Rusko – Česko 6:0 (kon.)
konec
Rusko
6:0 (0:0, 4:0, 2:0)
Česko
Pátek 12.04.2019, 14:00 • Easton Aréna, Piešťany • Turnaj čtyř (U19)
Partner:
    47:03 KIZIMOV - 6:0
     
    47:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Český obránce v situaci jeden na jednoho čekal a ustupoval tak dlouho, až ruského útočníka doplnil jeho kolega. Dmitrij Voronkov pak SEMJONA KIZMOVA vyzval k šestému gólu, ruský útočník pálil z první přesně k tyči – 6:0. Asistence: Dmitrij Voronkov.
    42:49 BABINCEV - 5:0
     
    42:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka číslo čtyři. Obránce GLEB BABINCEV měl puk v levém kruhu, chvilku počkal a pak natáhl k nesmírně prudké střele. Ta proletěla těsně kolem beka, možná proto Dvořák nezareagoval a pod lapačkou kapituluje popáté – 5:0. Asistence: Grigorij Grjaznov, Zachar Šablovskij.
    39:34 STĚPANOV - 4:0
     
    39:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná i v klasické početní výhodě rozebrala českou defenzívu a skóruje do prázdné branky. Kizimov vyzval na levém kruhu JEGORA STĚPANOVA, a ten rovněž z první nekompromisně zakončil – 4:0. Asistence: Semjon Kizimov, Bogdan Žiljakov.
    38:53 KOMISSAROV - 3:0
     
    38:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    No, teď už český brankář nemohl udělat nic. LEV KOMISSAROV číhal zaparkovaný u jeho tyčky a když dostal rychlou přihrávku napříč pásmem, z první se nemýlil – 3:0. Asistence: Jegor Stěpanov, Jegor Alanov.
    31:16 MICHAJLOV - 2:0
     
    31:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Prvnímu gólu zabránit nešlo, druhému bohužel ano. Sborná rychle navyšuje své vedení, tentokrát v rovnovážném počtu hráčů. Nikita Rožkov našel před brankovištěm VLADISLAVA MICHAJLOVA, který se na chvíli odpoutal od váhavých českých hráčů a z první střílel přesně – 2:0. Asistence: Nikita Rožkov.
    29:34 STĚPANOV - 1:0
     
    29:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, ruský tlak v přesilovce čtyři na tři byl moc velký, Češi ho neustáli a prohrávají. Dvojici zakončení volného Voronkova ještě Dvořák vychytal, ale na dorážku ještě volnějšího JEGORA STĚPANOVA už prostě stačit nemohl – 1:0. Asistence: Dmitrij Voronkov, Pavel Dorofejev.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 30. Stěpanov (Voronkov, Dorofejev), 32. Michajlov (Rožkov), 39. Komissarov (Stěpanov, Alanov), 40. Stěpanov (Kizimov, Žiljakov), 43. Babincev (Grjaznov, Šablovskij), 48. Kizimov (Voronkov)


    Rusko: Nosov (Miftachov) – Žuravljov, Gološčapov, Usmanov, Žiljakov, Babincev, Pribylskij, Grjaznov, Alanov – Platonov, Komissarov, Dorofejev – Stěpanov, Voronkov, Kizimov – Kruglov, Michajlov, Rožkov – Šablovskij, Sorkin, Savunov – Fjodorov. Trenér: Valerij Bragin.
    Česko: Dvořák (Haas) – Štibingr, Aubrecht, Dluhoš (A), Procházka, Kukla, Ondračka, Antoš – Brož, Střondala (A), Bambula – Šik, Čajka (C), Klapka – Fridrich, Svoboda, Klímek – Grim, Sklenář, Všetečka – Řehák. Trenér: David Bruk.

    Rozhodčí: Müllner, Adamec – Synek, Výleta.
    bahis siteleri