Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Montreal – Chicago 0:2 (kon.) | Boston – Columbus 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:2 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Nashville 2:4 (kon.)
Colorado – New Jersey 3:0 (kon.) | Buffalo – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – NY Islanders 2:3 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
6:3 (3:1, 0:1, 3:1)
Washington Capitals
Neděle 17.03.2019, 00:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Vasilevskij parádně zastavil Oshieho střelu z mezikruží. V přerušené hře se v jeho brankovišti do sebe pustili Wilson a Černák a vyfasovali desetiminutové osobní tresty.
     
    54:22
    Podruhé v zápase usedá na domácí trestnou lavici Ondřej Palát. Rozhodčím neuniklo jeho podražení Bretta Connollyho.
     
    44:10
    Další velká komplikace pro Washington, který bude hrát v oslabení. Dvě minuty za držení Cirelliho dostal zkušený bek Matt Niskanen.
     
    38:49
    Oshie svým hitem malinko vyprovokoval McDonagha, který ho nepustil ze sevření a řekl si o dvě minuty za hrubost. Hosté budou mít k dispozici třetí přesilovku!
     
    34:42
    Pískalo se až o pár vteřin později, a to proti malinko rozladěnému týmu Washingtonu. Za seknutí Erneho putuje na trestnou lavici Jevgenij Kuzněcov.
     
    25:59
    Když už to vypadalo na zajímavý protiútok Tampy, tak ve středovém kruhu došlo ke kolizi mezi Kempným a Kučerovem. Ten dostal menší trest za nedovolené bránění.
     
    18:53
    Z hostující přesilovky se během pár vteřin stalo oslabení! Dalším vyloučeným se stává Connolly, který si při napadání zezadu přidržel Černáka.
     
    18:41
    Přesilová hra Capitals končí předčasně. Tom Wilson si viditelně pomohl hákováním v pozičním souboji s Cirellim a 32 vteřin se tak bude hrát ve čtyřech.
     
    17:13
    A tak musel další starosti vyřešit sám hostující gólman, který jednoduše vychytal Millera. Mezitím byl signalizován první trest – dvě minuty za vysokou hůl v obličeji Carlsona dostal Ondřej Palát.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. T. Johnson (B. Point, Kučerov), 11. Killorn, 16. Killorn (Cirelli, Joseph), 43. Černák (Domingue, Palát), 60. Killorn (Kučerov), 60. Gourde (Erne, Hedman) – 13. Carlson (Kuzněcov), 28. Ovečkin (Oshie, Carlson), 53. Ovečkin (Orlov, Connolly)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Sergačjov, Coburn, Rutta – J. T. Miller, Stamkos (C), Palát – Kučerov, B. Point, T. Johnson – Joseph, Cirelli, Killorn – Gourde, Paquette, Erne.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson, Kempný, Niskanen, Orlov, Jensen, Orpik (A) – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), J. Vrána – Connolly, Eller, Hagelin – Boyd, Stephenson, Burakovsky.

    Rozhodčí: Pollock, Nicholson – Devorski, Amell

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri