Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
4:3 (1:1, 2:2, 0:0 - 1:0) Stav série: 1:0
HC Kometa Brno
Středa 03.04.2019, 17:00Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    68:59 Petr JELÍNEK - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    68:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Tygři urvali v sérii první bod! V závěru přesilové hry operoval s kotoučem na pravé straně Tyler Redenbach. Tentokrát poslal touš mezi kruhy, kde čekal PETR JELÍNEK a bez přípravy se trefil mimo dosah Čiliakových betonů! Asistence: Tyler Redenbach.
     
    67:08
    Marek Kvapil se po velké chybě hostů v rozehrávce a neskutečné rybičce jednoho z Tygrů dral do obrovské šance. Sekáním jej zastavil Silvester Kusko (KOM)!
     
    66:26
    Libor Hudáček hraje skvělý zápas. Nyní dlouho kroužil pásmem Komety, až dokonale přenesl hru na Tomáše Hanouska. Ten byl na pravém kruhu zcela sám, ovšem vyprášil pouze lapačku Marka Čiliaka!
     
    59:34
    To je neskutečné! Lukáš Krenželok obral Čiliaka za bránou o kotouč a přihrál mezi kruhy. Tam si najížděl Jaroslav Vlach, do jehož rány ještě stihl gólman neskutečně skočit a odmítl rozhodnutí! Tomuto zápasu nechybí vůbec nic.
     
    59:27
    Velká zápletka! Michal Birner (LIB) fauloval Martina Erata a inkasuje menší trest za nedovolené bránění.
     
    51:08
    Peter Mueller hlídkoval před bránou, kde na něj obránci úplně zapomněli! Dostal také přihrávku zpoza Willa, jenže rána mu nesedla a maskovaný muž uchránil Severočechy od inkasování!
     
    49:03
    Neskutečné! Roman Will si vyjel pro puk za bránu, ten se ale od výstupku v mantinelu odrazil přímo na hůl Silvestera Kuska, jenž nestřílel z první. Kotouč si ještě zpracoval a poslal ho mimo tři tyče! To byla exkluzivní tutovka...
     
    45:11
    Marek Kvapil se už už hnal do brejku, když vtom jej zahákoval Petr Holík (KOM). Početní výhoda pro šelmy!
    36:39 Martin ZAŤOVIČ - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme znovu vyrovnáno! Petr Holík vyřadil ze hry prakticky kompletní defenzivu Liberce, když se úchvatně prohnal přes střední pásmo až do prostoru pravého kruhu. Posléze přenesl hru na MARTINA ZAŤOVIČE, který umístil geniální přihrávku snadno do sítě! Asistence: Petr Holík.
    34:18 Lukáš KRENŽELOK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Druhý obrat v zápase, tentokrát ve prospěch Tygrů! Marek Zachar to udělal naprosto výtečně, na pravém křídle nabral rychlost a pláchl všem pronásledovatelům. Těsně před brankou prohodil touš žabičkou na LUKÁŠE KRENŽELOKA, jenž zblízka překonal přesouvajícího se Čiliaka! Asistence: Marek Zachar.
     
    29:20
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dominik Lakatoš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Peter Mueller – 2 min., hrubost).
    25:30 Libor HUDÁČEK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byl neskutečný gól LIBORA HUDÁČKA! Slovenský útočník to zkusil z úplně nulového úhlu a Marek Čiliak se musí pod maskou červenat, kotouč si totiž zády srazil za brankovou čáru. Asistence: Ladislav Šmíd.
    21:33 Jan ŠTENCEL - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí zápas! Po rychlém protiútoku přihrával Martin Erat z pravé strany do předbrankového prostoru. Roman Will už byl trošku mimo klec a i přes snahu bránících Tygrů se k pohodlné dorážce dostal JAN ŠTENCEL! Asistence: Martin Erat, Jakub Orsava.
    19:44 Petr HOLÍK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ano, Brnu se to povedlo, máme vyrovnáno! Ondřej Němec si vyměnil sérii přihrávek s Peterem Muellerem. Americký útočník poté na levém kruhu zvedl hlavu a se štěstím našel na druhé straně PETRA HOLÍKA. Ten si velice zkušeně počkal, až Roman Will odklouže z ideální pozice a nekompromisně jej prostřelil ke vzdálenější tyčce! Asistence: Peter Mueller, Ondřej Němec.
     
    18:57
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tomáš Havlín – 2 min., hákování).
     
    18:20
    Trošku jsem to ale zakřikl, rázem se totiž utrhl Bedřich Köhler. Sám zakončit nedokázal, avšak obrovskou šanci měl ještě Martin Zaťovič! Ránu z bezprostřední blízkosti nicméně Roman Will skvěle vyráží.
     
    16:36
    Martin Ševc s Tomášem Havlínem se srazili za bránou. Jeden z Brněnských okamžitě poslal touš před Romana Willa a Petr Holík v nouzi zakončil vedle!
     
    14:44
    Ale pozor! Moravané najednou zahrozili, Peter Mueller se zjevil ve velice slušné palebné pozici na pravém kruhu, jenže domácí branku nedokázal trefit.
     
    13:24
    Martin Ševc parádní kolmicí vyslal Marka Zachara. Ten jel sám na branku, Marek Čiliak ovšem jeho bekhendovou kličku vybruslil a puk mu se štěstím zůstal mezi betony!
     
    10:58
    Neskutečné! Šelmy ujely ve třech proti dvěma bekům. Libor Hudáček přihrál na střed Michalu Birnerovi, který ještě posunul kotouč na pravou stranu. Jan Ordoš už měl před sebou otevřenou svatyni, leč kotouč se asi otřel o břevno a skončil až v ochranné síti!
     
    09:30
    Hokej je naprosto parádní, hra se přelévá z jedné strany na druhou. Z voleje zakončoval mezi kruhy Lukáš Krenželok, jehož velkou šanci vymazal skvělý Marek Čiliak!
    04:23 Marek KVAPIL - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvojici solidních příležitostí měl na holi Tomáš Filippi. Ani v jedné z nich neuspěl, nicméně poté přihrál Martin Ševc na levý kruh MARKU KVAPILOVI, který si černou gumu zpracoval, chvilku počkal a propálil Marka Čiliaka na bližší tyčku! Home Credit Arena propukla v extázi, 1:0. Asistence: Martin Ševc, Michal Birner.
     
    03:39
    Martin Erat (KOM) předvedl zbytečný faul vysokou holí v ofenzivní zóně. Míří si tedy odsedět menší trest.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 5. M. Kvapil (Ševc, Birner), 26. L. Hudáček (Šmíd), 35. L. Krenželok (M. Zachar), 69. P. Jelínek (Redenbach) – 20. P. Holík (Mueller, O. Němec), 22. Štencel (M. Erat, Orsava), 37. Zaťovič (P. Holík)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Kolmann, Derner (A), T. Hanousek, Šmíd, Havlín, Ševc, Doherty – Ordoš, L. Hudáček, Birner – Lenc, Filippi, M. Kvapil (C) – M. Zachar, P. Jelínek, L. Krenželok – Lakatoš, Redenbach, J. Vlach.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – O. Němec, Baranka, Štencel, Gulaši, Z. Michálek, Bartejs, Malec (A) – Mueller, P. Holík, Zaťovič (A) – M. Erat, Hruška, Orsava – Vondráček, L. Čermák (C), Dočekal – Köhler, Kunc, Mallet – Kusko.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Lederer, Kis.

    Diváci: 7 500 (vyprodáno)
    Liberec 4 2 Kometa Brno
    #1 Středa 03.04.2019 • 17:00
    Liberec - Kometa Brno 4:3 po prodl.
    #2 Čtvrtek 04.04.2019 • 19:00
    Liberec - Kometa Brno 2:3 po prodl.
    #3 Neděle 07.04.2019 • 17:00
    Kometa Brno - Liberec 1:2
    #4 Pondělí 08.04.2019 • 19:00
    Kometa Brno - Liberec 3:2 po prodl.
    #5 Čtvrtek 11.04.2019 • 17:00
    Liberec - Kometa Brno 5:2
    #6 Sobota 13.04.2019 • 15:30
    Kometa Brno - Liberec 1:3
    bahis siteleri