Rusko – Česko 6:0 (kon.)
konec
Rusko
6:0 (0:0, 4:0, 2:0)
Česko
Pátek 12.04.2019, 14:00 • Easton Aréna, Piešťany • Turnaj čtyř (U19)
Partner:
     
    56:36
    Tak ještě je tady šance v podobě přesilové hry. Semjon Kizimov (RUS) je vyloučen za podrážení.
     
    48:53
    Vzápětí se Češi vydali zase dopředu a zahrají si přesilovku. Grigorij Grjaznov (RUS) je vyloučen za pozdní dohrání.
     
    41:33
    No, bohužel přichází další faul. Adam Klapka (CZE) je vyloučen za pozdní dohrání a zase to budeme mít těžké. Zákrok jsem kažopádně neviděl.
     
    38:23
    A po vysoké hokejce Radka Procházky (CZE) se budeme bránit 1:52 ve třech proti pěti. Jestli tohle přežijeme, tak uvěřím čemukoli.
     
    38:15
    Přísné vyloučení Jaroslava Brože (CZE) za hákování posílá český tým do čtyř a čekají nás další perné chvilky před Dvořákem.
     
    28:09
    A pozor, další krosček předvedl Jan Bambula (CZE) a budeme se dlouho bránit ve třech proti čtyřem.
     
    27:53
    ...a nakonec z toho bude další hra čtyři na čtyři. Přemysl Svoboda i Daniil Žuravjlov si odpočinou na dvě minuty za krosček.
     
    25:33
    Oba si vysloužili menší trest za hrubost, to je v pořádku. Budeme sledovat hru čtyři na čtyři.
     
    20:42
    Tak nakonec je Jegor Alanov (RUS) vyloučen na dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku. Druhá česká přesilovka.
     
    15:07
    Naopak se budeme bránit v druhém oslabení. Petr Fridrich (CZE) je vyloučen za zbytečné hákování a naši defenzivu čekají těžké chvilky.
     
    12:35
    Andrej Pribylskij (RUS) vysekl Všetečkovi hokejku z ruky tak prudce, že doletěla do ruské branky. Češi si zahrají svou první přesilovku.
     
    04:14
    Jan Dluhoš (CZE) si odpyká dvě minuty za hákování.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 30. Stěpanov (Voronkov, Dorofejev), 32. Michajlov (Rožkov), 39. Komissarov (Stěpanov, Alanov), 40. Stěpanov (Kizimov, Žiljakov), 43. Babincev (Grjaznov, Šablovskij), 48. Kizimov (Voronkov)


    Rusko: Nosov (Miftachov) – Žuravljov, Gološčapov, Usmanov, Žiljakov, Babincev, Pribylskij, Grjaznov, Alanov – Platonov, Komissarov, Dorofejev – Stěpanov, Voronkov, Kizimov – Kruglov, Michajlov, Rožkov – Šablovskij, Sorkin, Savunov – Fjodorov. Trenér: Valerij Bragin.
    Česko: Dvořák (Haas) – Štibingr, Aubrecht, Dluhoš (A), Procházka, Kukla, Ondračka, Antoš – Brož, Střondala (A), Bambula – Šik, Čajka (C), Klapka – Fridrich, Svoboda, Klímek – Grim, Sklenář, Všetečka – Řehák. Trenér: David Bruk.

    Rozhodčí: Müllner, Adamec – Synek, Výleta.
    bahis siteleri