dillon – Pavelski (C), Couture (A), Meier – Labanc, Hertl, Donskoi – Nyquist, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Goodrow, Haley.
    Chicago Blackhawks: C. Ward (Crawford) – Seabrook (A), Keith (A), E. Gustafsson, C. Murphy, Forsling, Dahlström – P. Kane, J. Toews (C), Saad – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Sikura, Anisimov, Perlini – Hayden, Krüger, Kunitz.

    Rozhodčí: Hanson, Syvret – Gawryletz, Cherrey

    Diváci: 17 252
    bahis siteleri