Rusko – Česko 6:0 (kon.)
konec
Rusko
6:0 (0:0, 4:0, 2:0)
Česko
Pátek 12.04.2019, 14:00 • Easton Aréna, Piešťany • Turnaj čtyř (U19)
Partner:
     
    56:36
    Tak ještě je tady šance v podobě přesilové hry. Semjon Kizimov (RUS) je vyloučen za podrážení.
     
    53:30
    Za českého zadáka se hokejkou dostal Žiljakov, zkoušel prudký pas tečovat do odkryté brány, ale trefil jen boční síť. Měl to těžké.
     
    49:59
    Další kiks v rozehrávce českých obránců v početní výhodě. Voronkovovi naštěstí ke kotouči kousek chyběl, vyjel proti němu Dvořák a odraz končí vedle branky.
     
    48:53
    Vzápětí se Češi vydali zase dopředu a zahrají si přesilovku. Grigorij Grjaznov (RUS) je vyloučen za pozdní dohrání.
     
    48:53
    Další brejk naštěstí zakončil střelou vedle Šablovskij, měl sice odkrytou klec, ale z velkého úhlu.
     
    48:14
    Petr Čajka se mezi kruhy ve výtečné pozici netrefil do kotouče zdaleka ideálně, potom se jeden z Rusů ocitl sám před Dvořákem, ale český brankář ho vychytal.
    47:03 KIZIMOV - 6:0
     
    47:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Český obránce v situaci jeden na jednoho čekal a ustupoval tak dlouho, až ruského útočníka doplnil jeho kolega. Dmitrij Voronkov pak SEMJONA KIZMOVA vyzval k šestému gólu, ruský útočník pálil z první přesně k tyči – 6:0. Asistence: Dmitrij Voronkov.
     
    46:46
    Na pravé straně teď prokázal mrštnost i Jan Grim, který by rád zaznamenal čestnou trefu svého týmu. Vykroužil až před branku, nicméně dvojice ruských hokejek mu střelu zblokokvala vysoko do ochranné sítě.
     
    43:34
    Dmitrij Voronkov se několika kličkami dostal středem až před Dvořáka, zakončovat musel bekhendem a český gólman zasáhl ramenem.
    42:49 BABINCEV - 5:0
     
    42:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka číslo čtyři. Obránce GLEB BABINCEV měl puk v levém kruhu, chvilku počkal a pak natáhl k nesmírně prudké střele. Ta proletěla těsně kolem beka, možná proto Dvořák nezareagoval a pod lapačkou kapituluje popáté – 5:0. Asistence: Grigorij Grjaznov, Zachar Šablovskij.
     
    41:46
    Petr Fridrich ujel v oslabení do přečíslení dvou na jednoho. Vlevo to vzal správně na sebe, kombinace asi nebyla možná, ale střelu Nosov chytá.
     
    41:33
    No, bohužel přichází další faul. Adam Klapka (CZE) je vyloučen za pozdní dohrání a zase to budeme mít těžké. Zákrok jsem kažopádně neviděl.
     
    39:51
    Před sirénou mohl ještě pátý gól přidat z brejku Ilja Kruglov, ale bekhendové zakončení mu zastavil Dvořák.
    39:34 STĚPANOV - 4:0
     
    39:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná i v klasické početní výhodě rozebrala českou defenzívu a skóruje do prázdné branky. Kizimov vyzval na levém kruhu JEGORA STĚPANOVA, a ten rovněž z první nekompromisně zakončil – 4:0. Asistence: Semjon Kizimov, Bogdan Žiljakov.
    38:53 KOMISSAROV - 3:0
     
    38:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    No, teď už český brankář nemohl udělat nic. LEV KOMISSAROV číhal zaparkovaný u jeho tyčky a když dostal rychlou přihrávku napříč pásmem, z první se nemýlil – 3:0. Asistence: Jegor Stěpanov, Jegor Alanov.
     
    38:23
    A po vysoké hokejce Radka Procházky (CZE) se budeme bránit 1:52 ve třech proti pěti. Jestli tohle přežijeme, tak uvěřím čemukoli.
     
    38:15
    Přísné vyloučení Jaroslava Brože (CZE) za hákování posílá český tým do čtyř a čekají nás další perné chvilky před Dvořákem.
     
    36:57
    Za beky se dostal Zachar Šablovskij, Dvořáka si roztáhl dlouhou bekhendovou kličkou, ale tu naštěstí zakončil jen do boční konstrukce!
     
    32:33
    Tomáš Ondračka váhal s rozehrávkou, což by v extralize juniorů nevadilo, ale proti Rusům to bohužel může být smrtící. Situace skončila nebezpečnou tečí Sorkina, kterou naštěstí Dvořák vyráží.
    31:16 MICHAJLOV - 2:0
     
    31:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Prvnímu gólu zabránit nešlo, druhému bohužel ano. Sborná rychle navyšuje své vedení, tentokrát v rovnovážném počtu hráčů. Nikita Rožkov našel před brankovištěm VLADISLAVA MICHAJLOVA, který se na chvíli odpoutal od váhavých českých hráčů a z první střílel přesně – 2:0. Asistence: Nikita Rožkov.
    29:34 STĚPANOV - 1:0
     
    29:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, ruský tlak v přesilovce čtyři na tři byl moc velký, Češi ho neustáli a prohrávají. Dvojici zakončení volného Voronkova ještě Dvořák vychytal, ale na dorážku ještě volnějšího JEGORA STĚPANOVA už prostě stačit nemohl – 1:0. Asistence: Dmitrij Voronkov, Pavel Dorofejev.
     
    29:23
    Dva Rusové proti jedinému obránci, ale jestli se nepletu, střelu Stěpanova zase vyškrábl Dvořák.
     
    28:09
    A pozor, další krosček předvedl Jan Bambula (CZE) a budeme se dlouho bránit ve třech proti čtyřem.
     
    27:53
    ...a nakonec z toho bude další hra čtyři na čtyři. Přemysl Svoboda i Daniil Žuravjlov si odpočinou na dvě minuty za krosček.
     
    26:11
    Štibingrovu vyraženou střelu mohl dorážet Otakar Šik, ale clonící bek mu ji mezi kruhy zblokoval až do ochranné sítě!
     
    25:33
    Oba si vysloužili menší trest za hrubost, to je v pořádku. Budeme sledovat hru čtyři na čtyři.
     
    25:33
    Češi se navezli do ruského brankoviště a Adam Klapka se chytl s Kirillem Gološčapověm. Český útočník nakonec svého soka povalil k ledu!
     
    23:41
    No, křižnou přihrávku si Nosov nataženou hokejkou málem srazil do vlastní branky. Ale puk ji nakonec přeletěl. Potom vyrazili do zajímavého protiútoku Grim se zakončujícím Sklenářem.
     
    20:42
    Tak nakonec je Jegor Alanov (RUS) vyloučen na dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku. Druhá česká přesilovka.
     
    20:42
    Jegor Alanov si počkal na Vojtěcha Střondalu a tvrdým hitem ho sestřelil k ledu. Český útočník zatím zůstává ležet.
     
    19:54
    Moc pěkná střela z otočky v podání Ilji Kruglova, to byla hodně vytříbená technika. Dvořák se špičkou pravého betonu jen tak tak natáhl k tyčce.
     
    16:26
    Kruglov naštěstí nezakončil tak přesně a Dvořáka spíše trefil, následně zamířila Michajlovova teč jen pár centimetrů vedle tyčky.
     
    15:43
    Fantastický Daniel Dvořák! Český gólman se přesunul napříč svým brankovištěm a doslova sebral gól z hokejky Komissarovovi! Přitom už to vypadalo, že ruský forvard střílí do prázdné klece.
     
    15:07
    Naopak se budeme bránit v druhém oslabení. Petr Fridrich (CZE) je vyloučen za zbytečné hákování a naši defenzivu čekají těžké chvilky.
     
    12:35
    Andrej Pribylskij (RUS) vysekl Všetečkovi hokejku z ruky tak prudce, že doletěla do ruské branky. Češi si zahrají svou první přesilovku.
     
    04:14
    Jan Dluhoš (CZE) si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    04:14
    Jako bych to neříkal. Tentokrát nám prchnul Žiljakov, ale naštěstí i on zakončil svůj bekhendový blafák až za tyčku! Pomohl mu k tomu i český faul.
     
    01:07
    Našemu týmu nevyšla kombinace ve středním pásmu a kolem zkoprnělých obránců se přeřítil Jegor Stěpanov, který měl zařazenou tak o dva stupně větší rychlost. Dvořáka si chtěl v sólu vymíchat, ale pak zakončil pár čísel vedle!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 30. Stěpanov (Voronkov, Dorofejev), 32. Michajlov (Rožkov), 39. Komissarov (Stěpanov, Alanov), 40. Stěpanov (Kizimov, Žiljakov), 43. Babincev (Grjaznov, Šablovskij), 48. Kizimov (Voronkov)


    Rusko: Nosov (Miftachov) – Žuravljov, Gološčapov, Usmanov, Žiljakov, Babincev, Pribylskij, Grjaznov, Alanov – Platonov, Komissarov, Dorofejev – Stěpanov, Voronkov, Kizimov – Kruglov, Michajlov, Rožkov – Šablovskij, Sorkin, Savunov – Fjodorov. Trenér: Valerij Bragin.
    Česko: Dvořák (Haas) – Štibingr, Aubrecht, Dluhoš (A), Procházka, Kukla, Ondračka, Antoš – Brož, Střondala (A), Bambula – Šik, Čajka (C), Klapka – Fridrich, Svoboda, Klímek – Grim, Sklenář, Všetečka – Řehák. Trenér: David Bruk.

    Rozhodčí: Müllner, Adamec – Synek, Výleta.
    bahis siteleri