NY Rangers – Columbus 2:3 (0:1 po s.n.) | Chicago – Dallas 6:1 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 5:2 (kon.)
Boston – Tampa 3:6 (kon.) | St. Louis – Vancouver 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Los Angeles Kings
Sobota 06.04.2019, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Jakob SILFVERBERG - 5:2
     
    58:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí dávají pečeť na své vítězství! Rickard Rakell odzbrojil na obranné modré Doughtyho a z toho mohl těžit JAKOB SILFVERBERG, který měl před sebou prázdnou klec a od modré ji trefil. Asistence: Rickard Rakell.
    54:57 Carl GRUNDSTRÖM - 4:2
     
    54:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté přeci jen snižují na 2:4! Cam Fowler si neporadil se skákavým pukem, čehož využil CARL GRUNDSTRÖM, který mu kotouč sebral, dostal se s ním před Gibsona a po forhendové kličce ho zasunul za brankovou čáru. Bez asistence.
    48:34 Sam STEEL - 4:1
     
    48:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři skórují ve vlastním oslabení a vedou už o tři góly! Jakob Silfverberg to udělal skvěle. Od levého mantinelu se s pukem dostal mezi kruhy, kde zmátl naznačením střely zkušeného Doughtyho a také brankáře Campbella, který si proti němu mírně povyjel. Švédský útočník však nahrál SAMOVI STEELOVI a ten už neměl problém zakončit do prázdné branky – 4:1. Asistence: Jakob Silfverberg a Cam Fowler.
    36:42 Daniel SPRONG - 3:1
     
    36:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují svůj náskok! Devin Shore nabyl zpětnou přihrávkou na střelu DANIELOVI SPRONGOVI a ten se z voleje trefil mimo dosah Campbella – 3:1. Asistence: Devin Shore a Cam Fowler.
    30:38 Korbinian HOLZER - 2:1
     
    30:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Jack Campbell ještě pochytal velké šance Jonese a Granta, ale tlak Ducks pokračoval. Skvěle to udělal Max Jones, jenž přehrál protihráče u pravého mantinelu a přesnou přihrávkou našel najíždějícího obránce KORBINIANA HOLZERA, který trefil odkrytou branku a může se radovat ze své první a možná i jediné trefy v tomto ročníku NHL – 2:1. Asistence: Max Jones.
    14:02 Carter ROWNEY - 1:1
     
    14:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí předvedli ukázkový důraz u brankoviště a vyrovnávají! Vše začala střela Jacoba Larssona, po níž se kotouč odrazil od zadního mantinelu na hůl Dereka Granta. Ten ho posunul k Maxovi Jonesovi, který ještě Campbella z bezprostřední blízkosti nepřekonal, ale dorážející CARTER ROWNEY už ano. Asistence: Max Jones a Derek Grant.
    11:51 Michael AMADIO - 0:1
     
    11:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! John Gibson ještě vyrazil střely Austina Wagnera z levého kruhu a Matta Roye od modré čáry. Po Royově pokusu se ale kotouč dostal na levý kruh k MICHAELOVI AMADIOVI, který ho přes klekajícího Holzera zvedl mimo dosah přesouvajícího se gólmana Ducks. Asistence: Austin Wagner a Matt Roy.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 15. Rowney (Jones, D. Grant), 31. Holzer (Jones), 37. Sprong (D. Shore, Fowler), 49. Steel (Silfverberg, Fowler), 59. Silfverberg (Rakell) – 12. Amadio (Wagner, Roy), 55. Grundström


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Ja. Larsson, H. Lindholm, Fowler, Guhle, Holzer, J. Megna – Silfverberg, Steel, Rakell – Sprong, Getzlaf (C), N. Ritchie – Perry (A), Henrique (A), D. Shore – Rowney, D. Grant, Jones.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Doughty (A), Forbort, Roy, Martinez, LaDue, Phaneuf – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, Kempe, Kovalčuk – Lewis, J. Carter (A), Clifford – Grundström, Amadio, Wagner.

    Rozhodčí: Lee, Hebert – Cormier, Rody

    Diváci: 17 306
    bahis siteleri